Hirdetés
-
PROHARDVER!
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
west
őstag
-
west
őstag
tisztellt NAGYbetusok!Szerintetek ez a kep megfelel a ph hasabjain?
[ Szerkesztve ]
Billentyűzet magyarítás profi szinten. Igényeseknek! Személyesen, vagy postázva.Ritkán vagyok gépnél!!! Mindenkinek fogok válaszolni.Magyarosítás
-
veterán
válasz Timocicu #4594 üzenetére
Még jó is, hogy szóltál, így megerősítést nyert a kis "projekt".
Jag, megvárom Winnert, hogy mit hoz ki belőle, mert megígértem neki és a hét elején eldől, melyik lesz, ha így megfelel neked is. Remélem nem tartalak fel vele nagyon és kösz még egyszer, nagyon jó lett a kép!
[ Szerkesztve ]
-
Timocicu
senior tag
Persze, értem!
Örülök neki, ha rábólintanak, mert ez sokkal jobb pofa. Nekem legalábbis jobban tetszik a Tiéd! De mint írtam nem rosszat akartam, csak jeleztem, hogy van már ilyesmi, nehogy feleslegesen dolgozzatok vele. Csak más a két panda! Ahogy látom Pompi-nak is elnyerte a tetszését! Gratula!
Bízok benne, hogy ezért nem haragudott meg rám senki
[ Szerkesztve ]
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
Timocicu
senior tag
Értem! Nem szerettem volna, hogy hiába fáradozzatok és a végén nem felel meg, pl mint ez. Ezért jeleztem ,hogy inkább kukk rá.
Ahogy látom, van jó néhány kutyás avatar, de mind más. Szerintem panda és panda között nem lehet olyan nagy különbséget tenni - látni, mint több színű, több fajta kutya között. Nem? Hiszen már egy nyakörv is megkülönböztethet két hasonló kutyát, de a pandánál ... ? Mindkettő fehér, fekete foltokkal Igaz ez csak az én meglátásom.
[ Szerkesztve ]
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
Vandit.
addikt
Modik mehet ez requestbe? Köszönettel Jagnak.
[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Timocicu
senior tag
Nem szeretnék rosszindulatúnak, kötözködőnek tűnni, mert nagyon jól sikerültek a pandák, mint Jag-é, mint Winner-é, de mintha ilyesmi lenne ballington -nak.
Nem baj? Pár hsz-al előrébb, pont ezért nem felelt meg valakinek az avatarja.
[ Szerkesztve ]
-
Jag
senior tag
Én is csináltam egyet.
-
7
addikt
válasz Winner_hun #4574 üzenetére
Ha van energiád, próbáld meg a második képből is, nekem annak jobban tetszik az arca.
-
veterán
válasz Winner_hun #4574 üzenetére
Szerintem nagyszerű lett! Milyen lehet még, ha ez nincs kész?[ Szerkesztve ]
-
Vandit.
addikt
válasz Kasza08 #4572 üzenetére
Ok, akkor benéztem.
Jag: Köszönöm a fáradozást és a türelmet és az avatárt. Remélem a modik is jóváhagyják.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Vandit.
addikt
-
veterán
sziasztok!
Nem tudom, Kung fu Panda volt-e már, ha igen, akkor bocs. Grafikában nem vagyok túl jártas, így segítségeteket kérném. Ötleteim:
illetve
Nem tudom, mit lehet ezekből kihozni, de előre is köszönöm, ha ránéztek.
Üdv
-
Vandit.
addikt
Nyugi ne szívd mellre. Ez, így nagyon jó csak nem szimmetrikus a szeme. A bal szeme teljesen végig ér, míg a jobb nem. Olyan mintha ki lenne húzva a bal szeme. A mostani avatárom meg nem tök szemből, van ezért nem is kell, hogy szimmetrikus legyen. Respest, hogy megcsinálod, de mivel nem lehet változtatni rajta miután kész van, ezért szeretném, hogy tökéletes legyen.
Tehát a piros kicsit lehetne sötétebb és megkaphatná az árnyékot a jobb felére, de na teljeset, hanem amilyen az első árnyékosnál volt. Ezer hála.[ Szerkesztve ]
-
Jag
senior tag
válasz Vandit. #4563 üzenetére
Tesókám.
A mostani avatarodnak milyenek a szemei?
Kérlek szépen, hogy fogalmazd meg egy hszben, hogy mit szeretnél, mi a végleges elképzelésed, vagy mi legyen a végleges módosítás még a vasemberen.Szeretem az avatar gyártást és jólesik, ha valakinek tetszik a végeredmény, de feleslegesen utálok melózni...
-
Vandit.
addikt
[link]Esetleg még ezt megnézném
[ Szerkesztve ]
-
Vandit.
addikt
Nice! Nem homályos egy kicsit? Az árnyékos, mintha élesebb lenne. Vagy kicsit több szín kéne rá.
[ Szerkesztve ]
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Kasza08 #4547 üzenetére
Emlékszem és tudom mire gondolsz, anno még én is bedobtam pár skiccet ide.
A mostani Jag verzió már akár jó is lehet, bár egy picit plasztikusabb, rajzosabb verziót még megnéznék belőle.
Vandit: elvileg mehet, de ne kapkodd el, szeptember 15-ig most ráérsz vele.
Feel Good Inc.
-
danaudio
aktív tag
mi kell ahhoz hogy jogosult legyen az ember saját arcképre?
-
Vandit.
addikt
Ha erre rátennéd a 4432-es féle árnyékot, akkor már tökéletes is lenne. Bár mintha a bal felén rosszul lenne kivágva.
-
Kasza08
őstag
Hamija van valakinek? Mert emlékszem, hogy volt vele próbálkozás, de nem tudom mi lett belőle.
-
Vandit.
addikt
válasz Winner_hun #4534 üzenetére
Jah tényleg látom. De miután ki lett javítva mehet?
-
Vandit.
addikt
Ez majdnem tökéletes csak a bal felénél ott maradt a sárga szín. Vélemény? Mehet a requestbe?
[ Szerkesztve ]
-
-
Pompi
MODERÁTOR
Én egy ilyesmit gondoltam (összeollóztam Jag eddigi képeit):
Ennek a fejét kellene egy hangyányit még rajzosítani talán, meg a szineket összehozni.
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Vandit.
addikt
Na ez így nagyon jó. A testélküli, viszont élesebb vagy nem is tudom. Meg a szeme ott nagyon jó. Amúgy mindkettő megfelelő, válszthatok ezek közül?
-
-
Vandit.
addikt
Amit megcsinálsz feketére. Linkeltem az előbb egy feketét. Vagy a régiekből az oldalnézetest megcsinálhatnád feketére és esetleg a vasemberszerkós pókembert is megnézném.
-
Vandit.
addikt
-
Vandit.
addikt
Pedig Sub-Zero is van olyan meg Ufonautás is.
Szerk: Vasemeber szerkós pókember?
Szerk: Eltaláltad mire gondoltam.[ Szerkesztve ]
-
Vandit.
addikt
-
Vandit.
addikt
-
Jag
senior tag
Sztem felejtős figura. Egyrészt csúnya, másrészt nehéz jó képet találni róla...[ Szerkesztve ]
-
Vandit.
addikt
Akkor el sem tudom képzelni mi lenne jó.
És ebből a feketét meg lehetne csinálni?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- HOPPÁ! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- Legjobb ár !! 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro Chip / 1TB SSD / Bontatlan
- AKCIÓÓ - Új - 16.2" MacBook Pro M3 MAX 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB - Magyar
- BONTATLAN - M3 MAX MacBook Pro 14" 14C CPU / 30C GPU / 36GB RAM / 1 TB SSD / Magyar - ÁFÁ-s
- Eladó be quiet! Pure Rock LP
- Új HP 16 Omen FHD IPS 165Hz G-Sync i9-14900HX 24mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Asus ROG-STRIX X470-F GAMING Alaplap - újszerű - dobozos
- Részben Új 1080p Gamer PC - i5-8400 (6x2,8GHz) 16GB DDR4/256GB NVMe/RX 480 8GB/ 650W 80+
- Részben Új 1080p Gamer PC - Ryzen 5 2600 (12Tx3,4GHz)16GB DDR4/500GB M.2 SSD/GTX 1070 8GB/500W 80+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest