Hirdetés
-
PROHARDVER!
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Jag, Hasek, bobace, srácok jó gyorsak vagytok Hasek, a te verziód egy kicsit közelebb áll hozzám, mondjuk pont vegyíteném a kettőt, elmondom miért:
Ez a verzió tetszik, mert zordabb, "terminátorosabb", viszont
ez a verzió meg többet mutat az arc "robot" részéből...
Ha az elsőn is kicsit "tovább lenne vágva a bőr" (huhh, ez most elég érdekesen hangzott ), akkor tökéletes lenne. Viszont így is ezt tenném meg befutónak, persze ha van még valami a tarsolyotokban, ne kíméljetek!
[ Szerkesztve ]
-
Richter36
őstag
Sziasztok Arcképgyárosok!
Ebből az arcból szeretnék új avatart ha lehetséges.
Segítségeteket előre is köszönömÜdv!
-
Jag
senior tag
-
Jag
senior tag
-
bobace
addikt
Egy apró javítás, hogy mégse maradjon úgy
Szerintem azért a hivatásos Arcképgyárosok is kaptak ihletet, hogy nem lehetetlen a dolog. Nem rontom tovább a levegőt[ Szerkesztve ]
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
Hasek
Közösségépítő
válasz Skynet258 #5188 üzenetére
Fú hát terminátorra volt már próbálkozás, ilyen olyan módokban, és sokunk megszenvedett vele, de végül nem lett belőle semmi. Az a gond, hogy a terminátor, nagyon részletgazdag, illetve sötét(már mint az arca, és nem az elméje ), és ezen tulajdonsága a kicsinyítés során nem hogy elveszik, de még ront is az összhatáson. Ha meg leegyszerűsítjük, akkor az viszont mindenre fog hasonlítani, csak terminátorra nem.
Én szerintem jobb lenne, ha más arcot keresünk, amelyikkel kevesebb a gond.
Üdv. H
-
Skynet258
veterán
Hola emberek!
Őstag lettem, és megfordult a fejemben ama gondolatfoszlány, hogy be jó is lenne egy egyéni avatar... Problémák amik felmerültek:
- még nem találtam meg a megfelelő képet
- nem értek a képszerkesztéshezAmi már ötletként megvan:
- egy terminator fejre gondoltam, de ennél közelebbit még nem találtam ki... Tudna valaki segíteni - lenne kedve valakinek? Előre is köszönöm!
-
Jag
senior tag
-
Boci_83
őstag
Azt hiszem én vettem rossz néven, és kicsit úgy vettem hogy bekóstoltál. Bocs, nem tudom mi van velem. Rossz napom van.
Egész jók az eddigiek. Olyanra gondoltam, hogy a bukón esetleg kívül lennének a szarvaim.. Ja igen, és kisfiúsbocis kellene, nem kislányosbocis..
[ Szerkesztve ]
-
Jag
senior tag
-
Jag
senior tag
-
Jag
senior tag
Má' csak egy bukó kell rá.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Jag
senior tag
válasz Boci_83 #5168 üzenetére
Jó napot Kívánok!
Üdvözöljük az Arcképgyárban.
Foglaljon helyet. KV-t? Üdítőt?
Mancika, hozzon egy szódát az Úrnak.Parancsoljon a katalógusunk. Cégünk elsősorban arcképek előállításával foglalkozik, amit a megrendelő igényeinek megfelelően úgy alakítunk ki, hogy az elvárásoknak és a Meós részlegnek is megfeleljen. Rendkívüli minőségellenőrzés van, amit az ISO 9002 tanúsítványunk is igazol.
Ott a falon.
Nem, nem az, az az anyósom fényképe. A háta mögött. Igen, a Dallas és a Barátokközt plakát között...
Pici, naés. Nem, nem Mancika nyomtatta...
Lényegtelen, a minőséget az évek és a rutin garantálja, mint ahogy azt a 2 oldalas katalógusunkból is láthatja...Szóval mit is szeretne a retkes ööö kedves ügyfél?
Tehenet? Bukósisakkal? Hmm...
Lássuk csak:1db tehén
1db bukósisak
képek keresése, összeállítása, munkaóra, pizza, kóla, kis hableány dvd, 4 óra xbox nyomogatás, még egy kis munka, szöszmöt, próba, bakker lejárt a modidő, és kész...Ez így összesen 3 hónap munkaidőbe és huszonezermillióba fog kerülni.
Itt írja alá... -
Boci_83
őstag
Hohohohóóó!
Milyen változások lettek itt a fórumban, mióta nem jártam erre. Én is gratulálok az Arcképgyárosoknak!
Szeretném is a segítségeteket kérni, esetleg a többiekét is. Ugyan még van időm amíg saját avataromat kérvényezhetem, de szeretnélek titeket megkérni, ha esetleg olyan képbe botlotok, amiből avatar készíthető, és valamiféle boci fejet ábrázol motoros bukósisakkal, akkor gondoljatok rám!
Köszönöm előre is!!**********
-
Tomate
veterán
Üdvözlöm a hivatásos Arcképgyárosokat!
-
Gyusz
őstag
RoyalFlush készített egy kis képet is, vélemények?
-
Bordoi
őstag
Gratulálok az Arcképgyáros fórumtársaknak.
Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
veterán
Na akkor itt:
Köszi Mindenkinek, a sasom elfogadásáért!http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Tomate
veterán
C3PO fronton az eddig elkészült verziókat összeszedtem íme itt vannak
1:
2:
3:
4:
5:
6:Nekem leginkább a 2-es, utána pedig a 4-es tetszik a legjobban. Szeretném kérni az érintetteket, hogy segítsenek és mondják meg a tutit szerintük melyikkel vonulhatok a request topicba. Köszönöm!
Külön köszönet Jag és Hasek tagtársnak!
[ Szerkesztve ]
-
bobace
addikt
És besötétedtem Még egyszer nagyon köszönöm mindenkinek.
I wanna thank to God, Mom, Friends, Mods, HGs, PH Community, my little dog (who doesnt exists), and everybody who helped me to make this wonderful avatarNem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
Kidus
őstag
Szerintem ez igy jobb, a yetike altal javasolt mar megint vizszintes vagas, pont azzal volt a problemam
Felreertes ne essek, az elozovel sem volt baromi nagy problema, csak ugy gondoltam, talan jobbat is ki lehet belole hozni, es et a verzio jobb is lett, en ugy latom.A teknos szinen meg nem fogunk osszeveszni, szerintem tul rikito a vilagos, de kinek mi tetszik, ha a masik szin kerul a request-be, azt sem fogom megvetozni, csak velemenyt mondtam. Sotetebb jobban fekszik.
Assuming Control
-
Gyusz
őstag
Pinky ügyében mi a helyzet? A három verzió közül melyik legyen a nyerő? Nekem pl.: a középső tetszik, bár nem látok sok különbséget.
-
Jag
senior tag
;
[ Szerkesztve ]
-
Kidus
őstag
Nekem ez tetszik jobban, kozelebb all egy valodi szinhez.
Tudom ez igy viccesen hangzik, mesefigurarol van szo, de valahogy ez megis sokkal jobb szerintem, mint a vilagos.C-3PO-ra:
Fura ez a vagas, a hasa alatt, nem lehetne valahogy mashogy megnezni?
Nem lattam az eredeti kepet....
mod: kiszedtem a requestbol is.Es ha mar megint igy esett, hadd kerjek meg mindenkit, aki avatart kervenyez:
Mikor ugy gondoljatok, hogy kesz a kepetek, es tetszik, varjatok meg egy modot, aki velemenyezi, es meg ezek utan is legalabb egy napot, hogy mas modnak is legyen eselye velemenyezni.
Nem loverseny.[ Szerkesztve ]
Assuming Control
-
Tomate
veterán
válasz philoxenia #5127 üzenetére
Örülök! Azért is jó mert nagy vonalakban hasonlít a mostani csontvázamhoz. Nem olyan nagy az eltérés.
-
Tomate
veterán
Szerintetek átmegy a rostán Jag kiváló alkotása?
[ Szerkesztve ]
-
-
sNORh
addikt
köszi mindenkinek, köszi philoxenia.
Jag szerinted ezt így elfogják fogadni?, mert akkor megy a requestbe.
Jah téleg még megvárom Hasek mit alkot
Addigis kösziAz önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
-
sNORh
addikt
-
sNORh
addikt
nemis rossz, de a szinekkel majd játszanikéne kicsit, mert a szája annyira nemlátszik, meg a szeme sem..
am kösziAz önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
sNORh
addikt
Ebből esetleg valaki egy képet csinálna? ez jobban tetszik kicsit..
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
7
addikt
válasz RoyalFlush #5095 üzenetére
Meretbeli a kulonbseg? Csak mert szabad szemmel nemigen latni sokat. Ha a meret a kerdes, lehet a legkisebb.
-
Jag
senior tag
Hasek: Még véletlen sem az avataron nevettem, hanem, hogy szinte egyszerre szúrtuk be a képet...
[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
nagyúr
válasz RoyalFlush #5107 üzenetére
Megnéztem itcafe alól (szerk: a mostani képet), ami alapján valóban javítandó a dolog, de maximálisan egyetértek azzal, hogy nem kell(ene) túlzottan átformálni: amit alkottál nem rossz! (A többi javaslatból egyedül a kicsit elmosott haj tetszett, ahogy írod is, némi simítás nem ártana rá, és máris rendben van, sőt!) Persze nem az én fejem, így ez csak egy vélemény.
[ Szerkesztve ]
-
-
Tomate
veterán
Szeretnék új arcképet és megkérdezném a véleményeteket, a lent beszúrt kép(ek)ről, hogy szerintetek átmennének-e a rostán! Köszi!
Nagy:
Kicsi:
Köszi Hasek, ezt is, ha emlékszel!
[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
Hasek:
#5087: az újgenerációs Cathfaern, nagyon tetszik, szerintem tökéletes is Azért megvárok vele modot is, hogy véleményezze
MOD: esetleg egy kicsit rószaszínebb/barnább bőrű változatot tudnál csinálni?RoyalFlush:
#5090: Szerintem tökéletes így
#5095: Megmondom őszintén, bűvöltem őket egy darabig, de én (szemre) nem igazán látok különbséget, de olyan hatodik érzék alapon a középsőt mondanám, ha választanom kéne közülük.
#5097: bal szélső, vagy középső (jelen állapotban bal szélső inkább). Ami nekem a gondom velük, hogy az állszáj vonalak nehezen kivehetők, kicsit mintha koszos lenne az arca. Mivel a bal szélsőn ez kevésbé hangsúlyos, ezért írtam azt, hogy az jobb jelenleg, de amúgy a középső jobb lenne.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az Intel felvázolta mi kell az Arrow Lake-S optimális működéséhez
- TCL LCD és LED TV-k
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós kamerák
- Tudományos Pandémia Klub
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Autós topik
- További aktív témák...
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- HOPPÁ! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- Legjobb ár !! 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro Chip / 1TB SSD / Bontatlan
- AKCIÓÓ - Új - 16.2" MacBook Pro M3 MAX 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB - Magyar
- BONTATLAN - M3 MAX MacBook Pro 14" 14C CPU / 30C GPU / 36GB RAM / 1 TB SSD / Magyar - ÁFÁ-s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest