Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali processzoros kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- SSD kibeszélő
- Analóg fényképezés
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobobazsy
őstag
sziasztok!
megkaptam az engedélyt.
Innen próbáltam nézni egy jó képet a figura játékbeli "kinézetéről", de nem találtam avatarnak ideális képet. (ha mégis van, az jó lenne)
alternatív megoldásként találtam ezt a két rajzfilmszerű képet: egyik és másik.
ki tudnánk ebből hozni valamit?
nagyon szépen köszönöm! -
MODERÁTOR
válasz forintuser #29362 üzenetére
Élesíteni? Remélem nem mobilról nézed. Ennél jobban semmiképpen:
Kicsit játszottam a sárga színével is és a fogait is kiemeltem.
Egyéni arcképe beállításra került. 2013-10-04 - Tamoo
[ Módosította: Tamoo ]
Harrrr!!!!
-
Gyick
őstag
[link] ez jó lenne alapanyagnak?
-
Kecuhun
senior tag
Akkor esetleg ezt lehetne: Croods - Guy
-
vond
MODERÁTOR
Igen, ez a baj... Erősebb kontúrt akartam én is belülre, de akárhogyan próbáltam, mindig "elmászott" az arc, és már nem Sir Alex-re hasonlított...
Azért majd még adok neki egy esélyt, hátha...
Mert egyrészt kihívás, másrészt meg nagyon bírom az öreget én is...Köszi a visszajelzést!
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
vond
MODERÁTOR
Nnnno, akkor itt van a - remélhetőleg - utolsó változat ("gonoszabb" szemmel):
Harrrr! Előre! - Ndruu
Bazz Ndruu... Az a kisebb baj, hogy kiszerkesztetted az én pecsétem...d e ez a kalózos....
Egyéni arcképe beállításra került. 2013-10-04 - Tamoo
-
vond
MODERÁTOR
válasz homeless09 #29266 üzenetére
Nahhhh, itt van egy Sir Alex:
(Ennyit tudtam kihozni a forrásból - jobb képet sajnos én sem találtam.)VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
No.01
őstag
Ebbol lehetne v.mit alkotni szerintetek?
-
vond
MODERÁTOR
-
ayo
veterán
leirom akkor konkretabban mi az amit kifogasolok:
a szem alakja megvaltozott a citromszeru ovalis helyett kor alaku lett
alul a ruhaszine megvaltozott az elozo szin sztem jobb.
es eltunt a plusz reszlet (kisebb feny) a sapkan amitol igazan jol nezett ki az egesz - mint neked a szep hajad
tehat kicsit deformalodott az egesz es elment a karakter lenyeg :S
http://jateknaplo.blog.hu
-
vond
MODERÁTOR
válasz homeless09 #29363 üzenetére
Azért teljesen ne vesd még el, dobok majd be egy próbálkozást...
-
homeless09
őstag
Rendben, akkor elvetem a Sir Alex projectet.
Ez a kép(fej) megfelelő lenne?
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
MODERÁTOR
Hát pedig messze sokkal jobb és PH kompatibilisebb az új változat... (Letisztult, nincsenek felesleges fények, árnyékok, a sapka nem maszatos, a kontúrok kijavítva, etc.).
Grat vond, király lett. Én erre szavazok.
Egyetértek. - Tamoo
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
MODERÁTOR
válasz forintuser #29244 üzenetére
A csillanós verzió szerintem nem fog átmenni, ilyeneket nem szoktunk engedélyezni (hülyén is néz ki ekkora méretben).
Harrrr!!!!
-
vond
MODERÁTOR
válasz homeless09 #29334 üzenetére
Én nekiálltam Fergie-nek még tegnap, vagy tegnapelőtt...
De kicsit megrekedtem, nem egyszerű a mutatvány...VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Gyick
őstag
Diablo-ból tudna nekem vki csinálni arcképet?Találtam egyet nem tudom ez jó-e [link] ilyesmire gondoltam csak a keze nélkül..
-
Racze
tag
Na ezt jól elcs*sztem, mert nem mentettem az eredeti méretű psd-t (meglátszik, h késő este van ). Ha így nagyítok, akkor homályos lesz sajna. Ha ez a méret azért megfelel, akkor inkább nem nyúznám tovább, mert most így hirtelen jobb nem lesz (meg hát mi az az 1-2 pixel?! )
-
vond
MODERÁTOR
Nem szántam véglegesnek, de mivel láttam, hogy egyszerre három moderátor is jónak találta, nem álltam neki módosítgatni... De persze reszelhetek még rajta, hogy jobb legyen...
Amúgy meg:
- A bal szem ilyen a figurán is. Lehet, hogy teljesen már lesz, ha annak is adok egy erős kontúrt, ezért nem is bántottam...
- A vállainál kívül nem kontúr van, hanem más színű a ruhája... Belül, a zöldes résznél szintúgy nem éreztem szükségét egy erős kontúrnak...
- Csukjás fehér foltnál szintúgy...
- A köpeny összefogatásánál viszont kihúztam egy kicsit, szóval az kontúr, nem az eredeti árnyékolás...
Csinálok egy javított változatot, amint lesz egy kis időm...
[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz homeless09 #29332 üzenetére
nem
-
homeless09
őstag
Ebből ki lehetne hozni valamit?
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
Apollyon
Korrektor
& Tamoo: Okés köszi.)
crey: szerintem félreértettél, valójában ironizáltam, arra célozva hogy rájöttem hogy nem épp nyerő karaktert választottam elsőre.. Elég durván szigorodtak a szabályok 4 évvel ezelőtthöz képest, nehéz olyan karaktert találni, ami nincs és egyedi, rajzolt és még tetszik is.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
MODERÁTOR
Az elsőből semmit. A második jó lehet.
Iscariah: egyik forrásért sem fognak sorban állni az arcképgyárosok, és verekedni hogy az övék lehessen az avatar készítés lehetősége... Talán a második jobb egy fokkal.
Tamoo: útállak, szeretnél még valamit leírni így hajnalok hajnalán pont előttem 10 mp-el?
Egyebet nem tudok mondani, kérem kapcsolja ki! - Tamoo
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Tamoo
MODERÁTOR
Az első kizárt, a második jó, de valószínűleg a tüskék közé ragadt dolgok felejtősek. Kicsiben nem látszana csak valami kosz. Bár meg lehet próbálni, aztán kiderül.
(#29322) Iscariah: Ez csak újrarajzolva jöhet szóba... majd kiderül bevállalja-e valaki. Ha más nem én, de nem tudom mikor... nem azonnal.
[ Szerkesztve ]
-
No.01
őstag
Sziasztok,
Egyeni arckep keszitesben kernem a segitsegeteket. eEngedelyt mar kaptam, de az avatart illetoen meg nem vagyok teljesen kepben
Egy a fix v.mi sunit szeretnek...
Van 2 linkem: Az elso tudom, h nem jo iranyba nez, de kicsit realisztikusabb. Esetleg jo lenne az orra ele egy alma.
Ill van egy masodik linkem ami meseszerubb igy a felteteleknek jobban megfelel.
Nemtudom ezekbol mit lehetne kihozni. Mit gondoltok?
-
Apollyon
Korrektor
válasz Apollyon #29320 üzenetére
Arra az esetre pedig ha felejtős, akkor lenne egy másik, remélem jó alap lenne: [link] Sőt, igazából ezt már jobban szeretném, és nem tűnik annyira szívásnak sem A felirat kicsit belelóg a hajába, de ebből csak ez az egy kép van.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
válasz Apollyon #29240 üzenetére
Erre esetleg kaphatnék reakciót? Nem kapkodott érte senki, és elolvasva a fél topikot ez azt jelenti gondolom hogy nagyon nem jó a kép Annyira nem 3D-s, de valszeg nagyon át kéne rajzolni, és reménykedtem hogy egy ehhez hasonlót lehetne belőle csinálni. Sajnos ennél jobb nincs neten, ezt is a játékból vágtam ki, magamnak megrajzolni meg nem tudom Szóval "van benne fantázia" vagy felejtős?
-
Wyll
őstag
Beletrollkodnék... ...csak egy kicsit, és remélem, jogos, amit írok:
- bal szeme körül nincs körvonal
- a szemfedője körül hol vastag, hol alig van körvonal
- a "vállainál" szintén nagyon vastag, míg a köpenykéje belső szélein (annál a pici zöldes résznél) megint nincs körvonal
- a csuklyája fehér foltja körül szintén nem látok körvonalat
- ahol a köpenykéje össze van fogatva középen, úgy sejtem szintén csak az eredeti árnyékolás van, nem kontúrokMost nem a "vastag legyen" mantrát mormolom, belenyugodtam már a vékonyságba, de legalább legyen egységes az összkép. Szerintem.
Amúgy tök jó ez a figura így!
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
félisten
-
vond
MODERÁTOR
válasz Plazmacucci #29300 üzenetére
Készült egy ilyen változat is:
Aztán én ezzel be is fejeztem, azt hiszem...
Menjen! -
Egyéni arcképe beállításra került. 2013-10-02 - koxx
[ Módosította: koxx ]
-
vond
MODERÁTOR
A kard, meg a pajzs miatt még akkora sem lehetne, mint az előző egész alakos... Biztos nem menne át úgy sem... Max. ez a "fejes" verzió, de ezzel kapcsolatban várjuk meg a modikat...
De milyen részleteket akarsz még rá? Szerintem minden rajta van, s így legalább nem mosódik össze minden kis folt... Ha a fényekre, árnyékokra gondolsz, azok meg nem igazán maradhatnak...
-
ayo
veterán
uh haaat elsore nem tetszett de nem rossz. a homogenizalastol picit benabbnak tunik nemtudom mennyire lehet pl sapkajaba belenyulni hogy ne legyen zavaroan zsufolt hatasu de azert szep is legyen. amugy amit masodikra linkeltem az nem jobb? nekem kozben jobban megtetszett a kardos kep az igy eleve nem annyira zsufolt, ne haragudj de en is most lattam meg nem reg ezt a kepet
-
Lall
veterán
válasz homeless09 #29289 üzenetére
deviantART-on egesz sok jo kep van rola, amibol tudnak az arckepkeszitok dolgozni. Nezz szet ott. Pl
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
ayo
veterán
delvers drop hamarosan megjeleno jatek egyik karaktere. kb 1-2 eve hogy megszerettem ezert is szeretnem ot.
en ugy neztem hogy 60x60 korul meg elviselheto ha 65x65 a max. de teny hogy a konturja es a fenyerossege nem a legjobb ezert is gondoltam hogy kerdezem hogy mit lehetne kihozni belole...
pl itt van egy masik rola (kozepso)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB, dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 512GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Billentyűzet hibás Dell Latitude 7480 Touch laptop (14FHDTouch/i7-G6/8GB/256SSD/Excellent)
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% Áfás Számla, 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest