Hirdetés
-
PROHARDVER!
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
tőlem a kicsi lehet 1 x 1 is, a logó (igen, az embléma) meg egyre jobban tetszik ott, ahol van. szóval én ezt úgy ahogy van lájkolom ezerrel, a kicsi meg akkora lesz, amekkora lesz. addig is várjuk a csökkentett méretet.
(hozzáteszem, beszóltak, hogy okkersárga. szóval ezen is tűnődhettek egy kört, mert télleg sokkal sötétebb, mint volt. részemről elmegy.)
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Én maximum egy-egy pixelt csökkentenék rajta, hármat biztosan nem.
A szarvasmarhatehénállat arányain nem lehet picit változtatni?
Értsd: picit lefelé lehetne még belőle engedni, és akkor talán a szélességén is lehetne csökkenteni (mert a magassága nem 38 px lenne).Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
MODERÁTOR
A nagykép sztem okés (elég ha pár posttal feljebb lévő vikinget nézzük) viszont a kiskép méretén valóban csökkenteni kéne.
Nekem ez a szarvas manó/tehén nemtommi túl széles, a részletessége nem indokolja.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Tyer
őstag
-
-
MODERÁTOR
válasz vadászcsiga #28790 üzenetére
Így is határeset, ennél nagyobb biztos nem lesz.
-
Wyll
őstag
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
Wyll
őstag
-
MODERÁTOR
Urak, a csetelést kérem folytassátok a másik topikban.
-
Wyll
őstag
Elnézést kérek az érintettektől, a tegnapi este nem úgy alakult ahogy terveztem. Ezért ma délután-este várhatóak tőlem a beígért avatarok.
-
Glenda
addikt
Sziasztok,
JR Ewing-ra gondoltam, az adatbázisban kerestem, nem találtam hogy használva lenne.
Ezt és ezt a rajzot találtam. Ki tudnátok hozni belőle valami jót? Nekem nem tűnnek élethűnek ezek, de nem is tudom miért.
Előre köszönöm!
mod:
Ez tetszik nagyon, csak nem zombi verzióban és nem ilyen ceruzásban.[ Szerkesztve ]
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
Tamoo
MODERÁTOR
Tetszik, de még mindig széles és eléggé kitölti a teret, nem csak kilógó részek vannak.
A karjánál szerintem még érdemes lenne valamit alakítani és akkor némileg még 3-4px-el visszafogható a szélessége.Csak belebarmoltam, hogy nagyjából mutassam mire gondolok:
--[ Szerkesztve ]
-
Racze
tag
Magasságából 3pixelt, szélességéből 6pixelt lefaragtam, ha kell még kisebb is csak szóljatok. Karját beljebb toltam, és sok nem látszik a mosolyából, de azért ott dereng valami . Ha megfelelő, akkor kérnék szépen rá pecsétet.
[ Szerkesztve ]
-
lapa
veterán
kicsúsztam: szóval a másodikban a sisak egész más.
keresgéltem közben, egy ilyet találtam, de erre még rá kéne gyógyítani a sisakot.
klasszik sisakos rajzot nem találtam.
a jelenlegi ha jól sejtem ebből készült.
@vadászcsiga: persze, nagyon köszönöm, félre ne értds. csak nem akartam, hogy eleve téves irányba menjen a dolog.
azt nem tudom mi a legjobb kiindulópont, az általam fellelt potenciális anyagokat mostanra mind linkeltem.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Én biztos hogy nem kezdek bele mert lila gőzöm sincs a metódusról, csak mivel írtad hogy nem talaltál semmit, gondoltam talán segít de akkor meg sem szólaltam
Tyer
Sztem ne ötleteljünk, Wyll elvállta, majd ő megoldja. Ha jól számoltam csinált már pár avatart[ Szerkesztve ]
-
lapa
veterán
válasz vadászcsiga #28757 üzenetére
bocsánat, de _csak_ hasonlót semmiképp nem szeretnék. mindkettő teljesen más arányokkal rendelkezik, mint a mostani (ami 1:1 az igazi minifiggel). ha pont ezekkel az arányokkal nem megoldható, akkor bele se kezdjünk.
upd: nézegetem, a második szemöldök nélkül tán arányos, de nem biztos.
[ Szerkesztve ]
-
Dr.Zoo
őstag
Figyelmetlen voltam, már megvan a válasz!
[ Szerkesztve ]
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Wyll
őstag
Ezt (is) szeretném lestipistopizni ma estére amennyiben nem sértem ezzel a többiek avatarkészítéshez való alapjogát
lapa:
újra kell rajzolni mindenképp (vagy keresni egy rajzolt bukósisakos legoemberkét - bekékíteni már semmiség), mert a mostani 3D-s és kontúrmentes.[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Dobjunk félre minden eddigi ötletemet, Wyll munkái közt találtam egy nekem tetszőt, azt írta este kidolgozza.
Engedély ujra, es a kép: -
lapa
veterán
üdv. nyertem egy lehetőséget.
igazság szerint a mostani avatar kicsit légbőlkapott volt, és bukósisakos citizen helyett kék kult űrhajós szeretnék lenni ha nagy leszek.
értem, hogy a bolygós logó valszeg lemarad, de némi fejkisebbítésnek én nem látom akadályát. a fej és a test közötti oxigénpalack-tartó-gyűrű nyugodtan kimaradhat (ez ugye most sincs). amúgy mindegy átméreteződik-e, csak megjegyeztem.
ha egyszerűbb, akkor az eredeti kép is kékülhet 1:1. igazából más használható képet nemigen találtam, ha szerencsésebb lenne, akkor az aktuális avatar forrásképeit tán elő tudom túrni, de nem biztos.
én ennyit tudok kérni a szakiktól, és ezúton is köszönöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
Wyll
őstag
Nekem még mindig olyannak tűnik, mintha rajzolva lenne. Mármint persze, hisz rajzolva van, csak recések a vonalak, valahogy nem olyan szép, "ceruzás". Pedig ezt pont tökéletesen le lehet egyszerűsíteni pár színre meg kontúrokra.
Ill. -1 -1 px-lel kisebbre venném.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Ezt a kacsintást annyira nem erőltetném. Teljesen úgy tűnik, mintha be lenne gyulladva a szeme, és ezért lenne bezáródva - lehet hogy szerencsésebb lenne a másik szemét átkopizni erre az oldalra is.
+ hangyányit erőteljesebb színek sem ártanának, mert a ceruza rajzhoz képest ez is élénkebb, de talán egy picit lehetne még élénkebb színű.
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
irgum
addikt
-
vond
MODERÁTOR
válasz danikollar #28736 üzenetére
Nem tetszik... Se a nagy, se a kicsi... A megvalósítás is több sebből vérzik...
De több változatot ne linkelj be ide, hanem inkább olvasd el figyelmesen a részletes szabályzatot... Van unofficial topic is, ott lehet szerkesztgetni...
Ez vonatkozik a többiekre is...
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
vond
MODERÁTOR
válasz danikollar #28712 üzenetére
Hali!
Itt egy Messi tőlem:
Eléggé át kellett variálni az arcszerkezetét (meg a testét/mezét is), hogy jól látszódjon minden...
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
danikollar
őstag
Ez így, ebben a formában nem lehet jó? [link]
-
jim bcs
nagyúr
Sziasztok Tisztelt ARCKÉPGYÁROSOK! Az engedélyt megkaptam és ezt [link] szeretném ha megszerkesztenétek nekem. Előre is köszönöm!
Ha kész a kép szeretnék felvilágosítást kapni milyen módon tudom lecserélni erre az avataromat.
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
giigz
veterán
válasz danikollar #28729 üzenetére
Ez nem jó?
-
danikollar
őstag
Ez is jó. Több ötletem nincs.
-
danikollar
őstag
Színezve tán ez lenne a legjobb.
-
cyberkind
félisten
válasz danikollar #28724 üzenetére
Vagy esetleg a szabad avatarok közül Zidane nem jó ?
-
Cheesy
őstag
Tudom, hogy blőden hangzik, de ami először eszembe jutott a képről az eredeti változathoz viszonyítva:
ennek egy vidám, vigyorgó karakternek kellene lennie, kicsiben viszont nem adja ki (így inkább hat vicsorgónak, morcosnak), talán lentebb lehetne vinni az alsó ajkat 1-2 pixellel...
Ez megvalósítható?
Egyébként pedig csak egy szóval tudnám jellemezni: KIRÁLY!www.vakbelmutet.hu
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz danikollar #28714 üzenetére
Nem az igazi. Én Messi-t nem tudom elvállalni. Nem tudok olyat csinálni, hogy mindenkinek megfeleljen. Sajnos a tiéd sem jó, ez nem csak annyiról szól hogy körbevágom és lekicsinyítem.
-
danikollar
őstag
válasz danikollar #28714 üzenetére
Megcsináltam magam. Nem tudom jó lesz-e?
-
membrandj
nagyúr
Tökéletes, nekem ilyen szempontból nincsenek nagy igényeim, szóval, ha az embléma sehogy se fér bele értelmesen, akkor részemről be is lehet állítani! Köszönöm! Ha esetleg valamiben tudok segíteni(leginkább számítógépes dolgok), akkor keress meg nyugodtan!
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
danikollar
őstag
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz danikollar #28712 üzenetére
Személy szerint ezt a képet passzolom. Majd meglátjuk más lát-e benne fantáziát.
-
danikollar
őstag
Oké! Megértettem.
Messi-ből nincs még. Lehetne esetleg ebből készíteni?
Ha kell, akkor photoshoppal tudok rajta alakítani.[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz danikollar #28710 üzenetére
Látom nem érted. A karakter már foglalt, így te nem választhatod (ettől lesz "egyéni"). Javaslom a "téma tudnivalók" alapos áttanulmányozását!
+ Képet linkelünk, nem beillesztünk.
Régen lehetett kettő, már nem lehet. Ezt hetente egyszer minimum meg kell vitatni valakivel.
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz danikollar #28708 üzenetére
Mar van belole csucsbicep
es ebbol a kepbol nem is lehetne kesziteni.
-
danikollar
őstag
Szeretnék egyéni arcképet igényelni. Az engedélyem.
A kép amelyet szeretnék:[ Módosította: Tamoo ]
-
Zoli133
addikt
Ne vegyétek türelmetlenkedésnek kérlek, csak látván, hogy az moderátorok nagy része járt erre és nem történt előrelépés arra következtettem (lehet hibásan), hogy nem adtam elég egyértelműen áldásomat a képre, holott ez nem így van és nagyon tetszik a kép, nem találok semmi kivetnivalót benne és amennyiben a moderátor urak sem, kérném a beállítását.
Illetve megengedtem egy rangomhoz nem járó megjegyzést, hogy az 52 magas kicsit mosottnak hat az 54es mellett
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ukrajnai háború
- Politika
- Jövedelem
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Playstation 5 Drive Edition 825GB, dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 512GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Billentyűzet hibás Dell Latitude 7480 Touch laptop (14FHDTouch/i7-G6/8GB/256SSD/Excellent)
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% Áfás Számla, 1 év
- Macbook Air M1 - 256/8 gb
- Felújított 5-Játékos Érintőkijelzős Extra Dice Donkey Nyerőgép Játékgép eladó otthoni szórakozásra.
- Felújított Double Dice Nyerőgép Játékgép eladó otthoni szórakozásra.
- D-Link COVR-1102 AC1200 MESH router páros
- Asus TUF F15 Gaming laptop: i5-11400H 6-mag 12-szál // RTX 3050 Ti // 16/512
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest