-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
válasz
vargalex #9028 üzenetére
+1 igen maximálisan eggyetértek amit mondasz,dettó én is azt szertem hogy gépemen az rendszerem azt csinálja amire nekem szűkségem van.
cibus nak
Ó mik a felesleges cuccok,mindenkinek más más és pláne van lehetőség 0-áról építeni a tetszésünk szerint alakitan és testre is szabn sajáti igényeink szerint a rendszert....
-
cibus
senior tag
válasz
vargalex #9028 üzenetére
Tudja hogy mik a felesleges cuccok amik lassítják, azt miért ne gyomlálhatná ki? Plusz az első bejelentkezéskor van egy programválasztó , csak be kell pipálni mit akarsz hogy települjön, és automatán csinál mindent. ez volt számomra a legnagyobb érv, nem lesz tele szeméttel, plusz attól hogy ők így bekonfigurálták előre, attól még utólag minden változtatható saját ízlése és utána egy rém egyszerű backuppal el lehet menteni mindent egy későbbi visszaállításra, telepítésre. Szerintem zseni, főleg kezdőként. És nagyon nagyon gyors rendszer.
Persze lehet van akinek ez nagyon nem tetszik, de szerencsére nem kötelező ezt a rendszert használni
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest