Hirdetés
- iPad topik
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
válasz
Blum1866_2
üzenetére
Én úgy látom, hogy neheztelsz a KDE-re, van vele rossz tapasztalatod és ekézed, kinagyítva visszavetíted rá az összes negatív élményed, és emiatt nem ítéled meg tárgyilagosan.
A hardverigénye sem vállalhatatlan, mai korszerű, legalább két magos, min. 4 gigás gépeknek meg sem kottyan, és ma már nem nagy összeg egy normális gép. 5-6 éves gépek is röhögve viszik, nem tétel nekik.
A Qt-s, meg KDE programok szerintem meg kifejezetten a legjobbak, sokkal jobb minőségűek, sokkal többet tudnak, mint a Gtk-s és GNU-s társaik. Valóban, nagyobb monstrumok, sok függőséget használnak, nagy a memóriaigényük, de jobbak is.
Továbbá a KDE-t érdemes mindig KDE-s disztróval próbálni, mert azokat sokkal normálisabban megcsinálják, mint ha csak feldobsz egy x. disztróra utólag egy KDE-t, bár még akkor is működőre lehet pofozni.
Ha nem annyira gyenge gépről van szó, én mindenkinek első körben szoktam is ajánlani a KDE-t, persze felhívom előre a figyelmet az árnyoldalaira és bugjaira is. Főleg frissen Windowsról áttérő embereknek ajánlható, mert hasonlít a felülete a Windowsra.
-
BoB
Topikgazda
válasz
Blum1866_2
üzenetére
Én meg jól elvagyok a KDE-vel, nekem tökéletesen megfelel. Az meg hogy mennyi KDE-s program van nem érdekel, úgyis csak az van fent amit használok.
Ami meg fent van, teljesen jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Óra topik
- iPad topik
- Gumi és felni topik
- Bittorrent topik
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- PC Game Pass előfizetés
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB