- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egérpad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
válasz
Blum1866_2 #2828 üzenetére
Én úgy látom, hogy neheztelsz a KDE-re, van vele rossz tapasztalatod és ekézed, kinagyítva visszavetíted rá az összes negatív élményed, és emiatt nem ítéled meg tárgyilagosan.
A hardverigénye sem vállalhatatlan, mai korszerű, legalább két magos, min. 4 gigás gépeknek meg sem kottyan, és ma már nem nagy összeg egy normális gép. 5-6 éves gépek is röhögve viszik, nem tétel nekik.
A Qt-s, meg KDE programok szerintem meg kifejezetten a legjobbak, sokkal jobb minőségűek, sokkal többet tudnak, mint a Gtk-s és GNU-s társaik. Valóban, nagyobb monstrumok, sok függőséget használnak, nagy a memóriaigényük, de jobbak is.
Továbbá a KDE-t érdemes mindig KDE-s disztróval próbálni, mert azokat sokkal normálisabban megcsinálják, mint ha csak feldobsz egy x. disztróra utólag egy KDE-t, bár még akkor is működőre lehet pofozni.
Ha nem annyira gyenge gépről van szó, én mindenkinek első körben szoktam is ajánlani a KDE-t, persze felhívom előre a figyelmet az árnyoldalaira és bugjaira is. Főleg frissen Windowsról áttérő embereknek ajánlható, mert hasonlít a felülete a Windowsra.
-
BoB
Topikgazda
válasz
Blum1866_2 #2828 üzenetére
Én meg jól elvagyok a KDE-vel, nekem tökéletesen megfelel. Az meg hogy mennyi KDE-s program van nem érdekel, úgyis csak az van fent amit használok.
Ami meg fent van, teljesen jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- PC Game Pass előfizetés
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest