- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Fujifilm X
- OLED TV topic
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Milyen monitort vegyek?
- Dell notebook topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Billentyűzet gondom van
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
válasz
Blum1866_2
üzenetére
Én úgy látom, hogy neheztelsz a KDE-re, van vele rossz tapasztalatod és ekézed, kinagyítva visszavetíted rá az összes negatív élményed, és emiatt nem ítéled meg tárgyilagosan.
A hardverigénye sem vállalhatatlan, mai korszerű, legalább két magos, min. 4 gigás gépeknek meg sem kottyan, és ma már nem nagy összeg egy normális gép. 5-6 éves gépek is röhögve viszik, nem tétel nekik.
A Qt-s, meg KDE programok szerintem meg kifejezetten a legjobbak, sokkal jobb minőségűek, sokkal többet tudnak, mint a Gtk-s és GNU-s társaik. Valóban, nagyobb monstrumok, sok függőséget használnak, nagy a memóriaigényük, de jobbak is.
Továbbá a KDE-t érdemes mindig KDE-s disztróval próbálni, mert azokat sokkal normálisabban megcsinálják, mint ha csak feldobsz egy x. disztróra utólag egy KDE-t, bár még akkor is működőre lehet pofozni.
Ha nem annyira gyenge gépről van szó, én mindenkinek első körben szoktam is ajánlani a KDE-t, persze felhívom előre a figyelmet az árnyoldalaira és bugjaira is. Főleg frissen Windowsról áttérő embereknek ajánlható, mert hasonlít a felülete a Windowsra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nintendo Switch 2
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Fujifilm X
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB