Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Kipróbáltam, és most is tesztelem a Frawly által istenített Sway-t, a kezdésben sokat segített ez a videó.
Hát elég macerás a kezelése, de a memória fogyasztás tény hogy kisebb mint a KDE-nél. A memória fogyasztást nem mondanám soványnak ~2-2.5gb a 8-ból. Xwayland letiltva, firefox fut 10 tabbal + clementine. A natív waylandes környezetben (dierkt azért tiltottam az xwaylandet hogy tesztelhessem) van jópár program ami nem indul, Pl a chrome alapú böngészők, hiába paramétereztem fel az archwikiben is írt módon(--enable-features=UseOzonePlatform --ozone-platform=wayland), sem a google-chrome-stable, sem a chromium, sem a brave-dev-bin nem indult. Ellenben a firefox egy környezeti változó beállítása után simán fut(amit a fent linkelt videóban írtak le). Libreoffice is fut, vlc is, strawberry nem megy, clementine fut, deadbeef nem fut. Még szoknom kell billentyűkkel való irányítást, de az egérrel részben be lehet segíteni
Gondolkodok egy passzív hűtésű SBC-n/miniszámítógépen(Pl Rock PI X) ami csak böngészésre és alap dolgokra lenne, és oda jól jön egy minimalista wm, mert a proci jóval gyengébb mint egy desktop / laptop-ban. Csak a böngészés végett nem akarom járatni a nagy PC-t, de laptopot sem akarok, így jöttek képbe az SBC-k. Még gondolkodok hogy Arm sbc vagy X86 sbc legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB