Hirdetés
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
- Egy kritikus technológiában nem ért egyet a TSMC és a Samsung az Intellel
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Tápos kibeszélő offtopik
- AMD FX
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós kamerák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
üzenetére
Archon nincs telepítéskor létrehozva semmi. Pont ez a lényege az egész Archnak, pont azért nincs telepítője sem. Alapból csak egy root felhasználó van, be nem állított jelszóval. Nincs létrehozva semmilyen más user telepítéskor, te hozod létre, és az meg úgy jön létre, amilyen kapcsolókkal beveretted az useradd parancsot (Installation Guide vagy Arch Wiki alapján).
#7673 sati: én is akartam venni ilyen K400-at, de letettem róla, rossz latency, meg ez az Fn mizéria, kellene lennie a billentyűzeten FnLock-nak, de nincs. Csak windowsos szoftverrel lehet megoldani, ha van is rá valami linuxos progi, az tuti X.org-alapú, és Waylanden nem fog menni. Persze nem lehetetlen, hogy létre lehet hozni egy egyedi X.org-kiosztást, amit utána meg lehet adni a Sway beállításainál, de ilyet még nem csináltam, fogalmam sincs hogyan kell.
Az új laptopom is ilyen, gyárilag Fn-t kell nyomkodni a funkcióbillentyűkhöz, szerencsére van a billentyűzeten FnLock, meg az UEFI BIOS-ban egy opció, ami automatice bekapcsolja induláskor, így nem kellett szenvednem ilyennel. Jó lenne, ha a billgyártók ezt a Fn+ dizájnt dobnák, marha nagy balfékség, semmire nem jó kavarás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xbox Series X|S
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Tápos kibeszélő offtopik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD FX
- Mozilla Firefox
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LENOVO TABLET 10 (N4100),10.1",WUXGA, 2-IN-1 TABLET,Ceruza,LTE kártya,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- Használt Artfone A400 4G Senior mobiltelefon / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB