- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Az ASUS megvillantotta a ROG Strix G szériás noteszeinek 2026-os mezőnyét
- Megjött az Antec Flux Pro baglyos kiadása
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dehogy ragadtam le! Van egy ragyogó program és működik linuxon is , legalábbis nekem . Ennyi! Ez nem visszalépés.
Nem a linux a lényeg , nem az a cél, az csak egy eszköz.
Nekem az irfan view a lényeg. Hol itt a probléma? Nincs más, ami helyettesíteni tudná. Itt a linux és használom. Örülök neki.Az öreg 9 éves i5-ös színlegacy masinámon először csakazért is GPT lemezen akartam a legacy rendszert használni a biztonság és a kényelem miatt, amit a linuxok tudnának is, de a windows nem. Emiatt visszatértem az MBR partíciós táblához. Felment a windows és két hétig kínlódtam (utólag már látom, hogy a x@r hálózati wifis ellátottság miatt , mert többnyire munka közben gyötörtem vele magam), hogy a piciny tudásommal egy jó rolling tiszta arch telepítést toljak mellé és a végén sikerült. Viszont nekem követelmény az Irfan View.
Vállalom a megkövezést.

Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Parfüm topik
- EAFC 26
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Revolut
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Samsung Galaxy S21 független 8/128 akku:96% ÚJSZERŰ
- Lenovo L13 G2 Core i7 1165G7 16 Gb Ram FullHD IPS Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- Beszámítás! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB