Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
libreoffice fresh bug: a ikonsorban az ikonok (pl. font color, backgorund color) mellett drop down menu (kis nyíl) nálam már pár verzió óta nem működik (nem nyílik le) és mostanáig sem javult meg, most volt időm kicsit szórakozni vele (
/etc/profile.d/libreoffice-fresh.sh-ban végigpróbáltam toolkit beállításokat), újra bejelentkeztem (új ENV var beállt), de nem segített. Guglizva már találtam hasonló hibát, de megoldásra egyelőre nem bukkantam. Próbáltam más ikontémát használni LO-ban, rendszerben is cseréltem GTK témát is, de semmi hatása.Találkozott már valaki ilyen hibával?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- iPad 9 Wi-Fi + Cellular + AJÁNDÉK iPad Pro Leather tok
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB