-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jano_023
őstag
válasz
Comes #103110 üzenetére
Nekem irodai munkára egy alap 8/256 Air m1 van. Igaz hogy én távoli asztalon keresztül dolgozom de eddig nekem mindenre is elég volt.
A tárhely bővítést teljesen jól látod arra ne költs. Külső ssd vagy hdd vagy NAS és kész.
A RAMon én is filoztam de eddig semmi nem zabálta meg. De én alap dolgokat csinálok.
A másik amit láttam írtál hogy officet használnál. Nem tudom mennyire komolyan és mélyen kell benne lenned de azt tudd hogy azt is itt elég húzós pénzért lehet venni és kell is. És azt hiszem a 2021 és a 365 office-ok mennek csak az M1-en. De ezt a többiek majd megerősítik. -
Sumi
aktív tag
válasz
Comes #103099 üzenetére
Miért nem veszel egy alap air-t (380e-ért is ki lehet fogni hivatalos helyről), és amikor kinövöd / megjelenik a következő generáció, akkor eladod és veszel egy akkori alap airt, és így tovább? Sokkal jobb stratégia, mint ez a "sok-sok évig szolgáljon ki" stratégia - legalábbis az air esetén. Szerintem.
-
SharpSA
veterán
válasz
Comes #103099 üzenetére
Én 16 / 256 -os verziót vettem és teljesen jól működik, nem melegszik, pedig van hogy egyszerre 6-7 különbőző program is fut a Safarival és Edge-vel (mindkettőben legalább 7-8 fül nyitva) egy 5120x1440-és felbontású monitorral együtt (kiterjesztett asztalként). Úgy voltam vele, hogy a memóriát nem tudom bővíteni, viszont van külső tárhely és még NAS is. Viszont még így is a sok telepített program és dokumentumok mellett talán 2/3-a foglalt a tárhelynek..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fujifilm X
- Apple MacBook
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Videó stream letöltése
- Mini-ITX
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 5 15-ABA7 AMD Ryzen 5, 15,7 FULLHD IPS, 8GB DDR4,Garancia!
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- Macbook Air 13" M3 - 2024, 8/256GB, 99% akku, Apple garancia ( 102)
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- ThinkPad L14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest