- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
válasz Comes #103099 üzenetére
Én 16 / 256 -os verziót vettem és teljesen jól működik, nem melegszik, pedig van hogy egyszerre 6-7 különbőző program is fut a Safarival és Edge-vel (mindkettőben legalább 7-8 fül nyitva) egy 5120x1440-és felbontású monitorral együtt (kiterjesztett asztalként). Úgy voltam vele, hogy a memóriát nem tudom bővíteni, viszont van külső tárhely és még NAS is. Viszont még így is a sok telepített program és dokumentumok mellett talán 2/3-a foglalt a tárhelynek..
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
Sumi
aktív tag
válasz Comes #103099 üzenetére
Miért nem veszel egy alap air-t (380e-ért is ki lehet fogni hivatalos helyről), és amikor kinövöd / megjelenik a következő generáció, akkor eladod és veszel egy akkori alap airt, és így tovább? Sokkal jobb stratégia, mint ez a "sok-sok évig szolgáljon ki" stratégia - legalábbis az air esetén. Szerintem.
-
Jano_023
őstag
válasz Comes #103110 üzenetére
Nekem irodai munkára egy alap 8/256 Air m1 van. Igaz hogy én távoli asztalon keresztül dolgozom de eddig nekem mindenre is elég volt.
A tárhely bővítést teljesen jól látod arra ne költs. Külső ssd vagy hdd vagy NAS és kész.
A RAMon én is filoztam de eddig semmi nem zabálta meg. De én alap dolgokat csinálok.
A másik amit láttam írtál hogy officet használnál. Nem tudom mennyire komolyan és mélyen kell benne lenned de azt tudd hogy azt is itt elég húzós pénzért lehet venni és kell is. És azt hiszem a 2021 és a 365 office-ok mennek csak az M1-en. De ezt a többiek majd megerősítik.''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Comes
tag
válasz Comes #110621 üzenetére
Sziasztok!
Mennyire van értelme egy alap M1-es Air-ről 14” M1 Pro-ra (16GB, 512gb) váltani?
Válaszotokat köszönöm!
(Bocsi moleculez, külön kommentet akartam írni)
ASUS ROG 850W - ASUS Crosshair VIII Dark Hero - Ryzen 9 5950X - 128GB Kingston 3200Mhz DDR4 RAM -ASUS TUF RTX 4080 16GB
-
moleculez
veterán
válasz Comes #110626 üzenetére
Csatlakozom az előttem szólóhoz, attól függ mire használod. Ha az M1 nem elég erős mert a belét kihajtod akkor igen.
Ezt leszámítva a körítés is más persze, a kijelző pl ég és föld, hang is sokkal jobb, de ugye árban is nagyon más kategória.Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Üzletből, garanciával, újszerű dobozos Macbook Air Retina M1 13" Space Gray 8 RAM 256SSD magyar bil
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13"2020 Touch Bar i7/32GB RAM/512GB SSD/magyar billetyűzet
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet RENDELHETŐ DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- MacBook Air 2018 Használt/8GB/128ssd/1-3 hónap gar./Akku 84%/p3807
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- Apple Macbook Air M1 8/256 mint az új
- Apple MacBook Pro Retina "Core i5" 2.7 13" 2015 early, 8 GB RAM, 500 GB SSD, MacOS + Windows
- Makulátlan, garanciális Macbook Pro 16 ! M2 Pro chip! Konzolt és apple terméket beszámítok
- MacBook Air M1 / 3 hónapos / 100% akksi
- Macbook Air i5 8/256GB (2019)13 retina eladó
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest