-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
"(ha érted mire gondolok, a kivetítőn a prezi fut, én meg tök mást látok a monitoron, jelen dia, következő dia, megjegyzésben amit el akarok mondani, időzítés lista a dián belül, stb)"
A PowerPoint pont így működik ahogy írod. Mivel az a progi kicsit régebbi, felmerül bennem a kérdés, hogy melyik progi másolta melyikről a funkciókat.
Egy házi feladat. Nézzétek meg, melyik progi írja-olvassa a másik formátumát. Nos valószínű, hogy az Office fileformátumokat kell támogatni az iwork-nek és nem fordítva. Ebből levonható a következtetés, hogy melyik csomag a kvázi szabvány.
Syl: nekem teljesen jogos az összehasonlítható mert nekem az iwork is fizetős volt, mivel régebbi gépem van és arra még nem ingyenes.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Torzs18: Philips series 800 kávéfőző örlő
- Gyúrósok ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Apple iMac A2438 (2021) All-in-One 27% 24" 4.5K Retina M1 16GB 2TB SSD gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LAPTOP-TABLET! Microsoft Surface Pro 4, i5-6300U, 4GB/128GB, 2736x1824/IPS, TOUCH, garancia!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest