-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolidodd
senior tag
válasz Barett 50cal #7899 üzenetére
Restart uttán nekem menni szokott, ha ilyen bajom van.
-
Barett 50cal
senior tag
válasz Barett 50cal #7898 üzenetére
Lenne még egy bajom. Miért nem tölt vissza a uTorrent. nCore-t használok de most ez az új gép nem tölt vissza, pedig a legjobb seedelt filmek jöttek le... milehet a gond? nincs korlátozva semmi
Time you enjoy wasting, isn't wasted time
-
Barett 50cal
senior tag
Hali
Vettem egy egy ilyen bluetoothos adaptert, hogy ne kelljen vacakolni a kábelekkel.
Tegnap sikerült szereznem egy macbook prot, és képtelen vagyok megszólaltatni a rádugott hangszórót. Simán csatlakozik, pittyeg ha észleli a jelet de hang nem jön már ki a hangszóróból.
Ujracsatlakoztattam,de semmi. A régi macbookkal tökéletesen működött.[ Szerkesztve ]
Time you enjoy wasting, isn't wasted time
-
nagyúr
Minden hardver és szoftver működik, mindenki tud mindent, és mindenki mindennel elégedett, emellett nagyon meleg is van.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
sly54
tag
Nincs valami nagy forgalom,szabin vagytok?
-
rjg
őstag
-
-
reload.
tag
kifuto 2011-es late mbp akcio sehol nincs? xms csak air-t akciozza, ugy latom mar sehol sem forgalmaznak ertelmes aron 2011-es pro-t.
-
rjg
őstag
Magyarországon - tudomásom szerint - nem lehet kapni Apple Care-t, csak az Almáriumba szóló két éves garancia kiterjesztést. Az Ebay-ről viszont meg lehet rendelni és a gép egy éves koráig be lehet aktiválni. Pro és Kontra: itthoni vagy "hivatalos" - egy szervizben lehet érvényesíteni a garanciát, árban ugyanaz vagy drágább; Apple Care - világgarancia, talán még olcsóbban is...
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
verb003
tag
mi a teendő olyankor, ha felraktam egy adobe programot, letöröltem, ezt a programot egy új, 3. launchpad ablakba tette, letöröltem az egészet, és van egy üres launchpad ablakom? hogy tudom eltüntetni?
mbp 13 - i5 2.4, 8gb.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Sziasztok, egy hozzáértő beárazná a notebookomat?
Apple MacBook Pro early 2011 (Core i5 2.3GHz, 4GB RAM), 2011. 06. 15-i vásárlás, +2 év Almáriumos garanciakiterjesztés, 120GB-os Kingston HyperX SSD a HDD helyett.
Azon gondolkodom, hogy lecserélem egy 13"-as MacBook Air-re, most elég jó akciók vannak a kifutó modellekre.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Blaise
veterán
Az Apple online boltjában lehet venni a gépekhez garancia kiterjesztést? (én nem találtam)
Ha nem, akkor egy ott vásárolt gépre lehet venni később az itthoni forgalmazóknál?[ Szerkesztve ]
-
verb003
tag
válasz Nyugdíjas #7878 üzenetére
ez sem az igazi.:/ mindegy, osx alatt mit ajánlotok windows futtatására? (osx mellett, hang lehetőleg legyen a winen)
amúgy tudom, hogy ez nem az apró, de srácok, ha valakinek van felesleges, eladő miniDP - DSUB (VGA) átalakítója az írjon egy üzit!
mbp 13 - i5 2.4, 8gb.
-
verb003
tag
Sony ACID Pro alternatívát tudtok nekem mondani?
mbp 13 - i5 2.4, 8gb.
-
__H4X0R__
senior tag
válasz newface567 #7870 üzenetére
Hat igen, peldaul ha PS-t, Illustratort, XCode-t vagy Final Cut Pro-t hasznalsz, akkor azert nem arthat a 8 GB. De kinek mit jelent az atlagos felhasznalas..
www.kristofnagy.com
-
nagyúr
Kérdés kinek mit jelent az átlagos felhasználás. Nekem net, levelezès, cset, Office programcsomag, film nézés, zene hallgatás. Ehhez jellemzően 2 GB is bőven elég.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Alex91
félisten
Ha a kulsod csak 2.0-as, akkor az az is marad...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Xero
nagyúr
Azt passzolom. Diákként, anno csak MO-on vásároltam Joe-nál.
-
newface567
csendes tag
Kösz a választ. Azt is hallottam, hogy átlagos felhasználásnál nem számít az, hogy 4 vagy 8 GB, ezek szerint mégis.
Ha csak 10GB ami a rendszernek kell akkor bőven jó.
Használok külső HDD-t, azért is kérdeztem, hogy USB 3-as csatlakozót lehetne-e ahhoz használni, mert a sebessége az siralmas jelenleg.Diákig. elfogadásáról valami infó?
-
Xero
nagyúr
-
Gergőke88
addikt
Én nagyon gondolkodok, hogy az XMS-ben megvegyen 310-ért a 13-s 128 SSD-el 310-ért.
Csak a 128GB aggaszt engem is. Most 500-s merevlemez van a gépemben. -
Xero
nagyúr
válasz newface567 #7864 üzenetére
Mindenképpen 8GB-osat vegyél.
SSD-ből elég lehet a 128 ha nincs túl nagy kép-zene-video gyűjteményed, vagy van egy külső tárolód. A rendszer nekem minden komolyabb sw-el (Adobe CS, Xcode, FPCX-Motion-Compressor, Office) simán megáll 30-35GB-nál. Egy tiszta install olyan 10GB lehet max.
-
newface567
csendes tag
Végülis az új Air mellett voksolok, viszont Back to school akcióba venném külföldön.
Nem szakmai kérdés: elfogadják külföldi apple store-ba diáknak a nemzetközi ISIC-es diákot, vagy kell mindenképp a helyi? Mert ugye lényegében azt kell bizonyítanom, hogy diák vagyok.Az új Airt lehet majd 8GB-vel is kérni. Ez megéri? Kell egyáltalán a 4 helyett? (Több évre akarom venni.) A 128 GB-on el lehet férni? Mekkora helyet foglal az OS X belőle, tehát ténylegesen mennyi szabad helyem lehet?
OFF: külső HDD-hez ha veszek USB 3-as csatlakozót akkor működni fog, vagy nem, mert a külső HDD az USB 2.0 szabványt támogatja csak?
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
nagyúr
válasz verb003 #7856 üzenetére
Az idős úr beelőzött.
Szerk.: ha eddig html5-ben voltál, nézd meg flash-sel. Sokat nem vesztesz vele. Nekem mondjuk semmi gondom nincs Safari alatt a flash-es Youtube videókkal.
Gergőke88: fizetős megoldásról tudok csak.
[ Szerkesztve ]
-
Gergőke88
addikt
Sziasztok!
Egy gyors kérdés, ha veszek egy 13-s Air-t azon meg tudom oldani, hogy egy ntfs-re formázott külső hdd-re torrentezzen? Van ingyenes ntfs program macre?
Iletve még annyi, hogy az SSD-nek árt a torrentezés?
Köszi a válaszokat!! -
nagyúr
Blaise: nyilván nem mindegy, milyen alkalmazás futtatása közben fut ki a RAM-ból.
Verb003: minden szoftver friss a gépen? Html5 vagy flash-es Youtube?
-
verb003
tag
na most segítsetek, "felháborítónak" találom a dolgot.
safarit használok (ha apple a gép, a böngésző miért ne legyen appleé, meg amúgy is tetszik.) meg van nyitva általában egy fb, meg egy ph, gépen nem megy nagyon közbe semmi, max egy torrent, megnyitok safariba egy youtube-t, 360p, 720p, mindegy, úgyan úgy elkezd pörögni a kis töltő jel, és nem reagál a safariban semmi semmire, a video el sem indul, a hang pedig akadva, szakadozva megy. firefoxxal megnéztem, ott meg semmi gond. ötlet?mbp 13 - i5 2.4, 8gb.
-
nagyúr
A mostani 4.2-es előtt 3.2-esem volt, 2GB RAM-mal, na az néha elfogyott, de az SSD-nek és az OS X-nek hála, ezt rendszerint csak a log file-okból tudtam meg, nem volt érezhető.
-
nagyúr
Ha CPU-intenzív ez a munka, akkor a hűtéssel is gondjaid lennének, mert a vékony házban az aprócska ventit nem arra méretezték, mint az MBP-kben, könnyebben megizzad. Persze, ha csak a RAM-ot használod főként munka közben, és másodlagos a CPU és a VGA, akkor teljesen jól beválhat. Mielőtt vki félreérti, nem azt mondom, hogy az MBA túlmelegedne pár excel makró futtatásától, csupán azt, hogy mondjuk 3D animációt nem feltétlenül ezen kell renderelni. Amúgy a 390k arcátlanul jó ár.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Amire nagyjából használni szokták az MBA-t, arra rendszerint elegendő a 4GB RAM, a hardverigényesebb alkalmazásokhoz már elégtelen lesz a hűtés is, illetve a VGA.
-
joey04
titán
-
Xero
nagyúr
Ez mennyire így van. Két teljesen más karakter, de a maguk módján nagyon jó fejek.
Anno az első SoundSticksem még akkor lett meg iJoe-tól, amikor ha Budapesten volt, akkor az XMS szuterénban adta át a portékáját.Marha jó hangulat, Dezső simogatás, G5 csodálás. Szép idők voltak.
Mondjuk közöttük is volt bőven összezördülés a későbbiekben, de erről inkább nem beszélnék részletesen.
szerk: Egyébként talán azért is tudtak ilyenek maradni, mert mind a ketten szinte a nulláról indították a dolgot. Joe a gimi alatt/után fogott bele egyből a Mac forgalmazásba kezdetben Svácjból behozogatva, majd kifehérítve a dolgot, HAndrás pedig a saját bőrén próbálta ki a dolgot, majd szépen ő is elkezdte árulgatni a szuterénból (múltkor lebaszást kaptam, hogy le pincéztem ), ami bizony hosszú évekig nem csak a boltja, de az otthona is volt.
Mind a ketten hoztak áldozatokat, folyamatosan fenntartották a kapcsolatot a vásárlókkal (km-nyi ichat beszélgetésem van mind a kettőjükkel, bár a téma nem csak vásárlós ) és igazán így szereztek maguknak nevet.
Ha nem így álltak volna a dolgokhoz, akkor bizony a vásárlóik sem maradtak volna ilyen lojálisak.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz negyedes #7839 üzenetére
Alkalmazásonként tudod beállítani a betűk, ikonok méretét, ez utóbbit Finder-ben nyilván. Plusz Control+Scroll-lal tudsz zoomolni bárhol.
-
hm_guesswho
tag
válasz mono-chrome #7822 üzenetére
Akkor nem is győzködlek tovább!
Ha tudod, hogy csak azokra fogod használni, amiket felsoroltál és valóban nincs szükséged erősebb esetleg nagyobb gépre, akkor hajrá!
Adnék egy esélyt neki a Dell helyett -
negyedes
addikt
Hi, os x-ben van olyan mint win alatt, hogy ctrl+scroll es noveli a betumeretett es az ikonokat?
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
JoceeHunt
őstag
válasz tDr1v3r #7836 üzenetére
Csak a kijelző (ez a Retinás cucc, élesség) változott a 2-höz képest?
Egyébként bocs hogy itt kérdezem, ne hurrogjatok le, de egy ilyen Apple mennyivel jobb egy Samsung Galaxy-nál vagy ezeknél az olcsó Archos, ConCorde típusoknál?joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
nagyúr
válasz JoceeHunt #7835 üzenetére
Technológia. A 4G/LTE hálózatok jelentősen gyorsabbak, ám egyelőre - itthon - kicsi a területi lefedettségük.
-
tDr1v3r
veterán
válasz JoceeHunt #7835 üzenetére
Itthon semmi... a 4G nem megy mert más frekvenciát használnak az itthoni szolgáltatók, ezért csak 3G-üzemmódban menne. (Szerintem az is bőven elég napi használatra...)
Az hogy megéri-e, csak a pénztárcád dönti el... ha van annyid amennyibe az új kerül akkor vedd meg, a kijelző miatt nagyon megéri szerintem.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
JoceeHunt
őstag
Sziasztok!
Bocs a tudatlanságomért, de valaki megerősítené a gyanúm?
A táblagépnél (ipad), a 3G és 4G azt jelenti, hogy ha a a telenoros mobilinternet stickemből kiveszem a SIM kártyát akkor bele tudom rakni a táblagépbe és megy rajt a net?joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
Nyugdíjas
nagyúr
Nem akarom ujra elmesélni a karácsonyi sztorimat, mikor (én barom, tudom, igen...) szerettem volna az egyik havert meglepni egy tokkal az uj iPod Touch-ához. iStyleba becsattogtam, mert az van közel (egyébként sosem vásárolok ott,de kapkodás volt, utolsó pillanat), és konkretén le sem voltam szarva. Tudom, csak egy szaros tok... De én is boltot csinálok, és pont ezért tudom, hogy ezt igy nem lehet.
Gondolom ismerjük a sztori végét, csak XMS-ben költöttem pénzt már megint."Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
TheMarci
addikt
'2kereskedő van, ahol még vásárlónak számítasz: iJoe és Handrás' ha ezt a mondatot jól értelmezem úgy, hogy arra gondolsz, hogy a többi helyen lesz*rnak, akkor meg kell cáfoljam. Starkingeseknél szoktam vásárolni, már több macbookot, kiegészítőt, mindenfélét vettem, és mindig nagyon kedvesek voltak, akár amikor a huszadik iphonetokot kértem, hogy hadd nézzem meg, akár amikor laptopot vettem.
Do You Dream?
-
xedos
addikt
válasz SubiDubiNo1 #7826 üzenetére
Ja, ha személyesen nem ismered...
Én nála vásároltam 2006-ban az első iMac-em...
2kereskedő van, ahol még vásárlónak számítasz: iJoe és Handrás. -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz SubiDubiNo1 #7828 üzenetére
Én ezt tudom.
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz SubiDubiNo1 #7826 üzenetére
nekem a Handrás nem igen szimpatikus...
Innentől kezdve azthiszem már minden érthető is"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Forchalad #7823 üzenetére
Mi is szoktunk ilyet. Ezt csak a "nép" hiszi, hogy konkurencia... Pl. mi az összes kollégával (igen, igy hivjuk egymást) teljesen jóban vagyunk, szoktunk egymásnak segiteni, ha szarban van a másik.
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Forchalad
tag
válasz SubiDubiNo1 #7818 üzenetére
Jaja, ezt írta: "128-as Airt. Volt egy kis kavarodas nalunk, es gyorsan kellett egy gep."
Nem semmi hogy a konkurenciához képes átmenni, mondjuk ez elég sokat jelent. Nem valami jó reklám neki...!
"Az első pohár után olyannak látod a dolgokat,amilyenek. A második pohár után olyannak látod őket, amilyennek szeretnéd őket. A harmadik pohár után olyannak látod őket, amilyenek valójában." Oscar Wilde
-
mono-chrome
csendes tag
válasz hm_guesswho #7811 üzenetére
Az igazság az, hogy tényleg nem érzem, hogy egy sima Macbook-nél erősebb kéne. Játszani soha nem játszok, ha újra CAD szoftverekkel kell dolgoznom meg majd kapok céges képet. A grafikai vonalhoz semmi közöm, se fényképezni se videóvágni, se kiadványszerkeszteni nem tudok, soha nem is lesz ilyen munkám.
Igazából böngészni, filmet nézni, zenét hallgatni, szöveget/táblázatot szerkeszteni kell csak egy full alap, olcsó gép. Ha Windows vonalon gondolkodnék is egy sima Dell Latitude D630-ra mennék rá. Jó 4-5 éves vasak, de bennük van még vagy 3 év. Elpusztíthatatlan business gépek és kb. 50 000 HUF-ért pörögnek. Hát ehhez képest is már jóval erősebb és drágább (tudom a felár egy jelentős részét az alma logo dobja meg, de úgy gondoltam a sokat dícsért Macintosh miatt teszek vele egy próbát) a fekete Macbook, nem szeretnék még fentebb kúszni...
De csak kíváncsiságból: mire gondoltatok, amikor azt mondjátok, hogy pár 10 000-el már sokkal jobbat tudok venni? Mert én 150 körül hasonló korú Macbook Pro-kat láttam csak, ami már 15,4"...nem is tudom, kisebbet szeretnék.
-
Blaise
veterán
válasz Solar_Wind #7819 üzenetére
Mac-en nagyon fos a flash, próbáld ki a html5-ös youtube-ot
-
nagyúr
válasz Solar_Wind #7819 üzenetére
Safarinál nem tapasztalok ilyesmit. IStat Pro alapján 34 fok/1999rpm alapon, Youtube videó lejátszása közben 35-36 fokra felmegy ugyan néha a proci és 2005rpm-re a venti, de ennyi. Chrome-t nem használok.
-
Solar_Wind
senior tag
Az normális hogy Youtube videók lejátszásánál ennyire felpörög a venti és ennyire melegszik? (Chrome böngészőn, MBA 13 mid-2011)
-
Forchalad
tag
Emberek EZEN be fogtok halni
Handrás-ról egy jó sikerült kép, de nem is ez a vicc hanem az hogy hol
"Az első pohár után olyannak látod a dolgokat,amilyenek. A második pohár után olyannak látod őket, amilyennek szeretnéd őket. A harmadik pohár után olyannak látod őket, amilyenek valójában." Oscar Wilde
-
-
-
Forchalad
tag
@joey20: Köszi a választ! Még egy olyan kérdés hogy az új gépek már vajon megérkeztek a hazai APR-ekhez?(kiállított darabok) Kipróbálás miatt
Szinte biztos hogy beruházok egy 13-as kisebbik Air-re,csak azt nem tudom még hogy hol! Annyira bejön ez a forma meg a tudás, az én elvárásaimat totálisan kielégíti.
-
hm_guesswho
tag
válasz mono-chrome #7808 üzenetére
Hasonlóképpen gondolkodom én is. Jó az amit kinéztél de elég fél évnek eltelnie és a rejtett igényeid előjönnek. Aki Mac-et használ az nagy lábon fogja virtuális életét élni. Az meg, hogy a fekete jobban tetszik, csak azért mondod, hogy legyen valami plusz érv, amivel saját magadat meggyőzheted, hogy az igenis jobb vétel lenne.
Ismerős, én is szoktam alkalmazni
De abban biztos vagyok, hogy kicsit el lennél keseredve, ha tudnád néhány 10ezer ráfizetéssel milyen géped lehetett volna. -
SubiDubiNo1
csendes tag
ahogy TheMarci is mondta pár 10ezret még ráköltesz sokkal előkelőbbet kapsz. Az a jó a Mac-kel, hogy nem gyakran adják meg magukat ezt bizonyítja is hogy mernek világ garit meg 3 éves jótállást adni. Ismerősömnek volt ilyen típusú gépe mint amilyet szeretnél, teljesen meg volt elégedve és nála a szerial hiba se jött ki (lehet mázlija volt).
A legjobb ha úgy tekintesz egy Mac-re mint befektetés nem mint laptop vásárlás. -
TheMarci
addikt
Én inkább vennék egy kicsit újabbat. 160-70 körül már lehet kapni 2009-nél újabbi gépeket, igaz, azok fehérek.
Ha elromlik valami, az sokba kerül, de meg lehet oldani úgy is, ha szeretsz / tudsz bütykölni, hogy megrendeled az alkatrészt kínából, és te cseréled ki, haverom is így csinálja, és lényegesebben olcsóbb. Én az akksi miatt aggódnék, lehet, hogy kapásból csere, de ez is gép, és felhasználás függő.
Nekem late 2009-es fehér MB-om volt, azon teljesen jól futott a Lion.
Do You Dream?
-
mono-chrome
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon úgy fest, hogy munkahely váltás miatt vissza kell rövidesen adnom a céges gépemet. Ez azt jelenti, hogy laptop nélkül maradok. Arra gondoltam, hogy ha már több szempontból is új életet kezdek, elhagyhatnám ezt a Windows-t is... mindig is utáltam.
Nem vagyok egy informatikus alkat. Inkább használnám a gépet a lehető leghatékonyabban, nem bütykölgetném, beállítgatnám, formázgatnám, stb.Úgy hallottam a Macintoshok egy ehhez hasonló filozófiát képviselnek. iPhone-t és iPad-et is használok sok-sok programmal és tetszik, hogy megbízható, stabil, minden egyszerű és logikus.
Szóval elkezdtem a MAC-ek felé kacsintgatni. Sajnos az új példányok árát sokallom, de a jó hír, hogy átlagos dolgokra akarom csak használni, így nincs is szükségem a high-end technológiákra.
Ami elég is lenne az egy régi, fekete Macbook. Hardverben is elég lenne számomra, dizájnban is megmondom őszintén, hogy jobban bejön mint a mostani szürke alumíniumok meg legalább kicsit egyedibb is. És ahogy nézelődtem 130 körül már kapni egész jó állapotúakat, annyit meg reálisnak érzek egy ilyen hardverű laptopért (2,2 GHz Core 2 Duo, 4 GB RAM, 250 GB HDD plusz vmi minimál videókártyával operálnak ezek többnyire).
Kérdésem igazából az lenne, hogy mennyire jó v. rossz választás a példány? Az egyetlen gyakori serial-hiba tudtommal a repedős top-case, de azt meg ingyen kicserélik bárhol, bármikor.
De azért ezek mégiscsak 3-4 éves gépek. Szerintetek mennyire tartósak? Elmennek még egy 2-3 évet? Ha HDD-t vagy optical drive-ot kell benne cserélni az nem gáz, az már benne van a pakliban ebben a korban. De olyanokra lennék kíváncsi, hogy alaplap, képernyő és a drágább tételek mennyire tartósak ebből az Apple-érából?
Illetve azt olvastam, hogy ez a példány még viszi a Lion-t is. Ez mennyire igaz? Lassul a modernebb op. rendszerrel? Melyik generációs nagymacskát ajánljátok hozzá?
Bocs a sok kérdésért!
-
Solar_Wind
senior tag
Kellene 13-as retina MBP is
-
biker
nagyúr
hmm, az apple ismét alkotott olyan gépet, amit senki más nem kínál, és nem tudok megfizetni
persze hiába a retina display, ha a betűméret azonos lesz, hogy lássunk is, ugyebár. mert gondolom nem 120dpi-s UI lesz benne, hanem 320dpi-s, ha nem akarunk 12pt-s betűt 2mm magasnak látniElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
verb003
tag
és ez a gép kb mennyit ér?
Macbook Pro 13" Late 2011.
i5 2.4GHZ
2x4GB RAM
HD3000
500GB HDD
Karcmentes ház, az allján van csak pár karc
95%-os akku, 10x használt optikai meghajtó
Eredeti Lionos, nem SL (bár gondolom egyértelmű)
és hozzá egy Tucano tok, novemberben vásároltam az egészet.mbp 13 - i5 2.4, 8gb.
-
verb003
tag
köszönöm mindenkinek!
mbp 13 - i5 2.4, 8gb.
-
xedos
addikt
Ettől a sráctól is többen vásároltunk már: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- ASUS blog: TUF A14 notebook, a mini játékgép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple MacBook Pro 14" 16/500 2021 M1 Pro Chip ! 3 Hó Jótállás
- Apple Apple Macbook PRO 256 GB Space Gray - 24 hónap Garancia - 092
- VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 8GB 256GB Magyar bill, GAR!
- MacBook Pro13 Touch Bar, Retina HUN! 256GB Doboz új állapot!
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2020 M1 Chipp, 13 8/256. Magyar bill, 96% Akku.
- 2022 MacBook Pro 14 M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD ÚJ ÁLLAPOT
- Lp
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M3 MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 M3 8CPU/10GPU 8GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar billentyűzet Deák
- Apple Macbook Pro 13" 2020 Touchbar i5/16GB/512GB, ÚJSZERŰ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest