- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell asztali gépek
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
- CES 2025: jóárasított mobil Ryzeneket is hoz az AMD
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
Hello, bocs hogy itt. iTunes feltöltőkártyát lehet valahol vásárolni ami a Magyar régióba érvényes? Illetve, hogy ezt úgy kell elképzelni, mint egy telefon egyenleget?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Def26
félisten
Macbook air (2013 late) 128gb ssd cserét csináltatott már valaki Magyar boltban? Melyik boltot ajánljátok erre?
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Amerikai billentyűzet csak a "hosszú í" -ben tér el a magyar billentyűzettől?
-
Def26
félisten
Üdv.
Macbook pro 13" 2008 late akkumulátor kb. csak 1 órát bír. Állítólag vadi új eredeti akkumulátor van benne, de szerintem ennél többet kéne bírjon.
Arra gondoltam hogy veszek egy eredeti apple akksit innen, viszont megakadtam ott, hogy 45Wh van feltüntetve az után gyártottakra meg 65Wh. Most akkor hogy van ez, az utánagyártott többet bír?Illetve, ha tényleg új aksi van benne létezik, hogy valami más baja van a gépnek és ezért merül le 1 óra alatt? Teszem azt az akksi ok, de az alaplappal van valami bibi.
Egyébként az új akksi ami benne van külsőre megegyezik egy eredeti apple akksival, de azért vannak benne furcsa dolgok. Pl. a csavarok elég csálén állnak.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Nem tudtok itthon egy mac szoftver boltot?
-
Def26
félisten
Ez a macbook megérheti az árát? Igényes eladónak tűnik. [link]
Elterjesztettem a családban a macbook lázat és most anyósnak néznék olcsó, de megbízható gépet.
-
Def26
félisten
Lehet már kérdeztem, de megkérdem még egyszer. Macbook pro (2013) -ra windows 7 64 bit -et fel tudok rakni?
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
MD760MG/A gépeken lehet cserélni az ssd -t?
-
Def26
félisten
-
Def26
félisten
Ezt az árat nézzétek. Macbook Air 13"- MD760 873€ (kb. 262k)
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Egy haverom küldte most találta vaterán. [link]
Elég korrektnek tűnik az eladó. Milyen ár ez érte? Lehet ebben valami bibi? 16GB memóriának van értelme benne?Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Def26
félisten
válasz TheMarci #16431 üzenetére
Mutass egy boltot, ahol ez olcsóbb. [link] még az általam legolcsóbb helynek is titulált 220volt.hu -n sem láttam ennyiért (286.000Ft vs 328.800Ft). Az persze ide tartozik, hogy nekem nincs benzin/utazás költségem, mert meg tudom oldani.
Tényleg nem kötekedni akarok, de ha mondass nekem egy Magyar boltot ahol ilyen áron kapok gépet akkor megyek és veszem ott.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Tököm amúgy ebbe az egészbe. Nézegetem a hardverapo -t használt de jó állapotú macbook -ot keresve, de vagy szélhámos, vagy szar senki lehúzó nepper, vagy idióta hirdeti a gépeket (tisztelet a kivételnek, habár nem tudom létezik e ilyen a 2012 feletti gépek eladóiból).
apple.hu túl drága Ausztriához képest. Itthon viszont van rajta Magyar billentyűzet, de ez már nem is érdekel.
Arra jutottam, hogy nem veszek semmit sem ebben a tetves országban, mert vagy qrva drága (ez viszont minőség) vagy át fognak vele b*szni. Kint veszem meg a gépet, pedig gondolom jól jönne 1-2 kereskedőnek itthon is ez a forgalom.Bocs a posztért, de annyira felhúzott egy tag a hitegetéssel, hogy az nem igaz.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz trisztan94 #16428 üzenetére
Bottcamp driver alatt azt érted, amikor már a windows -ba boot -olsz és feltelepíted a windows -hoz szükséges drivereket?
-
Def26
félisten
Bootcamp -el milyen windows -t tudok feltelepíteni? 64 vagy 32 bit?
-
Def26
félisten
Ez az 1 év világgarancia azt jelenti, hogy ha USA -ból hozatok be gépet, akkor azon is tudom érvényesíteni és arra is tudok plusz garanciát vásárolni?
-
Def26
félisten
válasz tDr1v3r #16378 üzenetére
Az ilyen olcsóbb c2d gépeknél lehet arra alapozni, hogy viselkedik egy hasonló c2d gép windwos környezetben? Gondolok itt arra, hogy nyitja meg az internet weboldalakat, hogy játszik le videókat stb.
-
Def26
félisten
válasz Rover623 #16339 üzenetére
Ez nem apple termék szerintem. Én erre tippelek. Aztán fene tudja.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Amazonról vette már valaki programokat? Erre gondolok. [link] Digitális letöltés, nem dobozos.
Xbox -hoz is szoktam innen pontzokat vásárolni, simán engedi a Magyar bankkártyámmal, gondolom mac szoftvert is vásárolhatok. Azért nem kis mértékben olcsóbb mint itthon.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz trisztan94 #16214 üzenetére
Én már nem vennék.
-
Def26
félisten
-
Def26
félisten
Ez a office 2011 kb. melyik windows -os office -nak felel meg?
-
Def26
félisten
Ha kicseréltetem később a billentyűzetet Magyarra, akkor milyen boltot ajánlotok erre ahol nem veszik el a garancia? (Magyar bolt)
-
Def26
félisten
Elég sokat járunk Ausztriába. Kint sokkal olcsóbbak az apple laptopok. Átlagban olyan 40-50k -val ráadásul 2-3 év gari van rajta. Kérdésem, hogy ezek nemzetközi garanciák vagy csak helyileg a boltba szól?
Gondolom a billentyűzet kiosztáson kívül nincs semmi eltérés a gépek között. Ezt néztem ki, 956€. [link] Ez kb. 286k. Itthon nem is látok 330k alatt.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Hát inkább úgy döntöttem, hogy parallels 9 -el (ami nem is olyan drága) telepítem fel a win 7 -et. Dolgozni gondolom abban is tökéletesen lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Sziasztok.
Adott egy macbook air 2013 gép. Microsoft office -t telepítenék rá (rendesen megvásárolnám). Most egy samsung series 9 notebook van 128GB SSD -vel. Office telepítve van rá, de mivel nagyon nagy méretű az oputlook archive ezért egy micro sd kártya van a gépbe dugva amire külön ki van "mentve" az outlook .pst fájl (30gb).
Nos nézegettem a macbook air gépeket és nem igazán tudom mivel jönnék ki jobban. Ha kicseréltetem a 128gb ssd -t 256gb -ra, vagy ha marad a 128gb és veszek mellé egy sdxc 64gb kártyát? Ebben az esetben az lenne a kérdés, hogy osx rendszeren van e lehetőségem a microsoft office .pst levelezés fájlokat a memória kártyán tárolni úgy ahogy pc -n?[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Akkor egyfelé evezünk. Nem is lenne baj, ha minél több embernek összejönne, legalább pörögne ez a topik is.
Egyébként és azért akarom mindenképp uj macbook pro -t, mert NVIDIA Geforce GT 650M gpu van benne, amivel már játszani is lehet. Persze nem ez a fő cél, de az egyik szempotom ez.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Szerintem igen. Épp azt számolgattam, hogy olyan 150k -t biztos le kell tenni az asztalra kezdőrészletbe. És akkor ez még nem a retina kijelzős. De hát ez van.
Pár napja majdnem elcsábultam egy lenovo ideapad y580 -ra, de időben visszamondtam.
plus44: Ja, az a jó, hogy ez kamatmentes részlet.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Akit esetleg érint annak mondom, hogy t-mobile szerint 2 hét és az új Macbook pro -kat forgalmazzák majd. Jó alternatíva azoknak akik amúgy is használják a mobilnetet, és mellé szeretnének kamatmentes részletre egy Macbook pro -t.
-
Def26
félisten
Hmm, az király. Tök szívesen eldiskurálnék vele. Asszonyról egyre jobban ragad rám ez az apple érzés. Nagyon rajta vagyok egy új macbook pro -n, csak hát azért egyben 600k -t nem rakok az asztalra. T-mobile -os kamatmentesen meg qrva jó lenne egy ilyen masina. Gondolom vagy 150k -t le kell tenni az asztalra (ahogy a mostani macbook pro -t nézem) aztán vagy 20k havi törlesztő.
-
Def26
félisten
válasz tDr1v3r #7774 üzenetére
Köszi.
1 hónap múlva jár le a második mobilinternetünk amihez volt egy laptop részletre. Arra gondoltam, hogy (mivel amúgy is kell a mobilnet) meghosszabbítanám és vennék mellé kamatmentes részletre egy macbook pro -t, csak ugye akkor már megvárnám az új szériát.
-
Def26
félisten
Nagyon tetszik az új 15" macbook pro. Kíváncsi vagyok mikor lesz a tmobile -nál.
-
Def26
félisten
Még annyit kérdeznék, hogy megéri venni ezen ritka pillanatokra egy ilyen laptop hűtőt? [link]
Illetve ha úgy is win 7 alatt játszom akkor gondol van valami program amivel tudom szabályozni a venti fordulatszámáét. pl. olyan mint az msi afterburner.
-
Def26
félisten
Irodába lesz asszonynak. Nem fog futni rajta csak excel és mail. Néha egy kis netezés. (win 7 -et telepítek rá, mert a munkában ezt akarja használni)
Játszani én fogok rajta akkor amikor pl. lemegyünk anyósomékhoz, és nincs mivel elütnöm az időt. Ez havi 1x van max. Akkor viszont komolyan nyomnám, olyan 3-4 órákat aktívan, battlefiled 3 -al, vagyis izzadni fog.
Azért kérdeztem, mert nem tudom, hogy esetleg aggódjak e ez miatt vagy hagyjam a fenébe. Volt e már ebből valakinek hardveres problémája, fagyás, stb...
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Macbook pro 15" mennyire melegedig játék közben? Core i7 és hd6750m -el? Akinek ilyen masinája van megnézné nekem?
-
Def26
félisten
Sziasztok. Ezzel az egérrel fogom tudni használni a macbook pro? (asszony egere, nem az enyém)
-
Def26
félisten
Én egy sráctól venném a gépet (használtan), nem közvetlenül a t-mobile -tól. tehát akkor azt mondod, semmi bajom nem lehet abból, ha akitől vettem szarik a hűségre és baszik fizetni azt a lejártáig.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Sziasztok.
Szeretnék venni egy macbook pro -t. Nézegettem az aprót és nagyon sok gépet kínálnak, melyekről 1-2 privát üzenet után kiderül, hogy a t-mobile -nál lett vásárolva.
Kérdésem az lenne, hogy nekem származhat e abból bajom, ha egy olyan gépet veszek meg amit a t-mobile -nál vásároltak mobilinternet hűséggel és az illető valamiért nem fizeti tovább a netet. Ekkor ugye felmondja a szolgáltató a szolgáltatást és behatják, -ha tudják- az előfizetőn a javaikat. Mivel a laptop nálam lesz, le tudják e úgy tiltani mint pl. a mobilokat? Azzal tisztában vagyok, hogy a garancia ilyen esetben ugrik, de nem tudok más "eljárásról".Konkrétan erről lenne szó. [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 10
- GTA V
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 13 Touch Bar 2019, i5 1.4 GHz, 8 GB
- Apple MacBook Air M2 Chip, 8/256Gb, 18 Ciklus 100% os Akumulátor
- 16GB! VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 16GB 256GB Magyar bill, GAR!
- 512GB Csillagfény! VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Starlight MacBook Air M3 512GB Magyar bill, GAR!
- MacBook Pro13 Touch Bar, Retina HUN! 256GB Doboz új állapot!
- 2022 MacBook Pro 14 M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD ÚJ ÁLLAPOT
- Lp
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M3 MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 M3 8CPU/10GPU 8GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar billentyűzet Deák
- Apple Macbook Pro 13" 2020 Touchbar i5/16GB/512GB, ÚJSZERŰ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest