- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell asztali gépek
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
- CES 2025: jóárasított mobil Ryzeneket is hoz az AMD
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- Projektor topic
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tinykid
csendes tag
Olyan kérdésem lenne, hogy adott egy macbook air vadi új formázatlan vinyóval.
adott egy win7 rendszer egy másik gépen, és rendelkezésemre áll egy pendrive, megtudom én azt valahogy oldani h win7ről készítsek bootolható osxet ?
Ha igen, akkor hogyan? -
nagyúr
válasz __H4X0R__ #7487 üzenetére
MBA-ben nincs konkrétan SSD, a chipek magán az alaplapon vannak, így nem cserélhető és nem bővíthető. Hogy a legújabb Air-ekben is így lesz-e, azt csak feltételezem.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
vdrummer
csendes tag
Köszi a válaszokat
-
Misi1979
őstag
válasz __H4X0R__ #7493 üzenetére
Dehogynem számoltam. Sima kingston sata2-es SSD. A két keret (hdd-hez és a superdrive-hoz) ebay-es beszerzés, gombokért.
Bootidőm 11-12 sec és ebben benne van, hogy az utoljára használt programokat is megnyitja.
Plusz úgy van partícionálva, hogy a bootcamp-es Win7 is kapott belőle egy 40 gigát.
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
__H4X0R__
senior tag
válasz Misi1979 #7492 üzenetére
De ugye a 40-be nem számoltad bele a 128-as SSD árát, mert annyiért túl jó ajánlat lenne. Egész pontosan milyen SSD van a gépedben? Érdeklődöm, mert azt tervezem, hogy megveszem a normál HDD-s opcióval a Pro-t, majd itthon cserélem vagy hozzárakom az SSD-t is. Egy csomót ajánlottak pl OCZ, Violin Memory, stb, de hat van elég sok. Te milyet használsz?
www.kristofnagy.com
-
Misi1979
őstag
-
__H4X0R__
senior tag
válasz newface567 #7490 üzenetére
Hogy érted, hogy akciós külföldi vásárlással kapcsolatos ötletet? Ezzel kapcsolatban min gondolkozol? Mi merült fel?
www.kristofnagy.com
-
__H4X0R__
senior tag
válasz newface567 #7486 üzenetére
Valahol olvastam, hogy SSD-t érdemesebb külön venni hozzá, nem pedig az Apple által felkínált opciót belepakolni.
Az Ivy Bridge processzorok meg igen erős darabok lesznek, de azt, hogy pontosan, mennyivel mi lesz erősebb, meg jobb, azt nem tudhatja senki sem előre.
[ Szerkesztve ]
www.kristofnagy.com
-
newface567
csendes tag
Kicsit elbizonytalanodtam. A felsőoktatási/back to school akciót igénybe lehet venni külföldön is a magyar (illetve van nemzetközi) diákkal? Online Apple Storenál e-mail elérhetőséget hol találok? (Contactnál csak tel.számot találtam.)
Hardware kérdés: az új IB proci, amit alapból az Airekbe fognak tenni, várhatóan lesznek olyan teljesítményűek, mint most a csúcsverziónál upgradelhető i7 1,8 Ghz-s verzió?
Esetleg alapból 256GB SSD? -
Misi1979
őstag
válasz vdrummer #7481 üzenetére
Netezesen kivul filmnezesre oke, 720p-t vinni fogja procibol, bar a youtube lehet nem lesz boldog a 480p-nel nagyobb felbontasu videoknal.
Csak akkor vedd meg, ha hibatlan allapotu es olyan 80-90e korul van.
Tanulni erosebb gepet vennek, nem feltetlenul macbook-fronton, ha ennyire arerzekeny vagy.
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
vdrummer
csendes tag
Légyszi emberek, segítsetek, mit gondoltok az intel gma950-es macbook -okról a core2duo procival. Fizetős(esetleg adobe) grafikai és más programok megtanulására és használatára alkalmas? Filmezés, netezés milyen minőségben és mennyire élvezhetően megy?
Köszi előre is
-
Phantomhive
aktív tag
igen, korrigálásképpen linkeltem a posztot.
valamiért úgy emlékeztem, hogy a 35-55W körüli procik is csúsznak, nem csak a kisebbek
ebből a szempontból viszont magam sem értem a csúszás okát. értem én, hogy optimalizálni kell meg összeszerelni őket meg a franc tudja, de júniusban remélem legkésőbb ítt lesz.
szerintem a WWDC '12 idején le fogják lőni a Storet pár órára és csendben jól megújítják őket. ha emlékezetem nem csal, akkor ez gyakran ment így korábban.[...] and on the sixth day God created Manchester
-
verb003
tag
-
nagyúr
válasz Phantomhive #7468 üzenetére
#7460-ra ment a válasz, ott általánosságban írtál az IB-ről, ami már áprilisban megjelent. Ugyanakkor az is igaz, hogy az Ultrabook-okba szánt IB-k - amilyen az MBA-kba is kerül - júniusban jönnek. Amire utaltam, az az, hogy az MBP-kkel, ha akartak volna, már meg tudtak volna jelenni, ahogy a Samsung már piacra is dobta a saját, IB-vel szerelt gémer notiját.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
verb003
tag
válasz Phantomhive #7474 üzenetére
volt többször gép resi, bár nyelvváltással nem.
(#7475) Barett 50cal: szerintem azért van a fórum, hogy pitiáner dolgot is megkérdezhetek, ha zavar, és had döntsem el én kérlek, hogy nekem mi böki a szemem, és mi nem ennyi pénzért..
[ Szerkesztve ]
mbp 13 - i5 2.4, 8gb.
-
Barett 50cal
senior tag
válasz verb003 #7473 üzenetére
Ezt a problémád már harmadszorra látom,hogy írtad, legalábbis én. Oké, hogy kéne segíteni, de ha senki se ír harmadszorra akkor keress utána vagy hagyd a fenébe. Én az utóbbira szavazok. Elég pitiáner dolog. Ha annyira zavar, rakd újra a gépet.
Time you enjoy wasting, isn't wasted time
-
Phantomhive
aktív tag
válasz verb003 #7473 üzenetére
hát megpróbálnám azt, hogy:
restart - belogolsz - átrakod angolra - restart - átrakod magyarra - restart
ebben a sorrendben, ha most magyaron van. ha angolon van, akkor nyilván fordítva.
kicsit windowsos a dolog, de halvány elképzelésem sincs, h mitől lehet. a dolog.
szerintem nyelvváltásnál kevés csak kilőni a findert. egy rendszerszintű restart elkél' olykor.[...] and on the sixth day God created Manchester
-
verb003
tag
sziasztok!
nos, a problémám: 10.7.3
átállítottam valamiért a nyelvet angolra a rendszerbeállításoknál, findert újraindítottam, angol is lett az egész, de csak ideiglenesre állítottam angolra, valamiért, miután visszaállítottam magyarra, findert, és a gépet is újraindítottam, de a finderben bal oldalt az Íróasztalt nem írta vissza Íróasztalra, hanem maradt Desktop, pedig minden más magyar. mi lehet a gond?mbp 13 - i5 2.4, 8gb.
-
__H4X0R__
senior tag
-
__H4X0R__
senior tag
válasz newface567 #7469 üzenetére
Én azért aggódom, hogy mikor fog kijönni az MBP, mert nyáron külföldön tartózkodom, és természetesen az államokban akár 170-180k val is olcsóbban meg lehet venni, az adott készüléket, mint itthon horribilis összegekért. Szóval egyáltalán nem mind1, hogy mikor, mit és hol vesz az ember.
www.kristofnagy.com
-
newface567
csendes tag
válasz Phantomhive #7468 üzenetére
Remélem augusztusra megjön az új Air, bár a mostani is teljesen elég lenne.
Nincs asztali gépem, csak egy laptop, de érdekel mi lett volna az ötleted, írd meg privátba.
Amúgy azt nézem, most, hogy ennyit erősödött a forint érdemesebb külföldön venni mert pl. az 13as Air 1300*285Ft= 370000. Esetleg le fog menni az itthoni ár is?
-
Phantomhive
aktív tag
válasz newface567 #7465 üzenetére
http://appleblog.blog.hu/2012/04/24/hivatalosan_is_elstartoltak_az_uj_intel_processzorok
nem, az airbe való nem jött ki, csak az egyel nagyobb fogyasztású, MBP-be való proci vált elérhetővé ezek szerint. szóval az hamarosan frissülhet. az MBA pedig nyár vége felé várható ezek szerint.
ha viszont az asztali géped intel procis és nincs baromira ritka, tuningos hardvared akkor dobj egy privát üzit, van egy ötletem.
[ Szerkesztve ]
[...] and on the sixth day God created Manchester
-
__H4X0R__
senior tag
válasz Phantomhive #7466 üzenetére
Elég nagy a titkolódzás, és semmi rumor, se hír nem került nyilvánosság elé egy óriásblog-tól sem (Redmondpie,9to5mac...stb)
Jó lenne, ha valami megindulna, mert azért ha július közepére sem lesz kapható akkor megeszem a kalapom
www.kristofnagy.com
-
nagyúr
válasz Phantomhive #7460 üzenetére
"Elméletileg május-június környékén fogja kiadni az intel az új(abb) generációs procijait, amik az új macbookokban várhatóak. valószínűleg ennek a függvénye a megjelenés."
Már múlt hónapban kijöttek az IB-k, szal nem az Intelre kell várni. Az Apple, ha akarta volna, már piacra dobhatta volna az új szériát, de nyilvàn jó oka van arra, hogy kivár.
-
vdrummer
csendes tag
Sziasztok, légyszi segítsetek
Egy intel gma950 -es macbook 1.1 vagy 2.1 vagy 3.1 elbírkózik a 70 pixeles filmekkel és a jobb fizetős grafikai programokkal? SSD vel és anélkül?
Köszi előre is
-
madgie
titán
válasz Nyugdíjas #7457 üzenetére
Múlt héten úgy összefosta magát nálam a Win7, hogy semmilyen javítás nem segített rajta. Az én saram, hogy backupom se volt róla (vagyis de, bő 9 hónapos ) így adtam magamnak egy virtuális kokit, és újrahúztam a komplett oprendszert (nem nyergeltem át emiatt Ubuntura, vagy mittomén).
-
newface567
csendes tag
válasz Phantomhive #7460 üzenetére
Kösz, az már 100%, hogy Mac, már csak az nem, hogy Air/Pro-jelenlegi/most várható generáció.
Azért se mindegy, hogy mi mikor jön ki, mert szeptemberre meg akarom szokni az OS X rendszert, ahhoz meg néhány hét gondolom kell, tehát legkésőbb augusztus környékén valamit lépni kell. + Az se mindegy, hogy az alap 13-as kifutó Air milyen áron lesz. Ha 15% feletti árcsökkenés akkor tökéletes, ha nem, akkor meg inkább az új, már ha kijön augusztusra. Komplikált na.Azért ez a "semmi infót nem adunk" marketing nem annyira jó...
-
Phantomhive
aktív tag
válasz newface567 #7459 üzenetére
szerintem igen, de egyáltalán nincs kizárva, hogy csúszik 1 hónapot és július lesz belőle.
nyilván tutira nem lehet mondani, mert az apple néha kiszámítható, néha baromira nem.
most baromira nem, mivel az Intelen is múlik a dolog most nagyban.Elméletileg május-június környékén fogja kiadni az intel az új(abb) generációs procijait, amik az új macbookokban várhatóak. valószínűleg ennek a függvénye a megjelenés.
a macbook airt 2011.07.20-án frissítették utoljára ~287 napja.
átlagosan 320 naponta frissítik őket.
a macbbok pro 2011.10.23-án volt frissítve ~192 napja és átlag 266 naponta frissítik őket.
ez már sanszosabb, hogy hamar lesznem rég volt erről asszem 1 poszt az appleblogon, ahol fejtegették a dolgot. nézz rá a dologra.
[...] and on the sixth day God created Manchester
-
newface567
csendes tag
Új MPB megjelenésére lehet számítani kb. június közepére? Igazából az új Air kéne de az gondolom augusztusig esélytelen.
-
biker
nagyúr
válasz #41635072 #7455 üzenetére
mi köze az SSD-nek a mentéshez?
Igen, te vagy a hülye, ha nincs backupod, tökmindegy, milyen rendszeren.
mindenhol lehet hiba.nekem pl itt a gépecském, az airporton ott ül egy 1TB hdd, amin ez és az asszony gépe TimeMachine mentése van, és az a közel 300GB adat amit közösen nyúzunk
és ez az 1TB lemez egy másik 1TB lemezre le van mentve havonta, és eltéve szekrénybeÉn ha így járnék, mint te, bazmegolnék egyet, hogy elmegy 2 órám a levesbe és folytatnám.
Erre legjobb példa, mikor teljes reinstallt csináltam húsvétkor.
csak épp az egyik backup disken a jogosultságok megmakkantak, és nem tudtam olvasni minden filet.
előbb b+oltam, aztán elkönyveltem, hogy előveszem a másik lemezt, és mindent vissza
ugyanis még ilyen is lehet, hogy backup, törlés, és hopp, a backup lemez megmurdél.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz #41635072 #7455 üzenetére
Persze, en vagyok a hulye, mert osszeomlott a rendszer ugy, ahogy windows alatt meg soha....
Sejtettem, hogy ezt fogod felhozni, de te is tudod, hogy ez nem egy érv.Nyilvan a 64GB-os ssd-n timemachine-t fogok futtatni ezerrel...
Pont hogy egy 64GB-os SSD mentésére illene áldozni, mert egy 250-es külső HDD-vel (merugye azt remélem nem gondoltad, hogy ugyanarra a meghajtóra backupolsz) örökké elvagy. Fillérekből biztonságban van a segged. Nyilván egyetlen gyártó egyetlen hardverében nem szabad vakon megbizni. Ez nagyon amatőr hozzáállás. Backup mindig kell.De, én nem akarlak téged semmiről meggyőzni, csak ne kezdjük el a hülyeséget. Könnyes szemmel bár,de búcsút intünk neked...
[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Alex91
félisten
-
Nyugdíjas
nagyúr
Ha nálam ilyen hiba lenne kacagnék egyet, és mégegyszer megáldanám a TimeMachine kitalálóját, majd elinditanám a visszaállítást, amig végez pedig nyitnék egy sört
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
biker
nagyúr
-
törölt tag
Tegnap este elegge belassult a gepem, ezert gondoltam ujrainditom. Meg is tortent de nem golt hajlando betolteni a rendszert, az alma logo utan kikapcsolt. Jo, erecovery, ahol aclemezkezelo kiirt valami hibat, buktam minden adatom, telepithetek mindent ujra. Nem tudom mi tortenhetett, de azt hiszem ez volt az utolso csepp az osx baromsagaibol, kenytelen leszek megvalni tole.
-
verb003
tag
sziasztok!
nos, a problémám: 10.7.3
átállítottam valamiért a nyelvet angolra a rendszerbeállításoknál, findert újraindítottam, angol is lett az egész, de csak ideiglenesre állítottam angolra, valamiért, miután visszaállítottam magyarra, findert, és a gépet is újraindítottam, de a finderben bal oldalt az Íróasztalt nem írta vissza Íróasztalra, hanem maradt Desktop, pedig minden más magyar. mi lehet a gond?mbp 13 - i5 2.4, 8gb.
-
Kasza08
őstag
-
Kasza08
őstag
Betudnátok árazni a gépemet?
MacBook Pro 7,1 13" C2D 2.4Ghz, 320GB HDD, 198 Cycles, magyar billes. Idén nyáron lesz 2 éves. Kifogástalan az állapota, és szó szerint mindene megvan (még a csomagolás is).[ Szerkesztve ]
-
Davzone
senior tag
válasz Nyugdíjas #7439 üzenetére
THX! Jogos amugy,én csak a storeban lévő leírást néztem és a gépösszerakóban sincs ott.
Ezekután csak azt furcsálom hogy az MBPknél pedig a gépösszerakóba oda van írva hogy backlit keyboard,az Airnél pedig nics holott az MBPnél nem választható sima.Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
Davzone
senior tag
Jelenleg rendelhető 11"-os AIR-nél alapfelszereltség a háttérvilágításos bill?
Store nem irja csak a macbook pro-nál, viszont youtubon a 2011es AIR-ek is világítós billel vannak(ha jól tudom a 2011 juliusi a jelenleg kapható széria),és alapvetően ez határozza meg hogy megveszem e vagy sem. Előre is thx.Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz #41635072 #7436 üzenetére
Preview.
Nekem alap tapasztalatom OSx-en, hogy érdemes megnézni ilyen egyszerű feladatra a beépített appokat, mert bár ellentmond minden win-es tapasztalatnak,de általában adják az ilyesmit alapból az oprendszerrel.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Tudnátok ajánlani egy MS Paint szerű, vagy picit komolyabb firkálóprogit?
-
nagyúr
válasz #41635072 #7431 üzenetére
Volt 2010-esem, és most 2011-esem is, de nem tapasztaltam, hogy gyenge lenne a wifi-je. Legalábbis nincs szignifikáns eltérés hatótávolságbanaz Air, az iPhone és a HP EliteBook-om között. A házban levő WLAN routert a kert elején (~15 méter) mèg mind látja, aztán kicsit messzebb már egyik sem. Igaz, nem mértem le centire nyilván. :-)
-
törölt tag
Az unibody ház miatt csak a 2010-es Air-nek iszonyat gyenge a wifije, vagy a későbbi modelleknél is ilyen?
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #7429 üzenetére
Ezt énis igy gondolom. Teljesen bírom az arcot. Csak ezt ugy megmosolyogtam
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Nyugdíjas #7428 üzenetére
Ugyan, neki is élnie kell valamiből. Megérdemli, sok munkát beletett már, sokat köszönhet neki a magyar Mac-es közösség.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Nyugdíjas
nagyúr
Nade Józsi... Eddig is kompatibilis vótaz.
-
nagyúr
válasz verb003 #7424 üzenetére
Nem egészen világos, mi a probléma. Angolra állítod, de magyarul is desktop? Mien OS ez? Nekem 10.7.3-as Lion-nal a Desktop az Íróasztal a Finderben.
-
verb003
tag
segítsetek!
egy játék miatt mindig angolra kell állítanom a nyelvet a gépemen. ez oké, nem is gond, de az íróasztal helyén magyar nyelven is desktopot ír. mit próbáljak?mbp 13 - i5 2.4, 8gb.
-
Alex91
félisten
válasz ShadowMan05 #7421 üzenetére
A ppc procin az intel only snowleopard... Azt az hogy
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
ShadowMan05
csendes tag
válasz DataTraveler #7399 üzenetére
Szerintem mehet rá a Snow Leo ha tudsz szerezni.
A tanga olyan mint a láncfűrész, ha megcsúszik a kezed az ujjad mehet a p..ba!
-
Nyugdíjas
nagyúr
Azthiszem ekkor jöttem rá, hogy már elkaptam a "filozófiát" a rendszer mögött, mert ösztönből a jó helyen kezdtem el keresgélni. Visszagondolva, kissé büszke is vagyok magamra
-
nagyúr
válasz Nyugdíjas #7418 üzenetére
Megtaláltam időközben. Az alt-ot nyomva tartva kell átméretezni, és akkor megjegyzi. Mondjuk azért jó ráéreztél, én a rendszer opciók között meg a finder menüben kerestem.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Ez engem is zavart, és kinomban eccer mindenféle módosító billentyűt nyomva méreteztem át, azóta jó Nem tudom melyik oldotta meg Elég egysejtű módon toltam le a kérdést,de beadta.
-
nagyúr
Az miért van, hogy minden alkalmazás úgy jelenik meg, ahogy korábban bezártam (kis méret, teljes ablak, vagy épp az adott, beállított méretben), kivéve a Findert, ami mindig ien kis falatka méretben indul el, függetlenül attól, hogy milyenre állítottam.
-
Xero
nagyúr
válasz verb003 #7415 üzenetére
Ez a free nem olyan free mint windows alatt. Nem kell betojni.
Ha active vagy wired lenne minden, na akkor fogyott el.Nem csinálok semmi különöset és íme:
Egy kis olvasnialó: http://support.apple.com/kb/HT1342
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz verb003 #7404 üzenetére
Megnézted a processek között, hogy mi eszik ennyit? Ezeknek nem kellene feltétlenül elfogyasztaniuk 7GB RAM-ot. Nekem csak 4GB van az MBA-ban, de még sosem volt vele ilyen jellegű gondom. Természetesen az ember egészen más felhasználásra tart egy MBP-t, mint egy MBA-t, de nem is futtatok rajta combos progikat, arra ott a nagyvas. (Plusz a gyors SSD-nek köszönhetően nem is nagyon érezni az MBA-n, mikor nyúl a virtuális memóriához.) Mindenesetre egy ellenőrzést megér, hogy megnézd, meik process mennyi RAM-ot használ.
Szerk.: nem nézek Youtube videókat, így arról nincs tapasztalatom.
[ Szerkesztve ]
-
Phantomhive
aktív tag
válasz verb003 #7407 üzenetére
a flash tartalom gyönyörűen meg tudja akasztani tapasztalataim szerint.
fogalmam sincs, hogy ez a dolog mikor lesz orvosolva.
a youtube jelenleg élvezhetetlen szar html5-ben. még a flashnél is nagyobb szar és ezt a legnagyobb őszinteséggel, túlzás nélkül mondom[...] and on the sixth day God created Manchester
-
verb003
tag
van, hogy látványosan beakad, ezért gondoltam..
mbp 13 - i5 2.4, 8gb.
-
Xero
nagyúr
válasz verb003 #7404 üzenetére
Indítok egy Xcode, Final Cut Pro X, Chrome triót és már el is fogyott a 4-8GB Ramom. Viszont az OS X az igényeknek megfelelően manageli a memóriát. Nem kell vele foglalkozni. Ha tudunk, veszünk bele többet, ha nem akkor sincs gond.
szerk: Jobban belegondolva, már egy FCPX és egy virtuális gép párossal is tudom nullázni.
szerk2: Nyilván mind az Xcode-ban mind pedig a FCPX-ben terjedelmesebb projectek ülnek.[ Szerkesztve ]
-
-
verb003
tag
tudnátok mondani egy (lehetőleg ingyenes) app killert? 8gb ram van az mbp-be, de most is 800mb a szabad, aztán pedig csak a safari fut (3 oldal, egy youtube), itunes, utorrent, vlc.
mbp 13 - i5 2.4, 8gb.
-
törölt tag
Üdv!
Valaki nem tudja véletelnül, hogy a GUID partíciós táblát hogyan tudnám eltöntetni?
Aza problémám, hogy mióta felraktam az ubuntut nem tudom partícionálgatni a lemezt. -
DataTraveler
tag
Rendben köszönöm!
Don’t steal, don’t lie, don’t cheat, don’t sell drugs. The government hates competition..
-
Alex91
félisten
válasz DataTraveler #7399 üzenetére
Sima Leopard, ha hasznalni is akarod valamire...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Pro Touch bar 15" A1990 2018 Silver (EMC 3215) 15"4 2880 x 1800 - 16GB - 256GB SSD -
- 16GB! VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 16GB 256GB Magyar bill, GAR!
- VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 8GB 256GB Magyar bill, GAR!
- Apple Apple Macbook PRO 512 GB Silver - 24 hónap Garancia - 091
- Apple Macbook PRO 512 GB Space Gray - 24 hónap Garancia - 090
- 2022 MacBook Pro 14 M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD ÚJ ÁLLAPOT
- Lp
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M3 MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 M3 8CPU/10GPU 8GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar billentyűzet Deák
- Apple Macbook Pro 13" 2020 Touchbar i5/16GB/512GB, ÚJSZERŰ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest