Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
#48138511 #2034 üzenetére
“A heic modern formátum, kevesebb helyet foglal“
Így igaz, én kedvelem és használom is. Ha valaki esetleg attól tartana, hogy pl Windows alatt nem tudná megtekinteni, akkor érdemes tudni róla, hogy létezik hozzá Windows-on kiegészítő (ingyenes), ami kezeli a .HEIC képeket. -
mindthecrap
aktív tag
válasz
#48138511 #1153 üzenetére
Jah, az egész iOS, MacOS szisztémára igaz, hogy kb millió apró és hasznos funkció van elrejtve, csak győzd megtanulni. Két-három-négy-öt ujjas gesztusok mást mást csinálnak ráadásul minden irányban is. Rengeteg YouTube oktató videó van órakon keresztül, 3 év után is mindig tanulok valami újat.
Arra pl egy év után jöttem rá, hogy ha 16:9-be fotózol akkor is elmenti a teljes 4:3 képet a szenzorról, és a szerkesztésnél elő tudod hozni a kép széleit
-
Szergej0818
csendes tag
válasz
#48138511 #1142 üzenetére
Nagyon köszi, ezért szeretek ide írni, mert egy csomó mindent én nem tudok. Nem tudtam, hogy lehet kijelölni elhúzással, én egyesével nyomkodtam
. Health appban kell az ébresztést beállítani, nem az órán belüli ébresztésben, és akkor lehet skippelni? Ezt sem tudtam, úgyhogy köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- HBO Max
- Motoros topic
- Elektromos autók - motorok
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Peugeot, Citroën topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest