- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- SSD kibeszélő
- Epson nyomtatók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
#48138511 #2034 üzenetére
“A heic modern formátum, kevesebb helyet foglal“
Így igaz, én kedvelem és használom is. Ha valaki esetleg attól tartana, hogy pl Windows alatt nem tudná megtekinteni, akkor érdemes tudni róla, hogy létezik hozzá Windows-on kiegészítő (ingyenes), ami kezeli a .HEIC képeket. -
mindthecrap
aktív tag
válasz
#48138511 #1153 üzenetére
Jah, az egész iOS, MacOS szisztémára igaz, hogy kb millió apró és hasznos funkció van elrejtve, csak győzd megtanulni. Két-három-négy-öt ujjas gesztusok mást mást csinálnak ráadásul minden irányban is. Rengeteg YouTube oktató videó van órakon keresztül, 3 év után is mindig tanulok valami újat.
Arra pl egy év után jöttem rá, hogy ha 16:9-be fotózol akkor is elmenti a teljes 4:3 képet a szenzorról, és a szerkesztésnél elő tudod hozni a kép széleit
-
Szergej0818
csendes tag
válasz
#48138511 #1142 üzenetére
Nagyon köszi, ezért szeretek ide írni, mert egy csomó mindent én nem tudok. Nem tudtam, hogy lehet kijelölni elhúzással, én egyesével nyomkodtam
. Health appban kell az ébresztést beállítani, nem az órán belüli ébresztésben, és akkor lehet skippelni? Ezt sem tudtam, úgyhogy köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest