- ASUS blog: válassz céljaidnak megfelelő monitort!
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- GeForce RTX 5050 VGA-k hármasfogata a Gigabyte elképzelése alapján
- Kisebb gond akadt az ASUS egyik felsőpolcos vízhűtésével
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ahogy írták a többiek, fix 120 Hz opció nincs, dinamikusan változtatja. Mindenképpen menj el egy boltba megnyomkodni valamelyik Pro modellt, ha ez ennyire fontos.
Felhő: lehet úgy csak telefonon legyen a kép, akkor neked kell megoldani a biztonsági mentést, azt hiszem ha nincs bekapcsolva se az iCloud Photos, se az iCloud Backup, akkor néha dobálni fogja a figyelmeztetéseket a rendszer. Amúgy 400 Ft havonta 50 GB iCloud, szerintem iCloud nélkül Apple terméket használni furcsa, az a "ragasztó" ami összetartja a dolgokat. Az iCloud Photos bekapcsolása után is van olyan opció, hogy a felhőben és a telefonon is eredeti minőségben legyenek.
Google Photos és Google Drive elérhető, ha azt szoktad meg. Fotó feltöltés háttérben most éppen nem tudom hogyan áll Google esetében, a Microsoft OneDrive-nál működik.
Gmail akár még jobb is iOS-en, ha azt használod. Bár én szoktam javasolni adjanak újak egy esélyt a beépített Apple appoknak is, reklámmentesek, jó integráció.Jelszavak: Keychain így néz ki. 2FA kódokat is generálja, jegyzet, viszont fájlokat stb. nem tudsz belerakni mint egy széf, viszont Apple Notes app-ban tudsz jelszóval védett jegyzeteket csinálni és abba lehet dobálni szinte mindent. Safari autofill beléptet simán, mentett bankkártyát is felajánlja vásárláskor.
iOS-re friss szemmel nézz, különben csak bosszankodni fogsz, ezért is érdemes valahol kicsit nyomogatni az iPhone-t. Ami iPhone használónak természetes vagy megszokott (bármi funkció, korlátoltság) attól új használó kitépheti a haját. Mindegyik rendszernek van előnye, hátránya, ki kell tapasztalnod.
Akku: bírni fogja, bár ezek a social media appok mint facebook és reddit minden platformon hulladékok, background app refresh jogot érdemes elvenni tőlük, vagy akár csak Safariban pörgetni redditet. (sink it for reddit nevű kiegészítő még javít is rajta)
Safari adblocker tipp: Wipr (ha szűröd a szemetet weboldalakon, tovább bírja az akku)Összességében nyugodtan belevághatsz, mert ha pár hónap múlva meggondolod magad, eladhatod különösebb bukta nélkül.
Samsung Galaxy S24 Ultra vs iPhone 15 Pro Max - Which Should You Buy? (The Tech Chap)
-
"néha kicsit beröccen"
Arra ne számíts, hogy ez nem fog, én december elején vettem, akkor undorítóan laggolt (és sok más baj is volt), azóta folyamatosan javul (gondolom a frissítések) - most már hasonló mint egy csúcs androidos. Keveset nyomkodom, ezért ritkábban látok laggolást, gondolom aki sokat nyomkolássza az többet fog látni. Ja, a rendszeren belül is van bőven, a beállításokban turkálva.Ami nekem nagyon fájó, a vibert nyomkodom többet, iOS 15-16-on vaj sima volt, soha egy androidos bármin nem láttam ilyen szépen működni. iOS 17 óta, hányingert kap a szemem attól amit lát viber használat közben - nem tudom bizonyítani, de úgy érzem nem viberék tehetnek erről.
-
Zsolt,72
senior tag
Beállítható-e, hogy minden fotó és videó fizikailag a telefonon legyen?
Igen, van erre lehetőség, igaz, nem tudom, hogy Google Drive esetén is elérhető-e, de az iCloud tudja:Igen, ha a Kulcskarikát használod (iOS saját, beépített megoldása), az pont kínál biometrikus védelmet és automatikus kitöltést is.
-
joey04
titán
Nincs fix 120
Beállítható, nekem is fizikailag rajta van minden.
Van.
Százalékot nem tudok, de veri üzemidőben az általam kipróbált alábbi droidos telefonokat: s24 ultra, vivo x100 pro, xiaomi 14, most egy 14 ultra van nálam még a szifon mellett, de ezt ma kezdtem használni. Op 12 tudott ilyen üzemidőt, használat közben. Készenléti fogyasztás ott is picivel magasabb volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konteó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Ford topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged