- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- Milyen videókártyát?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
mindthecrap #1155 üzenetére
Sok hasznos apróság van kicsit vagy nagyon rejtve. Azt is szoktam javasolni, hogy a gyári appokat kipróbálni. Mert hiába van pl. jegyzet feladatra Microsoft OneNote is, abban a Spotlight nem keres, az Apple Notes-ban igen. Reminders egyre többet tud. Egyesével lehet 3rd party appok többet tudnak, de az integráció az Apple-nél a legjobb és ingyen van, reklám nélkül.
-
Szergej0818
csendes tag
válasz
mindthecrap #1155 üzenetére
Valóban, én új belépőként még erőteljesen tanulom, valószínű andoridnal is ez lenne, csak azt 10 évig használtam volt idő az alapot megtanulni, utána meg már csak az újdonságokra koncentrálni. De eddig a számomra hiányolt funkciók 80 %a itt is megvan, csak be kell állítani. #M1995 köszi mégegyszer, már fel is iratkoztam az említett topic okra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest