Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
madkiller #1417 üzenetére
Tegnap beüzemelés után frissítettem az OS-t. 13 mini OS17 előtt vaj sima volt, azóta mikrolaggol, és néha pl. ha görgetek az OS-ben valamit, csinál egy mikro ugrást - ami elég zavaró. 15 pro pont ugyan ezt csinálja most, hátha kisimul...
Kipróbálom amit írsz...
AOD-al mi a helyzet, beégés? Azoktól kérdezem akik 14 pro-ról jöttek és használták ezt a fícsőrt. Csinál ez valamit a beégés ellen, pixel eltolást vagy valamit? Bár a pixel eltolás akkor jó, ha pálcika feliratokat ír ki, nagy vastag felíratnál nem megoldás. Elég statikusnak tűnik rajta a tartalom. Samsung S9-emen volt ez a funkció, de nem használtam mert óránkként 1%-ot merített az akkun, nekem fontosabb volt az üzemidő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest