Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• typical bro

csendes tag

válasz waszabi07 #3631 üzenetére

Szubjektív 15 Pro tapasztalat, átlagosnak nem mondanám:

Meglepően jól bírja, sokkal rosszabbat vártam. Készenlétben (akár napközben, akár este) alig merül. Egész napos mobilnetes nyomokodás mellett - értsd napi 8-9 óra képernyődiő - kétszer töltöm (egyszer munka elején, egyszer pedig munka végén edzés előtt), illetve ha becsúszna egy kis játék délutánra, akkor természetesen estére is felugrik. Bőven többet használom, mint egy átlag user és nem az akku miatt sírok elsőként, de néha az is előjön azért. Alkalmanként munkában is hatékonyabb vagyok telefonról, mászkálás közben egykezes használatra és power case használatával is teljesen jó, ez valamennyire kárpótol.

Több évig volt Pro Maxom, most egy 14 Pro Max baleset miatt kellett gyorsan telefon és már csak Pro volt a boltban. Nehéz megszoknom a méretet, illetve melegszik is rendesen ha hajtom például játékokkal. Ezen kívül természetesen az akku ereje is a Pro Max javára billenti a mérleget. Power case / powerbank egész addig megoldás, ameddig a telefon nem melegszik túl és veszi a töltést. Kamerája amúgy pacek, de már 12 Pro Max óta nem érzek óriási különbséget, bár nálam a fotózás kimerül az utazós fotókban, nem vagyok profi.

Ha ilyen napi 2-4 óra kijelzőidőd van, plusz energia nélkül is hű társad lesz a mindennapokban. Ha több és nem tudsz töltő közelébe kerülni, érdemes gondolkodni a plusz erőforrás beszerzésén. Laptopra dugva is egész gyorsan feltölthető, így ha irodai munkád van és van C csati a környéken, akkor sem lesz baj plusz energia nélkül.

Remélem tudtam segíteni! :D

• moordavid

aktív tag

Pl a pénteki napom. Reggel 7kor töltőröl le. Délelőtti mütymüty a telefonon, majd másfél óra waze töltés nélkül. Délutántól késő estig mütymüty és minimál tartalom fogyasztás majd haza megint másfél óra waze még mindig töltés nélkül, lefekvéskor 36%al raktam töltőre. Bőven kibír egy napot.

• csakany2001

senior tag

Közel kibír egy munkanapot, de töltő mindig legyen nálad.
    Nem azt mondom csalódás, de még van hova fejlődni ebben a méretben, így nekem 3 hónap után ez jött le.
    Melegedni ez is képes így nyáron, töltés közben is.
    Készenléti üzemideje tud furcsa dolgokat csinálni, de ebben remélem a 17.6 segít majd kicsit, ott a 17.5.1 környékén valamit elszúrtak.

Én használtam előtte SE2020-t, arról viszonylag nagy lépés volt és el merek vele menni 1 napra, úgy hogy nem kell annyira félnem a lemerüléstől. A 11-hez képest nehéz számokban meghatározni, de ez határozottan erősebb. Amikor azt feltettem 20%-on töltőre, ebben még volt 40% szufla.

Szerk:
    Tölteni viszont azért viszonylag hamar fel lehet ha van nálad gyorstöltő, nálam a 33w-os Alzás jó szolgálatot tesz, egy USB 3.2-es kábellel. De ha van nálad kéznél notebook töltő az is jó, ha csak hírtelen kell, azért 20 perc is csodákra képes.(persze tudom, a konkurens gyártók ennél többre is képesek, szóval elképzelhető, hogy számodra nem feltétlen újdonság ez)

Új hozzászólás Aktív témák