Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Egyelőre nem tartja beszámításra érdemesnek az első Vision Pro kiadást az Apple
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothl
addikt
válasz
BogyóBP #4808 üzenetére
Egyébként az van, hogy van egy elég drága fotó szettem több objektívvel szerintem súrolja a 2m -t hobbi célra talán túlzás DE simán lehet vele rossz képeket is lőni, a fényterjedés és törés törvényei ott is érvényesek, oda kell figyelni és nem lehet mindig minden körülmények között a maximálisat elvárni.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
BogyóBP #4376 üzenetére
iPhone 15-ről én sem óhajtottam váltani, ez a 16 nem mozgatta meg a fantáziámat. Amúgy is inkább a 11-13 körüli iPhone felhasználók a célközönség, nekik éri meg váltani.
Esetleg 1-1 darab elfekvő példányba még bele lehet futni, kis szerencsével. Készletértesítő pl. van a Telekomnál. -
-
-
knox83
senior tag
válasz
BogyóBP #3941 üzenetére
Szerintem túl tolja, egyáltalán nincs ebben olyan faktor hogy huu ne vedd meg..július közepén vettem meg a pro maxot egy erős felindulásból (honor magic 5 prot váltott) világ életemben az ios meg az iphone nekem olyan eeehh volt, fostam is hogy jó lesz-e tizenxév android után és azt mondom kb “hazaértem” én szeretem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő