Új hozzászólás Aktív témák
-
typical bro
csendes tag
válasz
waszabi07 #3639 üzenetére
Szerintem várj egy hónapot és a 16-os szériát hozd, ha anyagilag egyben combos, akkor akár részletre. A fentiek alapján szerintem a 16 PM az az ideális választás, ami minimális kompromisszumot igényel és előrendelés után kvázi gyorsan megkaparintható. Hazudnék, ha azt mondanám, nem gondolkodom ezen is, mivel eddig az Android oldal minden eleme tartogatott egy “de” faktort, ami az eddig kiszivárgott 16 PM infomorzsák esetén szerencsére úgy fest, kimarad az egyenletből.
S24 Ultra topik azért tartalmaz bőven demotiváló tényezőt üzemidő tekintetben is (meg kamera, kijelző, stb.), Z Fold 6 ár/érték aránya nem szimpatikus, Magic V3 pedig van hova fejlődjön SW fronton. Mindegyik jó, de talán itt lesz a legkevesebb negatív tényező. De ez csak az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest