- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
LittleLombax
üzenetére
Hali!
Én is tapasztaltam az elején, de nem úgy kell elképzelni, hogy gyenge a készülék, én viszont gyakran mozgok olyan helyen, ahol gyenge a jel, és ott pl egy 13 pro max vagy s24 ultra az esetek 70-80%-ában mondjuk maradt 4g-n, a maradék időben esett vissza edgre. 15 pm meg jóval gyakrabban. Viszont egy ideje nincs ez a probléma, valamit reszelhettek a tornyok kezelésén, mert anno egy xiaomin is hasonlót tapasztaltam, hogy átváltott edgre és androidon könnyebb is csekkolni, hogy ekkor másik tornyot választott, és pl ha airplane módba tettem meg vissza, akkor megint a "jó" helyre csatlakozott. Továbbra is gyengébb picit mint egy s24 ultra, de már csak annyival, hogy ahol pl. fixen 80Mbps-t hoz a samu, ott a 15pm csak 60 körül, több mérés alapján. Szóval van visszalépés egyes készülékekhez képest, de nem vészes, ne ez legyen a döntő ok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest