- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bondix
aktív tag
válasz
csakany2001
üzenetére
Én se tettem újra sose nulláról évek óta és bétáztam is, de sose volt akkora gond ami miatt kellett volna tehát...
jacis
Én is 15PM amióta kijött de nem érzem, hogy váltanom kéne még. -
csakany2001
senior tag
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Én a beállításokat raktam csak át gyárira, de nem változott semmi.
Cserébe mindent összevetve 1 órát biztos rászántam, hogy minden olyan legyen, mint előtte.Szerintem nem éri meg. Ha valami beragad esetleg, azt a force restart megoldotta nálam.
Amúgy nálam most úgy nagyon hasonló, mint a 18-nál volt. De elvileg a 26.1 nagyon sok mindent ki fog javítani, annak hamarosan érkeznie kell.(kb. jövő hét vége felé) -
Ferdzsoo
addikt
Most az IOS 26-al érezhetően gyengébb lett az üzemidő SOT.
Soha nem volt még 0-ról újrarakva a teló, vagy gyári beállításokra visszaállítva amióta megvan. Ezeknek a dolgoknak van értelme?
Sorry ha noob a kérdés. -
knox83
senior tag
-
joey04
titán
nekem kereken 400 ciklus és 90%.
Egyébként akárhol kérdeztem nem kaptam rá választ, hogy ha 20-80% között tartom, akkor mennyit nyerek vele 2-3 év alatt? Mert nem gondolnám, hogy annyit, hogy megérje az első naptól eldobni 40%-ot. Meg a sebesség. Volt itt egy tag aki kiszámolta, hogy 33.53563 wattal kell tolni valami droidos cumót és az a fasza. Mennyit nyer vele? Hol vannak erre konkrét számok?
Az egymással való összevetés is fals itt a topikban, mert nekem coconut szerint 105% körül volt újkorában. Szóval a 400 ciklus és 2 év 15%-ot evett igazából meg. Soha nem figyeltem mikor meddig van töltőn, töltés közben is van hogy használom, töltöttem tűző napon is, stb. Egy 100 wattos kombi baseus töltővel nyomom, gondolom annyit vesz fel amenyit csak lehet.
-
knox83
senior tag
Biztosra mondom nincs haszna..majdnem egy éve 95%ra töltöm, 203 ciklus 93%, ami szerintem a leggyatrább az itt felsoroltakhoz képest. Gyakorlatig 30 ciklusonként esett egy százalékot. Az utolsónál bírt 65 körül cserébe 94%-ról 93%-ra néhány ciklus alatt esett. Igazából mindegy, telefont nem tervezek cserélni egy jó darabig (alu, kameraplató pff) majd akku csere ha szükséges lesz.
-
csakany2001
senior tag
-
Bondix
aktív tag
Őszintén én se nézem.
Van hogy kábel nélkül töltöm van hogy kábel. De szerintem ha 10x merült le teljesen a lassan a két évbe. S kb sose nézem mikor teszem rá. Este rá dobom bár mennyi is van és reggel szedem le. Nincs korlátozás hogy csak 90% ig töltse. S van hogy napközbe is rá dobom meló helyen ha tudom megyek ki a városba bíztos ami biztos.
Tehát kb össze vissza töltöm és úgy ennyi
-
dse
tag
15pm
23 november óta
100%
146 ciklus -
Bondix
aktív tag
jacis
15 pro max
2023 novemberi óta 546 ciklus 88% szerintem ez teljesen normális -
basaja
senior tag
542 ciklus 89%🙃
-
Enyém ilyen. -
jacis
nagyúr
Sziasztok, ki hogy áll ilyen téren?
-
knox83
senior tag
válasz
atee_13
üzenetére
Jól tetted, én is maradtam. Lehet a tok is hozzátesz.
Nekem tényleg csak kamera használatkor érezhető, mindennapi használatban néha langyos lesz de ennyi. Kamera viszont durva, nyáron pár perc és vége is van
Páromnak is 15pm van és pár percig az enyémmel fotóztunk az kuka, jött az övé közben az enyém hűlt és csere, ezt játszottuk..
-
atee_13
őstag
18.7.1 Direkt nem álltam még át a 26-ra.
Azt elfogadnám, hogy az enyémmel van valami, de akkor a hivatalos help desk miért mondja 2* azt, hogy nincs baja ...
Átmelegedés nem tudom mennyire túlzás, kevláros tokban van a tokon érzem, hogy meleg lesz. De tény, hogy nincs hőkamerás mérésem róla.
Tölteni mindig lassan töltöm esetek döntő többségében pc usb-ről. Ki is írja, hogy lassú töltés.
-
atee_13
őstag
válasz
moordavid
üzenetére
Nemár ... pusztán netezéstől is átmelegszik. Ha meg töltőn van netezés közben akkor meg pillanatok kérdése.
Nekem mióta megvan net +aktív kijelző legjobb esetben is 2 percenként leesik egy % van, hogy gyakrabban. Szervizesek 2x is nézték távolról szerintünk nincs baja ez ilyen. (15 pm)
-
bb_bence
csendes tag
Sziasztok!
Váltáson gondolkozom, droidról érkeznék, és a 15 Pro-val (256 GB) szemezek, valószínűleg használtan vennék készüléket.Nem vagyok egy power user, számomra az a fontos, hogy hosszútávon működjön a készülék, nem igazán játszom, videó ritkán, inkább kommunikációs csatornákat használok (munka miatt is), zene, navigáció, stb., viszont ezekből sokat párhuzamosan, és ebben fontos számomra, hogy gördülékenyen működjön minden és ne kelljen emiatt 1-2 évente költözni.
Sokat olvastam a 15 Pro-ról, és egészen aggasztanak a melegedési problémák, töltés leállások, még ha erre azóta részben talált is szoftveres megoldást az Apple. Az üzemidő talán kevésbé jelentős, azt megszoktam, hogy így is naponta töltök, max kap egy idő után új akksit a telefon.
Gondolkoztam a 16-16 Pro vonalon is, de inkább a max. 250k-s árcédula lenne kényelmes, amibe bele tudok férni egy használt, de jó állapotú 15P-vel.
Mit gondoltok, megérheti váltani, használtan venni? Mennyire jelentős most ez a melegedési probléma?
-
Semmi nem változott sajnos...
-
knox83
senior tag
26.0.1-el mintha jobb lenne. Gondolom majd a 26.1 lesz a nagyobb javítás
-
knox83
senior tag
Nincs az az isten hogy feltegyem 15pmre.
I13-ra feltettem és gyalázatos. Az első héten meglepően jó volt, csodálkoztam is, utána elkezdett szaggatni az egész. Alkalmazások, értesítések olyan szinten, a kukába beleqrnam. Szerencse, hogy csak edzeni használom. Plusz ugye az összes alap probléma, widgetek, billentyűzet stb. -
SharpSA
veterán
válasz
csakany2001
üzenetére
Nem javult nálam, de a 26.1-gyel jól működik a SwiftKey a pl. a Viber alatt is. A gyáriban még mindig ott van az ékezetes probléma (bár ez sok magyar nyelven gépelőt nem érdekel, mert ugye sajnos lustaságból nem használják az ékezetes betűket...), de a gyárit meg nem használom.

-
csakany2001
senior tag
IOS 26.0.1
Ajánlom mindenkinek, a billentyűzet bugot eddig úgy tűnik javították.
Itt-ott grafikai bug még előfordulhat, de már nem számottevő.
A többi(üzemidő, teljesítmény) kiderül milyen lesz, eddig a frissítés jónak tűnik.
De nagyobb változás 26.1-el várható. -
Produkál pár apróságot a 26-al. Messengerben elkezdem írni a választ, majd eltűnik az új üzenet sáv (háttérbe dobom, majd újra megnyitom és jó, gesztus vezérlés is akadozik, stb. Szóval vegyesen valószínűleg szoftver és alkalmazás hibák.
Ja az Apple Watch szövegelése a tevékenységek appban angolra váltott, pedig nyelv és lokalizáció maradt, nem változott.
Egy hete fent van. Az elején jó volt minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB 100% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen! 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Új Asus Zenbook Pro Duo 14 OLED QHD 120Hz i7-12700H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Studio Win11 Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Enyém ilyen.
Páromnak is 15pm van és pár percig az enyémmel fotóztunk az kuka, jött az övé közben az enyém hűlt és csere, ezt játszottuk..