Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
válasz
mrThomi
üzenetére
Magam miatt és a telefon miatt is. Akkor még úgy gondolkodtam, hogy nehogymár én alkalmazkodjak a telefonhoz, ezért nem akartam engedni az Android testreszabhatóságából. A telefon részéről pedig a 20 gramm különbség nekem nagyon sokat jelent (Betegség miatt, viccesnek tűnhet, de az már remegett a kezemben és fájt a karom, de ezt a súlyt bírja a 15PM-et. Sajnos fejhallgatót is úgy kell vennem, hogy nézem mennyi gramm, a nyakam miatt - izmok gyengék). Sokkal jobb a fogása a 15PM-nek, nem olyan éles az éleknél. Az USB-C számomra nagyon hasznos. Az 5x optikai zoom is jól jön. Abból csak 128GB-ost tudtam venni és az kevés volt offline zenehallgatásra (YT Music, Tidal), illetve sok képet tárolok a telefonon és azért valamennyi szabad hely is jól jön, itt meg külső meghajtót is lehet rátenni. Ilyen dolgok...
Amúgy tényleg jó telefon volt a 14PM, de ezek a plusz dolgok jól jönnek ahhoz, hogy letoljam a torkomon az iOS-t.
Szóval én is változtam és a jó telefon is még jobb lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-book olvasók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kezünkben a mélynyomóval szerelt Redmi K90 Pro Max
- Opel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iCentre
- új iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Google Pixel 8 Pro szinte új állapotban kis hibával 12/128GB
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest