Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Házimozi haladó szinten
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gretzky77 #1934 üzenetére
Én még S2 watch-al kezdtem, volt utána S4-S7, majd ultra van most. Eleinte azt gondoltam, felesleges dolog, de mostmár meg nem tudnék lenni nélküle. Próbáltam csomó okosórát, de egyik sem olyan jó, mint az AW. Ez minden területen hoz egy erőset, de nem kiemelkedőt. Úgy értem, ott van pl. a Garmin órák, sportra jobbak, viszont mint okosóra, hívás, értesítés, stb. kezelésben messze elmarad egy Apple Watch-tól.
Plusz durva, milyen szépen rezeg a benne lévő "taptic engine" itt is remekül teljesít. Mindig felébredek rá és asszony meg nem zavarja, hogy a telefon csörög (bezzeg fordítva, ő két telefont szundiztat 5 percenként min. egy órán át).
Új hozzászólás Aktív témák
- YouTube
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nintendo Switch 2
- Assetto Corsa EVO
- iOS alkalmazások
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Telekom mobilszolgáltatások
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- iPhone 13 mini 128GB gyári független új akku
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest