- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Mini PC
Aktív témák
-
vilma27
tag
Tagnap estéről...
Ahogy írtam megcsináltam a Hf-om nagy részét, nagyon nagy részét. Lementünk Orsikához felköszönteni, mert a héten volt a névnapja. Olyan jó zoknikat kapott tőlem
olyan puha és szőrös és van benne egy tökre szép motívum. Igazi téli zoknik, amikkel szerintem megfogom magamat is lepni, annak ellenére, hogy az én névnapom már jócskán elmúlt, szeptember 8-án. De amúgy örült neki, anyáéktól mikulásvirágot kapott, a nővéremtől meg kaztenzungenes csokit
Kártyapartyztunk, bár kevesen voltunk, így römiztünk. Persze, hogy én nyertem
Hazajöttünk olyan 8ra, nehogy bealudjon a tüze anyának, és elkezdtem pakolászni a szobámban. Először csak kis gyors összedobálásnak indult, aztán szinte mindent megcsináltam és egy nagyobb rendrakás lett belőle, mert a ruháim összehajtogatásával a szekrényekben kivételével mindent megcsináltam. Még porszívóztam is este 10-kor
mindenki örült
és a tükröket is lemostam, hála a clinnek
a kis "szépítkezős" sarkomat is megcsináltam és összerendeztem, azt a csekély több mint 80 fülbevalómat, és a sálrengetegeimet 
éjfélkor feküdtem le, megnéztem a Megasztárt és azután olyan fáradt voltam, hogy muszáj volt végre lefeküdnöm.
így telt a tegnapi nap
szép napot

csók(K)
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardcore café
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Telefotó objektív mobiltelefonhoz (G-Series - Super Telephoto 240mm)
- Tekkusai Singularity Founder's Edition glass Mousepad
- Magyar vilbil ! HP EliteBook 640 G9 14"iPS FHD, Iris Xe, i5-1235U, 16 / 256 NVMe SSD +SZLA +GARANCIA
- Intel Core i5 13400F + hűtő
- erős akkuval! LG GRAM 14Z90 - 14"iPS 1920x1200 99%sRGB, i5-1340P 16 / 512NVMe, IrisXe SZLA +GARANCIA
- DJI mini 3 drón display unit
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- HP ProDesk 400 G2 Mini, i7-6700T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
olyan puha és szőrös és van benne egy tökre szép motívum. Igazi téli zoknik, amikkel szerintem megfogom magamat is lepni, annak ellenére, hogy az én névnapom már jócskán elmúlt, szeptember 8-án. De amúgy örült neki, anyáéktól mikulásvirágot kapott, a nővéremtől meg kaztenzungenes csokit
Kártyapartyztunk, bár kevesen voltunk, így römiztünk. Persze, hogy én nyertem
Hazajöttünk olyan 8ra, nehogy bealudjon a tüze anyának, és elkezdtem pakolászni a szobámban. Először csak kis gyors összedobálásnak indult, aztán szinte mindent megcsináltam és egy nagyobb rendrakás lett belőle, mert a ruháim összehajtogatásával a szekrényekben kivételével mindent megcsináltam. Még porszívóztam is este 10-kor
mindenki örült
és a tükröket is lemostam, hála a clinnek
a kis "szépítkezős" sarkomat is megcsináltam és összerendeztem, azt a csekély több mint 80 fülbevalómat, és a sálrengetegeimet