- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Mini PC
Aktív témák
-
vilma27
tag
Hallod Művésznőm...
az a clip...
amúgy nekem ilyen rossz barákot közt és south park keveredése. Valami iszonyú beteg... jaaahj komolyan borzasztó.A második linked meg amúgy maga a szám nem tetszik nekem, nem szép a csaj hangja szerintem, és a kreativitásról, ilyet énis tudok, és azért nekem az se jött be úgy igazán.
Visszafelé megyek a linkekbe, BÚBLÉÉÉ jaah az a fazon, örülök, hogy tetszett. Nekem a 2.rész mikor rockstar volt és az a ruha rajta, hát meg lehet zabálni...(L)
♥♥♥ Nagyon szeretem a dalait, és még várok is tőle ilyeneket. Azok a szemei...♥♥♥ ez nagyon értelmes volt XDvégül annyit, hogy 7végén iszonyú sok dolgom van és moziba se tudok elmenni, majd hétfőn megyek, majd ha lesz időm leírom, lényeg, hogy minden összejött így 1xre :S
jo8 jo7végét

Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardcore café
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Telefotó objektív mobiltelefonhoz (G-Series - Super Telephoto 240mm)
- Tekkusai Singularity Founder's Edition glass Mousepad
- Magyar vilbil ! HP EliteBook 640 G9 14"iPS FHD, Iris Xe, i5-1235U, 16 / 256 NVMe SSD +SZLA +GARANCIA
- Intel Core i5 13400F + hűtő
- erős akkuval! LG GRAM 14Z90 - 14"iPS 1920x1200 99%sRGB, i5-1340P 16 / 512NVMe, IrisXe SZLA +GARANCIA
- 27% - Crucial 96GB (2x48GB) DDR5 5600MHz CT48G56C46S5 Notebook RAM!
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

♥♥♥ Nagyon szeretem a dalait, és még várok is tőle ilyeneket. Azok a szemei...♥♥♥ ez nagyon értelmes volt XD