Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Akciókamerák
- Jó okkal kerülte a felskálázást és a sugárkövetést a Nintendo
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
SutPet
aktív tag
Ilyet rendszeresen tapasztalok én is magabiztosan tudja állítani a hülyeséget, és mikor leírod neki hogy nincs ilyen param/func akkor kér elnézést persze de azt követően ugyna úgy f*szságot tud írni... meg mikor beakad neki egy megoldás és hiába írod meg neki hogy nem működik ezért meg ezért, meg ilyen hibaüzenet jön vissza utána szintén jön az oh sorry my mistake majd ismételten leírja a sz*rt....
Csak hogy pozitív is legyen azért néha néha előáll olyna ötletekkel amikre nem gondoltam magamtól és tök jól tudnak működni, persze nem úgy nyersen ahogy ő odahányta de kiindulási alapnak jó tud lenni amit kinyög.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok.Igen tudom, lerágott csont, és már unalmas is lehet a téma valakinek. Pár gondolatot mégiscsak leírnék...
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC 7. GEN I5-7500 CPU NVMe SSD DDR4 HDMI Windows 11 Pro
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest