Aktív témák
-
Keitaro
addikt
Ezzel az Ati AA-s dologgal kicsit vitatkoznék, mert mint 9700 tulaj szerintem igen sok különbség van AA-s és nem AA-s képe között. Eddig nem igen volt játék ahol kikapcsoltam volna az AA-t, de ahol megnéztem milyen nélküle ott eléggé kirívó a különbség. AA rulez röviden és szép :))
-
Vitus
őstag
Igen sajnos a 8xAA valami el van rontva mert 300% feletti teljesítménycsökkenést okoz opengl alatt. Bár a minősége nagyon meggyőző és ha bekapcsolod akkor tényleg bye bye a recéknek. Nállam pl. 8xAA és 8xAF melett a call of duty még emelett a hatalmas teljesítmény visszaesés mellett is a játszható határon felül marad és álltalában minden játék. De a jövő játékaiban ez egy használhatatlan funkció lesz. De viszont az ati AA-ja az mintha nem csinálna semmit, pl. battlefieldben vagy régi HL engines játékoknál, messziről ki lehet szúrni, az NV kártyáknál még a 2xAA-ot is de az ati 6XAA-ja nem hoz szinte semmi változást. Nyilván ez programfüggő egyikben ilyen egyikben olyan. Van amiben ez szép pl.: CoD, DoD, BF, UT2003 van amiben a másik pl.: HL2 (több nem jut eszembe :)
-
keopsz
HÁZIGAZDA
''Konzolba ''firstcoloredmip 1'' parancs és előkerülnek a textúra egybemosások''
na, ez az, aminek így semmi értelme.. :)
a firstcoloredmip utáni szám egyébként arról szól, h a megadott számig az összes létező mip-level-t beszínezi neked, de mivel az első 2-3 asszem a fény/füst, az így kapott képpel semmit sem lehet kezdeni. egy olyan animnak lenne értelme (én anno csináltam ilyet a 9800-as revihez..), ahol egymás után kapcsolja be 10-től lefelé a mip-level-eket (szigorúan csak 4-ig..), ott lenne mit nézni.
egyébként elég lúzer dolog szerintem magasztalni az nv-t az aniso implemetációjáért, mert az hiába ''jobb'' (ha abból indulunk ki, h az ati csak azért szar, mert extrém szögekkel nem kezd semmit..), ha mellé a kártya egyszerűen nem ismeri a minőségi AA-setupot. ez imho sokkal fontosabb kérdés. nem véletlenül szólt erről a 9800-as revink, úgy ahogy.. (..kevés más oldalé)
freem kollega reméljük tisztában van vele, h egy olyan platformot istenít, amelyik képtelen igényes 4xAA-t kitolni d3d alatt. valamint elbaszottul alacsony fps-ekkel szúrja ki a szemeket ogl @ 8xAA-nál.. (ami az egyetlen normális, mindkét irányba működő AA-setupja..)
ha tisztában van, akkor ő egy igazi fanatikus, ha nem, akkor viszont egy igazi laikus. tessék választani. :C -
dnacrew
tag
Ha megtehettem volna vásárlás előtt akkor a mostani kártyám mellé kértem volna egy FX5900U-t is, hogy a SAJÁT szemmemel, SAJÁT monitorommal, SAJÁT gépemen, SAJÁT véleményemmel el tudjam dönteni, hogy melyik a jobb. És lehet, hogy az FX lett volna a nyerő, csak nem divat ma magyaroszágon (és lehet máshol sem), hogy bemegyek a boltba és kérek 2 csúcskártyát tesztelésre és 2 nap mulva visszamegyek hogy az egyiket kérem. Én nem meggyőződésből veszek valamit is hanem szerintem ez a jobb NEKEM!!!!!. Nem a havernak, vagy a szomszédnak, nekem.
Ami miatt az ATI lett, hogy a mostani r9800NP-t októberben 48E ft-ért szereztem be, szóval ezzel nem tudott volna versenyre kelni a NVFX5900, ebben azthiszem megegyezhetünk. :)
Szóval baj azzal van aki NV vagy ATI fan, vagy INTEL vagy AMD fan és mindeki más hülye. -
-
faster
nagyúr
Mégegyszer feltenném a kérdés, hátha valaki tudja:
Miért a Gef4-gyel hasonlították össze az R3xx szériát, miért nem az FX-el? -
faster
nagyúr
[L]http://www.digit-life.com/articles2/radeon/sapphire-radeons.html[/L]
Érdemes ezt is elolvasni.
És hagy idézzek a 3dcenter-es cikkből:
R300's texture filtering logic is an improvement upon R200's: BF block artifacts are still there, AF was an improvement over R200 but still won't match the competition's quality.
Ebből pedig leszűrhető az, hogy a Gef4 AF minőségileg jobb, mint a 9700, de a 9700 (és az összes R3xx) jobb, mint a 8500.
Én elismerem ezt, és a digit-life-os cikk is ír erről. Ezért csak ismételni tudom magam:
1. Ez egy ismert dolog az R300-ról, és ha eltekintünk a pure tesztábrától és megnézed a digit-life-os cikkben a textúrákat a játékokban, látni fogod, hogy nem olyan nagy a különbség.
2. Az általan belinkelt Call of Duty képen egyértelműen bilinear szűrés van, ezért rosszabb a kép minősége ATI alatt. De ez nem egy szándékosan elmismásolt dolog! Akkor az is csalás, hogy az 51xx Detonatorban a RTCW képe szar volt? Dehogyis! Az egy bug volt! Ez is az.
Csak, hogy mondjak valami újat is: A két cikk bármilyen meglepő is, ugyanazt mondja, csak az egyik azt mondja, hogy ez nagyon rossz, a másik azt, hogy nem is olyan rossz!
Csak arra hívnám fel a figyelmet, hogy a digit-life-os cikk 2002.10.06-ban jelent meg! Ez pedig kétségessé teszi a BREAKING NEWS besorolását a 3dcenter cikknek. -
xuldar
addikt
Bakos Ferenc: Idegen szavak és kifejezések szótára
an ld a-
a-, an- gör a tagadást v. valamilyen tulajdonság hiányát jelzi idegen, főleg görögszavak elején; -talan, -telen
kefalo- ld cehhalo-
cephalo- [e: cefalo] gör szóösszetételek előtagjaként az utótagnak a fejjel kapcsolatos voltát jelöli; feji-, fej-
Az -id ugyan nincs benne, de mint tudjuk, ez előtaggal felruházó szócska
Áruld már el kérlek, mit is jelent az ankefaloid? Mert ez a szóösszetétel elég értelmetlen (ugye nem kell leírnom, mit jelent az ''értelmetlen'' szó? Ha esetleg nem tudod, szívesen elmagyarázom :DDD :DDD -
Versus
senior tag
Csatlakoznák a topic egyetlen használható hozzászólásához az UT2003 alatt készített képekkel.A képek egy FX5900-as és egy Radeon 9700-as segítségével készültek ugyanazzal a demoval hogy a nézőpont illetve pozició ugyanaz legyen.A video details mindkét kártyánál a lehető legmagasabbra volt állítva ,a driverben szintén a lehető legjobb minőségi beállításokat használtuk mindkét esetben valamint egy kivételével minden képnél 4XFSAA és 8XAniso volt használatban. Az FX-nél készítettünk egy képet a régi Detonator driverrel valamint az új 52.16WHQL-el és a beta állapotú 53.03-al is.A referencia Radeon képek Catalyst 3.9-el készültek az érdekesség kedvéért egy kép FSAA és Aniso nélkül egy pedig a feljebb leírt beállításokkal. A képeket innen töltheted :
[L]http://web.axelero.hu/hirschbo/ph.rar[/L]
Továbbá keresek olyan BF1942-t játszó Radeon tulajdonost aki hajlandó lenne referencia képekkel segíteni ! -
Bandit21
veterán
Talán ha szépen megkérjük, minket is fölszentel a ''hegyesfülű nVTündérlány'' és előléphetünk FreeM mellé az nV magyarországi helytartójává! Innentől teljes joggal beszélhetünk bármit, tapasztalat, tolerancia és józanész nélkül.
Velem ez eddig nem történt meg ezért még az előbb említett (és úgy tűnik ezen ''cím'' megszerzése után köddé váló) tulajdonságokkal bírok így tapasztalataim alapján jelentem ki h amit FreeM mond az hülyeség. Kb 15-20 olyan Barátom van (magasabb kategória mint a ''hever'', főleg mint a ''havertól hallottam mert neki mesélték'') akinek ATI kártyája van. Van. Nem hallották látták tesztek alapján gondolták gondolják. (Nagyrászüknek nV volt előtte.) Nem ''szívtak'' még egyetlen játékkal sem, és a szemük sem égett még ki a vérlázítóan rossz minőségtől.
De nagyon várom már a megvilágosodást, és remélem eljön az idő amikor a TV-ben a Vidám Vasárnap után közvetlenül MI következünk, FreeM és Én karöltve, (fülünkön a tündériesítő műtét miatt pici heg látszik...) és telepofával szidjuk az ATI-t!!! Van egy érzésem h ez nagyon soká lesz...
Addig is maradok normális. Inkább. -
FreeM
aktív tag
-
xuldar
addikt
1. Szerintem nem én vagyok itt az egyedüli, aki szerint a te érdeklődésed nem változott, mióta létezik egy nVidia nevű cég. De minimum 80 napja semmiképpen (mióta regisztráltál itt).
2. A tapasztalat nálam nem a ''láttam már olyat, aki hallott róla'' kategóriát képezi, mint a te tapasztalataid az Ati kártyákkal, hanem minimum kézbevettem, minimum pár programot kipróbáltam rajta, egyenként minimum fél óráig.
3. A mellébeszélés ismét csak sokak tapasztalata szerint nem az én szokásom. Én csak egy újabb ember vagyok, akit tehetsz az ignore-listádra. (úgy tűnik, 2-3 hónapon belül pár régi motoros mellett csak az újonnan regisztráltak nem lesznek a listádon :C) -
-
FreeM
aktív tag
Ha csak azt látod, akkor elég érdekesen látsz. Az eddigiekből következik, hogy az ATI féle ''16xAF'' csak parasztvakítás, hiszen bizonyos szögtartományokban szinte semmilyen szűrést sem csinál, ezért nincs értelme összehasonlítani a ''nagy könyv szerinti'' 8xAF-el. Igen, a kevesebb munka az kisebb teljesítménycsökkenést okoz de cserébe katasztrófális képminőséget ad.
-
I_Am
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #171 üzenetére
LOL na ez nem semmi volt.....megörökítettem egy képecske formájában :DD
-
FreeM
aktív tag
Igen, az egészen másról szól mint amit állítottál (az érdeklődés nem azonos azzal, hogy mit vesz az ember magának, azzal meg pláne nem, hogy mivel van tapasztalata! ráadásul az érdeklődés időben változhat is, de teljesen mindegy, hiszen mindenkinek van olyan dolgokkal is sok tapasztalata aminek nem tulajdonosa :t ), úgyhogy megint csak mellébeszéltél!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
''No ezt hívják elvakultságnak.''
Nem. Elvakultságnak azt hívják, amit Te csinálsz. Javaslatom a következő: halmozz fel szobádban egy nagy halom GeForce-os dobozt és kártyát, féltő gonddal vedd mindet a kezedbe, simogasd meg őket, csodáld szépséges kialakításukat és innovatív technikai megoldásaikat. A falaidat tapétázd a legjobb, az ATI galád csalásait leleplező képek hatalmasra nagyított változataival, hogy a gyűlölt ellenség mindig a szemed előtt legyen. -
FreeM
aktív tag
Driverhiba? Nem csalást akartál mondani véletlenül? :DDD Ugyanannak a piszkos trükknek néz ki, mint amivel az UT2003-nál is nyakoncsípték őket.
Nagyon nem megy ez az ATI-nak! Először a CoD vagy el sem indult a kártyáikon vagy előbb utóbb szétfagyott az egész, aztán kiadtak egy javítást amivel már esetleg elindult, de ilyen homálytenger képet ad. Nem rossz. :DDD -
Vitus
őstag
Én meg most csináltam meg Call of Duty-val. Szóval az fx 5800 ilyet tud minden maxon textúraélesítés nélkül (1024x768):
[L]http://vituska.freeweb.hu/kepek/fx[/L]
Van 8xAA 8xAF, noAA noAF és 4XAA 8AF nézegessétek meg és ha valakinek van 9700-a akkor csinálja meg ő is. Az igazi az lett volna ha nem tömörített képformátumban rakom fel de ugye 10Mb-okat senki nem nézeget :)
A saját véleményem meg az (elöbb volt asus fx5800-am utána ati 9700 és most megint fx5800-am van), hogy szerintem szebb élesebb képe van játékokban az fxnek. De ez saját vélemény és tudjátok izlések és pofonok, erről ne kezdjünk vitát. Mondjuk a CoD és az UT2003 is egy nagy NV logóval indúl ebbe bele lehet kötni :DD -
Vitus
őstag
Könnyen utána játhatunk a dolognak. Nekem egy Chaintech fx 5800-am van és ha gondoljátok csinálok screenshot-ot egy játékból 8x AF-el és csinál egyet ugyanabból a játékból egy fórumtárs akinek ati 9700-a van. És ennyi.
-
Bandit21
veterán
Aki megnézi ezeket a képeket, és elhiszi h ugyanolyan beállításokkal készültek, (itt a játékon belüli DETAIL-re gondolok illetve CP minőség beállításokra) az télleg nem OK...
A teszt amúgy nagyszerű!
[L]http://www.viperlair.com/reviews/video_graph/ati/radeon/9600xt/p2.shtml[/L]
[L]http://www.viperlair.com/reviews/video_graph/ati/radeon/9600xt/p3.shtml[/L]
Köszi a linket, jók a táblázatok! :C -
xuldar
addikt
Én csak azt látom, hogy az Ati jóval nagyobb szűrésnél is jóval kevésbé lassul, ellentétben az nVidiával, ami alacsonyabb szűrési fokon is jobban lassul.
Igaz, hogy a topik az aniso-ról szól, de kíváncsi vagyok, mikor nyit FreeM az élsimításról is topikot :DDD Szerintem arra még várhatunk. -
xuldar
addikt
Bevallom, nem pontosan emlékeztem, mit írtál. De az alábbi topikban jól látható az elfogultságod az ''egyik gyártóval'' szemben. A #44-ben látható, hogy sosem érdekelt az ATI. Ebből egyenesen következik, hogy sosem volt ilyen kártyád. Nem azért vesz az ember egy kártyát, mert nem érdekli, tehát nem vettél még sosem Radeont.
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=26373[/L] -
Bandit21
veterán
FreeM: The FX has YOU!!!
-
Drizzt
nagyúr
Nos, fura a helyzet...
Én rendelkezem tapasztalatokkal...
Ti4200->r9800(@pro)-ra váltottam, az észrevételeim.
Vannak bizonyos játékok, amik gyengén néznek ki, de csak néhány. Viszont az alap színtelítettség sokkal, de sokkal szebb lett. A mostanihoz képest a ti4200 igencsak fakó színekkel rendelkezett, a jelenség főleg a fill-rate tesztekben látványos. Az AF számomra 4* felett már egyáltalán nem különböztehető meg a 16*-tól, biztos gyenge a látásom...
Szvsz a textúrák af nélkül sokkal szebbek, mint nv-n voltak! -
himpelman
csendes tag
Az nvidia egész FX családja egy nagy csalás.... Ki nem látja a fától az erdőt?
-
FreeM
aktív tag
''most játszom az americas army-val, s láttam u.azt a játékot ati 9600on. iszonyat kaki. olyan low detial az egész hogy no. az én sz@r gf4-em szebb képet produkál.''
Nem mondod! :DDD Akkor Te vagy a 3. (az xbitlabs a és a 3dcenter után), aki ilyet tapasztal? Téged ki fizetett le és miért? LOL! :t
Call of Duty, 9600XT-n 6xAA,8xAF
[L]http://www.viperlair.com/images/reviews/video_graph/ati/radeon/9600xt/R_CoDSP%206xAA_8xAF.jpg[/L]
Call of Duty, 5600U-n 4xAA,8xAF
[L]http://www.viperlair.com/images/reviews/video_graph/ati/radeon/9600xt/N_CoDSP%204xAA_8xAF.jpg[/L]
A falakat érdemes megszemlélni!
Igazság szerint nem valószínű, hogy ebben az esetben a homálytenger az ATI AF csalása miatt van, mert egyrészt a fal síkja elég nagy szögben áll a kamerához képest, másrészt a noAF képeken még egy fokkal randább is a 9600XT képe. Lehet, hogy az ATI-nál alapból ilyen fos a képminőség. -
FreeM
aktív tag
válasz
KriszBoy #148 üzenetére
''És ez a szűrés mennyire lassítja a kártyát!'' Gondolom eredetileg ez kérdés akart lenni.
Amit Alvin_ti4200 írt, az nem állja meg a helyét, legalábbis a beyond3d szerint nem.
UT2003:
Max. lassulás 5700FX-nél 8xAF esetén noAF-hez képest: 37.2%
Max. lassulás 9600XT-nél 16xAF esetén noAF-hez képest: 29.8%
RtCW-ET:
Max. lassulás 5700FX-nél 8xAF esetén noAF-hez képest: 29.8%
Max. lassulás 9600XT-nél 16xAF esetén noAF-hez képest: 21.2%
SS-SE:
Max. lassulás 5700FX-nél 8xAF esetén noAF-hez képest: 22.2%
Max. lassulás 9600XT-nél 16xAF esetén noAF-hez képest: 13.1% -
FreeM
aktív tag
Látom nem tudsz elszakadni ettől a fanboy-szemléletmódtól.
Ha megesküszöl, akkor miért nem keresed meg? Vagy csak megint mellédumálsz? Ha megtaláltad akkor jelentkezz, és majd mondok valamit, amiből számodra is kiderül, hogy teljesen felesleges volt keresni. :DDD Jó kutakodást! :P -
rudi
nagyúr
Csináltam: [L]http://vganfo.uw.hu/vga.html#shader[/L]
-
Bandit21
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #152 üzenetére
Akkor ezt megbeszéltük...
-
KriszBoy
senior tag
Köszi!
-
KriszBoy
senior tag
És ez a szűrés mennyire lassítja a kártyát!
-
KriszBoy
senior tag
Helló!
Vki nem tudja, hogy lcd monitoron van-e értelme bármi vonalsimítást vagy szűrést bekapcsolni? -
xuldar
addikt
Esküszöm, megkeresem azt a topikot, amiben azt mondtad, hogy még sosem volt ATI kártyád. Akkor neked milyen tapasztalatod volt a másik oldallal? Láttad a haverod gépében (más monitorral) 2 percig?
Ha a többiek elvakult ATI hívők, akkor te egyenesen fanatikus nVidia rajongó vagy.
Ja, és mielőtt elkezdenéd a hülyeséget, sosem volt még ATI kártyám, nem nagyon láttam még működés közben, hogy meg tudjam ítélni a minőségét, és Ti4200-am van. Úgy gondolom, hogy nekem így elég objektív véleményem van _a hozzászólásaid hovatrtozásáról_. -
Aztabüdös...
:(( -
e-biza
őstag
gyerekek én most játszom az americas army-val, s láttam u.azt a játékot ati 9600on. iszonyat kaki. olyan low detial az egész hogy no. az én sz@r gf4-em szebb képet produkál. a talaj aminek havasnak kellene lennie, olyan mint ha egy rajzprogramban fogsz egy fehér lapot, ráraksz pár barna öttyöt és gaussaian blurt nyomsz rá úgy 20 pixellel. a fegyverrol nem is szolnék. ha még mindig megy a vita jövö héten felrakok pár screent. :)) gyerünk mégnagyobb flamet ide :D
-
fLeSs
nagyúr
karib: ezt te írod meg! :D
-
rudi
nagyúr
Nem kell annyira mélyre szántani csak kb addig hogy a shaderkód assembly jellegű és még a nagyok sem szeretik annyira, ezért van a HLSL és a RenderMonkey meg azért hogy még HLSL-t se kelljen birizgálni; meg ilyenek. Azért írtam azt a modjo dayos dokumentációt mert ott egész szépen elmondták és jók a példák meg érthető is. Én már olvasgattam csak nem tudom hogy ilyen doksinak a magyar kivonatozásához kell-e valami felsőbb beleegyezés.
-
karib
addikt
Hűha. Ezt nem én fogom eldönteni, de továbbítom az illetékesekhez :) A kívánságok egy része meglehetősen mélyen technikai, meglátjuk, mennyire emészthető a ''köz'' számára... Főleg, hogy azért mi sem vagyunk a 3D legmagasabb gurui, így komoly utánjárást igényel. Viszont lehetnek olyan források, amihez más nem férhet hozzá, tehát meglátjuk, mire jutunk. Nem ígérek semmit, de igyekszünk :)
-
rudi
nagyúr
HURRÁ HÁZIGAZDA! Még jobb mint a moderátor! :C
Akkor itt a kívánságlistám:
ATI - RIP mappingról (olyasmi hogy rotated angle mip mapping, éppen AFhez) valami ifomorzsa (bármi)
NV - gyökös interpolálós AF mintavételező lassabbdeigényesebbmintatiRIPmappingról bármi
2002 szeptember 19es Modjo day r300 shader kódolás, HLSL, RenderMonkey doksik feldolgozása középhaladó (asm és oGL kód nem gondolom hogy mindenkit érdekel, talán csak annyira hogyan néz ki az egyik és hogyan a másik)
Valami emészthető anyag az NVs CGről
Hogyan voll ez annak idején az NV és MS közös magas szintű shader prognyelv fejlesztésével kapcsolatban témáról valami.
Szerintem ha AFeket akartok összehasonlítani akkor elengedhetetlen a MOZGÓKÉPEK összehasonlítása, ami meg elég bajos, szóval nem kell anim csak mondjuk írjatok példát (pl. NFS Porsche hosszú egyenes útszakasz vagy hasonló) ahol mindenki megskubizhatja mi az eltérés.
Jó lenne elmagyarázni hogyan lehet aniso tesztelni MIP szintenként színezett textúrákkal (a'la AnisTester).
Nem ártana valami 3dcenter szerű hogyan is megy ez az AF és nagyvonalakban ki hogyan csal cikk sem... -
Bandit21
veterán
Én már belefáradtam, ha neki jobb az FX nézze, nekem jobb szebb gyorsabb az Ati (van összehasonlítási alapom) innentől kezdve vitázzon vele bárki nyugodtan én meg nézem ''cirkusz a népnek'' :) már a legnagyobb hülyeségeken is csak jókat nevetek!
Ja amúgy igazad lett, a V3 3000-em az 16MB-os de ha gondolod küldök arról is képet... -
Keitaro
addikt
válasz
Bandit21 #120 üzenetére
Ja, én is csak nézelődök. Aki figyel egy ideje az tudja milyen FreeM így felesleges magyarázni, csak a 9800Pro ár 2 dolcsival 9800XT alatt égbekiáltó volt, gondoltam ilyen szinten én is mutatok pár helyi árat, mert ugye nekünk mégiscsak az a lényeg.
Mindjárt jön, hogy az Ati nekünk biztos olcsóbban adja, hogy azt higgyük milyen jó. Hiába no, híres ország vagyunk :DDD -
Keitaro
addikt
Első sor még ok.
Második nevetséges, főleg a harmadikat elnézve. (persze ha egy hercules versenyez egy no name cuccal még ez is elképzelhető...)
FX5900 Ultra 256MB Nettó 114.140,-
9800Pro 128MB nettó 74.980,-
9800Pro 256MB nettó 92.980,-
(forrás E-Connect)
ATi Radeon 9800XT 256MB, TV-Out+DVI, BBA nettó 111.600,-
(Magicomp)
Olyan rohadt drága ez az Ati...
Alvin, ha nézed a fórumot. Te nagyon AF-re mész. Mesélj a változásokról kérlek :) -
fLeSs
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #109 üzenetére
nem, gef2ti vs radeon 7200 tesztről van szó. :DDD
-
fLeSs
nagyúr
PS, pontosítok: Az ATI itt jobb, az nV ott jobb.
Remélhetőleg még idén kimegy az a teszt, ami végre az összes más hardveroldaltól függetlenül, pártatlanul, elfogulatlanul, lefizetés nélkül kideríti, hogy what is the truth...
Mindemellett ha nem ''baráti'' eszmecsereként folytatódik a topic, akkor zárom. -
karib
addikt
Ha megunjátok a flame-elést, akkor esetleg tegyetek javaslatot, hogy mit és hogy érdemes nagyon alaposan megnézni ilyen tekintetbe a VGA kártyáknál. Épp most készül egy közép-high end Radeon-FX összehasonlítás, talán még ki tudunk térni rá. De ha nem most, akkor legközelebb (nemtom, nálunk vannak-e még a vasak stb.) A teoretikus hadakozások helyett próbáljuk inkább kihasználni, hogy a PH! meglehetősen interaktív, szóljatok, ha valamit szívesen látnátok a tesztekben, mi igyekszünk megnézni.
Szerintem a legfontosabb szempont a vizuális képminőség, illetve az adott minőség mellett elérhető sebesség. Tehát nekem tök mindegy, hogy hogy hívják az adott beállítást, ha pl. az egyik jobban néz ki FSAA és anizo nélkül, mint a másik vele, akkor nem érdekel, nekem az a fontos, hogy jól nézzen ki az a rakás textúrázott poligon :)
Mondom most mindezt egy 2,5 megás NeoMagic notebook VGA felhasználójaként :D -
faster
nagyúr
Amit változatlanul nem értek, hogy miért egy NV25-höz hasonlították az R3xx-es szériát? Az egész Nvidia-saga az FX-ek teljesítmény és képminőségproblémáival kezdődött, majd a driver kavarásokkal folytatódott.
Nem volt kéznél egy NV3x-es karesz? :F
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest