- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
Aktív témák
-
Talán ha szépen megkérjük, minket is fölszentel a ''hegyesfülű nVTündérlány'' és előléphetünk FreeM mellé az nV magyarországi helytartójává! Innentől teljes joggal beszélhetünk bármit, tapasztalat, tolerancia és józanész nélkül.
Velem ez eddig nem történt meg ezért még az előbb említett (és úgy tűnik ezen ''cím'' megszerzése után köddé váló) tulajdonságokkal bírok így tapasztalataim alapján jelentem ki h amit FreeM mond az hülyeség. Kb 15-20 olyan Barátom van (magasabb kategória mint a ''hever'', főleg mint a ''havertól hallottam mert neki mesélték'') akinek ATI kártyája van. Van. Nem hallották látták tesztek alapján gondolták gondolják. (Nagyrászüknek nV volt előtte.) Nem ''szívtak'' még egyetlen játékkal sem, és a szemük sem égett még ki a vérlázítóan rossz minőségtől.
De nagyon várom már a megvilágosodást, és remélem eljön az idő amikor a TV-ben a Vidám Vasárnap után közvetlenül MI következünk, FreeM és Én karöltve, (fülünkön a tündériesítő műtét miatt pici heg látszik...) és telepofával szidjuk az ATI-t!!! Van egy érzésem h ez nagyon soká lesz...
Addig is maradok normális. Inkább.
Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- OLED monitor topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Házimozi belépő szinten
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Eladó Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest