Hirdetés
Aktív témák
-
Vitus
őstag
Nem álatlánosságban értettem hanem kimondottan Bf és Hl engine-es játékoknál. Tudom nekem is volt 9700-am és meg is lepett, más progiknál minden ok és tényleg alíg veti vissza a teljesítményét. Az NVnél is csak a 8XAA az ami nagyon kritikus pont a többinél csak kicsit nagyobb a visszaesés mint az ati kártyáinál vagy ugyanannyi és egyre javul. Emelett én pártatlanként vagyok itt. Ne bántsatok :P
-
Én már belefáradtam, ha neki jobb az FX nézze, nekem jobb szebb gyorsabb az Ati (van összehasonlítási alapom) innentől kezdve vitázzon vele bárki nyugodtan én meg nézem ''cirkusz a népnek'' :) már a legnagyobb hülyeségeken is csak jókat nevetek!
Ja amúgy igazad lett, a V3 3000-em az 16MB-os de ha gondolod küldök arról is képet...
Aktív témák
- Sapphire Nitro+ 6700XT 12G - 6 hónap garanciával
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
- XFX Speedster QICK 319 AMD Radeon RX 6750 XT (RX-675XYJFD - Azonnal átvehető, Számla + Gari: 2028.01
- Palit RTX 4090 GameRock 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Eladó - Asus ROG Strix RTX 3080 10GB V2 LHR
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest