- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Nem kell annyira mélyre szántani csak kb addig hogy a shaderkód assembly jellegű és még a nagyok sem szeretik annyira, ezért van a HLSL és a RenderMonkey meg azért hogy még HLSL-t se kelljen birizgálni; meg ilyenek. Azért írtam azt a modjo dayos dokumentációt mert ott egész szépen elmondták és jók a példák meg érthető is. Én már olvasgattam csak nem tudom hogy ilyen doksinak a magyar kivonatozásához kell-e valami felsőbb beleegyezés.
-
rudi
nagyúr
HURRÁ HÁZIGAZDA! Még jobb mint a moderátor! :C
Akkor itt a kívánságlistám:
ATI - RIP mappingról (olyasmi hogy rotated angle mip mapping, éppen AFhez) valami ifomorzsa (bármi)
NV - gyökös interpolálós AF mintavételező lassabbdeigényesebbmintatiRIPmappingról bármi
2002 szeptember 19es Modjo day r300 shader kódolás, HLSL, RenderMonkey doksik feldolgozása középhaladó (asm és oGL kód nem gondolom hogy mindenkit érdekel, talán csak annyira hogyan néz ki az egyik és hogyan a másik)
Valami emészthető anyag az NVs CGről
Hogyan voll ez annak idején az NV és MS közös magas szintű shader prognyelv fejlesztésével kapcsolatban témáról valami.
Szerintem ha AFeket akartok összehasonlítani akkor elengedhetetlen a MOZGÓKÉPEK összehasonlítása, ami meg elég bajos, szóval nem kell anim csak mondjuk írjatok példát (pl. NFS Porsche hosszú egyenes útszakasz vagy hasonló) ahol mindenki megskubizhatja mi az eltérés.
Jó lenne elmagyarázni hogyan lehet aniso tesztelni MIP szintenként színezett textúrákkal (a'la AnisTester).
Nem ártana valami 3dcenter szerű hogyan is megy ez az AF és nagyvonalakban ki hogyan csal cikk sem...
Aktív témák
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- BestBuy topik
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Battlefield 2042
- Battlefield 6
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest