Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Fujifilm X
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Célegyenesben a Yettel TV
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
válasz
felixo
üzenetére
Idle tycoon , nagyon nem kell hozzá szerintem leírás. Lényeg hogy ahogy van pénz nyomd a fejlesztéseket, vadászd le a drónokat, az aranytojásokból pedig az elöző hsz-ben részletezett epic fejlesztéseket told(ezek prestige-újrakezdés után is megmaradnak, a sima fejlesztések nem.)
Amint tudsz prestige-elj, mert utána még könnyebb lesz mert a prestige-ért kapott soul egg-ek plusz bevételt hoznak. -
Kasya
nagyúr
-
icemad
nagyúr
-
-
törölt tag
válasz
felixo
üzenetére
Top Eleven 2018 - Be a Football Manager
Weben is és facebookon is játszható.
-
törölt tag
-
Joccc07
addikt
-
-
válasz
felixo
üzenetére
Talán 2 hónapja hagytam abba. Sajna egy idő nagyon sokat kell farmolnod, hogy előrejussál, vagy pedig fizetsz egy vagyont. A farmolást meguntam egy idő után. A PvZ Heroes ugyanaz, csak kártyás játék álcában, álá Hearthstone. Ott is folyamatosan farmolnod kell, vagy sokat perkálnod.
-
r0by
addikt
válasz
felixo
üzenetére
PvP nekem sem megy. Sok indent nem igazán lehet írni a játékról.
Meg kell csinálni a taskokat és akkor mindig lesz kristályod, valamint mindig tele lesz a chest slotod. Nyitogatni kell, aztán fejlesztgetni. Az egyes játékmódokban pedig minél tovább húzni, illetve minél több ellent kinyírni. Az így elért helyezésért pedig itt is kapsz jutalmat, kristályt vagy ládát.
Én korábban csináltam egy klánt, top5-ben vagyunk, de sajna elég sok az inaktív ember. Nehéz is követni, mert nem ad erre támogatást a játék. Például a donateok nem nullázódnak. Az emberek nagy rész meg alig donatol..
Én lassan két hónapja játszom vele. Megunni nem untam meg végülis, de úgy érzem, hogy meg tud rekedni a játék egy szinten. Most például 300 cannont kell gyűjteni a következő szintre. Azt például senki sem ad, így az mire összegyűlik.. -
Septum15
aktív tag
válasz
felixo
üzenetére
Szerintem nem baj ha van ilyen aki offline játékokat "mutat be". Nem mindenkinek van sok mobilnetje és sokan vannak akik csak otthontól távol játszanak.
Az más dolog hogy milyen a stílusa néha, de azzal hogy offline játékokkal játszik és olyanokat küld be, azzal semmi baj nincs. -
törölt tag
válasz
felixo
üzenetére
Ugyan az mint a basketball stars, csak focis, azt nem írtad, hogy van offline edzés mód.

Egyébként jó játék, szerintem jobb mint a kosaras, egyébként nem csak 11-eseket kell rúgni ha már ajánlasz írd le pontosan! Két mód van 1 szabadrúgásos, ahol szabadrúgásból kell gólt lőni és ott sem mindegy hogyan, mivel a kapuban lévő céltáblákat kell eltalálni ezekért ad pontot és értelemszerűen így lehet nyerni és egy 11-es mód ahol 1szer lősz 1szer védesz. Továbbá van a játékban karrier mód is. Az offline edző rész csak szabadrúgásos gólokból áll
-
Septum15
aktív tag
válasz
felixo
üzenetére
Én próbáltam még az elején, amikor pár nagyobb nevű külföldi Youtubert szponzoráltak videókért. Nem lenne rossz játék, de az a Clash royaleos menü egy az egyben katasztrófa. Miért nem tudnak maguknak csinálni egyet? A másik pedig hogy hiába stabil a netem, és a telefon se egy alsó kategóriás készülék, de így is legalább 100szor kellett egy gombra nyomni, hogy meg is csinálja.
Ezeket lehet javították már, ha igen, akkor nem szóltam és töltöm lefelé, de ha ezek még mindig megvannak, akkor szerintem nem érdemes a játékra.
-
válasz
felixo
üzenetére
Ebben is van olyan energy management, mint az art of conquestben? Az is egy reljesen jó herooes klón lett volna, ha nem tettek volna bele a harchoz szükséges energia limitációt.
Más: Star warsos játékot tolja valaki? Ott a raideles mennyire időhöz kötött? Olyan, mint a wowban vagy mint az idle heroesban?
-
-
Rigormortiis
veterán
válasz
felixo
üzenetére
Fizetősként is van 100k letöltés, szóval akár még játszhatnak is vele. Viszont elég nagy hasonlóság van az xbox360as Rockstar-féle pingpongos játékkal. Mármint jatékmenetileg. Szerintem nem véletlen, hogy a reputáció jele a játékban egy pöttyet hasonlít a rockstar jelvényére

De én is úgy voltam vele, hogy itt is sokan ajánlották már, olyan tré nem lehet, hogy 300 pénzt ne érjen meg. És tényleg.
-
törölt tag
válasz
felixo
üzenetére
Én ezzel játszom, ingyenes, van multiplayer mindig van benne ember mikor belépek, az ember elleni mód energiarendszeres.
Virtual Table Tennis
a magyar kommentek többsége dicséri és az Appstoreban is azt hiszem minimum 4-5 csillagot kapott ami szerintem reális, tényleg nem rossz játék. (főleg,hogy ingyenes, reklám a fő oldalon van a játékmenetben nincs offline is megy a számítógépes mód legerősebb szintje nagyon komoly én még nem tudtam legyűrni video a linkelt oldalon) -
törölt tag
válasz
felixo
üzenetére
Én nem látok benne csak ha megadod neki a facédat, én ugye ezt nem teszem, ha ezt nem teszed akkor nem, ha igen akkor kínálgat valami social módot, de hidd el gép ellen is jó, lehet vele net nélkül is stb, az energia rendszert meg írtam,hogy korrekt ha elfogy videózhatsz.
-
air
nagyúr
válasz
felixo
üzenetére
Igazából egyik sem jó.
A gépi póker csal, a humán játékosok pedig kis téten folyamat lemákolnak, mert igazából egyik sem tud pókerezni.
Minden hulladék, fos lappal mennek utánad, és riveren bejön nekik valami.
De még valódi pénzes játékokban $10-$20-os beülőjű sit&go-ban is úszkálnak ilyen halak.
Ezért hagytam fel a rendes póker oldalakon a játékkal.
Szerintem min. $50-$100 beülőjű asztalnál van értelme játszani, de ahhoz legalább $2000 tőke kell. Na, az nekem már sok. -
törölt tag
válasz
felixo
üzenetére
Én is tudok, szóval.... mindegy engem mindig is szórakoztatott ha jól volt megírva és ennek a cégnek már a governor of poker 2-je is híresen okos persze ahhoz mérten,hogy ez 1 offline póker gép ellen, ha nem akarod nem használod
(én ezzel úgy vagyok mint a profi sakkozó ismijeim nem fveladat nekik elverni még erős szinten sem a programot, tudják,hogy az csak 1 lélektelen gép mégis valamennyire a sakk élménye megvan , na én meg a póker gépi játékokhoz szoktam így állni, ha nincs net és pár péer póker élmény kell arra bőven jó)Szerintem ha nincs net stb bőven jó ha az ember 1 kis poker élményre vágyik. Szépen megírt hangulatos kis program, eddigi tapasztalataim szerint. (remélhetőleg a körzeten belül is ha az ember megnyeri a főversenyt akkor is kienged és enged játszani, jó jel,hogy a playen ebből nincs fizetős, tehát gondolom itt végig enged játszani és nem közli,hogy vedd meg a többi részét a játéknak)
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Futás, futópályák
- Milyen SSD-t vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Okos Otthon / Smart Home
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nem rossz, el lehet vele lenni

(én ezzel úgy vagyok mint a profi sakkozó ismijeim nem fveladat nekik elverni még erős szinten sem a programot, tudják,hogy az csak 1 lélektelen gép mégis valamennyire a sakk élménye megvan , na én meg a póker gépi játékokhoz szoktam így állni, ha nincs net és pár péer póker élmény kell arra bőven jó)