Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 3D nyomtatás
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
-
PROHARDVER!
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
Mobilos epic appban ingyenes a monument valley 1-2. Nagyon jó logikai játék.
-
icemad
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Passz... Évekkel ezelőtt csináltam. Elméletileg automatikus, nem emlékszem, hogy bármit is aktiválni kellett volna. Talán egy telefon restart kellett a többieknek.
-
icemad
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Akinek van előfizetése, annak kell egy családi csoportot létrehozni. Utána oda tudja felvenni a tagokat. Akár a Family Link appon keresztül vagy a myaccount.google.com/family oldalon.
-
icemad
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Van egy elég "borongós" hangulata. Meg nem az a tipikus mobil játék, amit 3 percre előveszel. Ehhez lekell ülni és legalább egy órát tolni.
Play passban benne van, ott is kitudod próbálni. Az elmúlt 2-3 hónapban nagyon jó játékok kerültek be, szerintem simán megéri a pénzét. -
icemad
nagyúr
Haverom vett valami xiaomi utánzat tabletet. Benézte az aliexpress-en. Tudtok valami programot, ami kiírja a valós specifikációt? Olyasmit, mint PC-n a Speccy pl.
-
icemad
nagyúr
válasz
Dr Bubo
üzenetére
De így kilistázva a játék adatlapján nem láttam még. Azt meg főleg nem, hogy vannak ritka, gyakori, stb trófeák. Plussz infó, hogy a játékosok hány százaléka oldotta fel. Sima natúr achievementek voltak eddig is, azt tudom. Kaptál 500 xp-t vagy 1000 xp-t. De ilyen formában kiírva , szerintem nem volt eddig. De lehet, hogy ez csak nekem új.
-
icemad
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Én megvettem a lifetime licence-t. Annyit nekem megér, hogy baromi egyszerű és gyors. Még kontrollerrel nem próbáltam, pedig ps játékokhoz az már kellene. Hiába nagy a Fold, sokszor mellényomok.
Meg megkell néznem, hogy android tv-n megy e. Az lenne az igazi.
-
icemad
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ps-t próbáltam Tekken 6-al. Meg Twisted Metal 2-vel. Mindkettő működik tökéletesen. Bár kicsit gyorsabb telefonon, mint magán a konzolon, de gondolom ezt valahol belehet állítani. Samsung fold 5.
-
icemad
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Szerencsére ennél nem kell ettől tartani.
-
icemad
nagyúr
válasz
Narxis
üzenetére
Semmi ilyesmiről nincs szó. Szerintem ő értette, hogy mire célzok.
Egyébként playpassban most láttam a Beholder című játékot. Ez elég jól bemutatja Orwell - 1984 című regényében leírt világot. Lényegében abban játszódik. Nagyon érdekes kalandjáték, többféle befejezéssel, ajánlom a műfaj és a regény kedvelőinek. Angol nyelv megértése viszont kell hozzá.
-
icemad
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ejj... vadász, vadász, te sz*pni jársz ide...
(elfelejtetted mi volt karácsony előtt?
) -
icemad
nagyúr
válasz
alex devil
üzenetére
A hivatalos Google cucc nem jó? Én nem próbáltam még.
[link] -
icemad
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Akkor lehet, hogy hagyom. Kipróbáltam, de nagyon nem ehhez az irányításhoz szokott az agyam. Zombie Crusherrel játszok sokat, ott menet közben is lehet lőni. Meg folyamatosan jönnek az ellenfelek, nincsenek így felosztva hullámokra a harcok.
-
icemad
nagyúr
Archero 2 megjelent pár napja. [link]
Próbálta valaki? -
icemad
nagyúr
válasz
interstate76
üzenetére
Semmi extra. A karácsonyi feszkó itt csapódott le. Nem hiszem, hogy ebből óriási nagy sértődés lesz. Lemennek az ünnepek és mindenki megnyugszik.
-
icemad
nagyúr
válasz
Dilikutya
üzenetére
Nem mutat hülyeséget, egyszerűen nem ugyanannyi az ára minden országban. Gondolom az alapbeállítás valamelyik USA állam. Én pl eurózónában élek, itt is kb ugyanaz az ára, mint a dollárban mutatott, csak euróban. Szerintem feleslegesen rugóztok ezen, megosztott egy akciót, ami Magyarországon még jobb akciónak számít. Örüljünk már neki.
Ezek után mindenki 100x meggondolja majd, hogy bedob ide egy akciót, mert minek? Hogy napokig ezen pattogjon a topik, hogy miért annyi, nem is annyi, dollár/forint/fabatka, plussz áfa, stb.
Részemről egy köszönömöt mindenképpen megérdemel. 👍 -
icemad
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Nekem meg a 99 eurós chromebook-ra is engedné.
De nem érdekel a játék. -
icemad
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Régen is kár volt megvenni. A nagyja ma már nem is működik.
-
icemad
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Na ezek engem érdekelnének. Tudsz írni pár címet? Mert amit eddig találtam, az tele volt reklámmal. Playpassban van csomó jó játék, de azok jellemzően nem a "pár percre előveszem" kategória.
-
icemad
nagyúr
Cup Heroes. [link]
Egy kis gagyi játék, de pont jó, ha csak pár percem van.
Egyébként azt a megoldást használtam, amit WhiteWalker is írt. Ilyenkor egyszerűen kifagy a játék, de teljesen random. Van amikor 10 kör is elmegy, valamikor 2. A zene fut a háttérben, semmi más nem működik. Ha kikapcsolom a privát dns-t, akkor csont nélkül megy órákig is akár. Persze ilyenkor 5 percenként reklám.Bajgunar: WhiteWalker megoldását használom.
-
icemad
nagyúr
Szerintem ti is találkoztatok már olyan játékkal, ami alapból ingyenes, de büntet a reklámokkal. Erre való a reklámblokkoló. Most viszont belefutottam egy olyan játékba, ami teljesen random összeomlik, ha reklámblokkolót használok. Nekem ez új. Reklámblokkolót kikapcsolva tökéletesen működik. Ti is tapasztaltatok ilyesmit?
-
icemad
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Nem csak az elején kell lopakodni, kb végig. Közben kapsz új képességeket is, pl irányítani tudsz egy embert a csápodon keresztül, ilyesmi.
-
icemad
nagyúr
-
icemad
nagyúr
válasz
pietrrr
üzenetére
Ezt nem tudom. Nálam az "online multi", mint fogalom, nem létezik, mert öreg vagyok hozzá. A játékon belül van lehetőség szerver létrehozására, de, hogy oda kit engedsz be, milyen szabályok alapján, arról fogalmam sincs. Kifotóztam az érdekesebb részeket, hátha segít valamit...
-
icemad
nagyúr
Wreckfest itt Hollandiában megint akciós. Szerintem Magyarországon is. Érdemes megvenni, aki kedveli a roncsderbi/autóverseny játékokat. Szerintem tökéletes port lett, a grafika/fizika/hangok is szuperek lettek.
-
icemad
nagyúr
válasz
Joccc07
üzenetére
Nemrég bekerült playpassba is, ráadásul nagyon jó játék. (Pocket City 2, tudom, régi a hsz, de most jutottam a játékhoz.
)
Még mindig vannak benne hibák, mert a grafikus motor nem igazán van a helyzet magaslatán, ha Gta módban játszunk.
Egyébként meg rengeteget fejlődött, minden téren. A grafika másabb, de erre szükség volt az említett gta mód miatt. Ez kb azt jelenti, hogy szabadon bejárhatjuk a várost, akár jarművekkel is. A stratégia részen is sokat fejlesztettek, már többféle nyersanyag van, emiatt szerintem nehezebb is lett, mint az első rész. A pénz is gyorsabban fogy.
Napszakok és évszakok is váltakoznak, ez is jópofa.
Itt egy youtube videó az újdonságokról: [link]
Próbáljátok ki, szerintem jó cucc. -
icemad
nagyúr
Aláírást gyűjtenek az EU-ban, hogy ne lehessen csak úgy pikkpakk eltűntetni egy játékot a digitális felületeken. Én már aláírtam, talán lesz belőle valami. Ha gondoljátok osszátok meg játékos topikokban. Vannak benne érdekes infók, pl ezt sem tudtam: "A globális piac értéke összesen 184 milliárd dollár, azaz több, mint 66,5 billió forint volt, ennek pedig mindössze 5 százaléka, 9,5 milliárd dollár a fizikai játékokból származó bevétel." Azért ez kemény.
[link] -
icemad
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
A legtöbb emulátorban is működik, próbáld ki azokat.
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Ingyenesek most a Romopolis és Lil Big Invasion játékok.
-
icemad
nagyúr
Valaki próbált már android játékokat futtatni rajta?
-
icemad
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Nem rossz ez. Szokásos android minőség.
-
icemad
nagyúr
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Ez pontosan így van. De akkor az embernek nem is kell se hobbi, se szabadidő, se énidő, se semmi. Húzzon le 50-60 óra melót egy héten, mellette aludjon meg egyen valamit, hogy legyen ereje még egy hétre. Utána repeat 40-50 évig. Azután vagy megéli a nyugdíjat vagy nem... Erről meg 2 óra játék után ellehet dönteni, hogy kell vagy nem. 2 óra... Ez kb 4 való világ 12 rész, vagy egy film. Másra is elb@szunk egy csomó időt.
-
icemad
nagyúr
-
icemad
nagyúr
Királyság hőse második rész is ingyenes lett. : [link]
-
icemad
nagyúr
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Alien játékból még az Alien Blackout jutott eszembe, de úgy látom már nem elérhető...
-
icemad
nagyúr
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Wreckfest ott van még. Little Nightmare is. Streets of rage 4 is. Civ 6 is. Slap and beans is. Vannak még, csak ritkán.
-
icemad
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
-
icemad
nagyúr
válasz
sebijani1982
üzenetére
Nem hülye kérdés, mert hülye kérdés nincs. Hülye válasz már lehet...
A játék offline is megy. A játékmenetről ez egy jó videó: [link] kb így kell elképzelni. Angol tényleg kell hozzá. -
icemad
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Igen, sajnos ez igaz. Elég hatásosan (és mondhatni valósan) mutatja be a háború poklát a civilek szemszögéből. És nem a rózsaszín cukormázas csillámpónihányásra kell gondolni. Ez tipikusan olyan játék, hogy valakinek vagy nagyon bejön, vagy nagyon nem. Kell hozzá gyomor és idegrendszer az biztos.
-
icemad
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Nehéz. Nagyon nehéz. Telefonon nem tudom mennyire jól játszható, nekem fold 5 van most. Az meg inkább tablet. Viszont a játékhoz kell angol nyelvtudás, anélkül nem is érdemes elkezdeni. És maga a játék is elég sötét hangulatú. Sok nehéz döntést kell meghozni. Pont ezek miatt kapott rengeteg díjat, szóval akit érdekel a téma, az ne hagyja ki.
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Akciós a This war of mine
[link] -
icemad
nagyúr
Ingyenes lett a "Királyság hőse". (Hero of the Kingdom 3)
Magyar nyelv is van benne.
[link]
Pár percet tudtam játszani vele szünetben. Nem annyira tűnik rossznak, de nem egy Baldurs Gate 3. Fold 5-n szépen fut a belső kijelzőn. -
icemad
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Bg3-t nem tudom elképzelni ilyen kis picsafüst érintőkijelzőn. Ipaden még csak csak...
-
icemad
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Sajnos nagyon visszaesik. Fele fele arányban lenne jó. De szinte csak ugrálni kell.
-
icemad
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Nekem nem jön be eddig... Még csak a 4. világban vagyok. Pont a játék lényegét irtották ki gyökeresen. 95% ugrálás, 5% kocsival száguldozás. Ennek fordítva kellene lenni. Iap éhes lesz, az már most látszik, mert kocsival nem tudsz fejlődni. Hiába csinálod meg újra meg újra a pályát, minden dolgot csak egyszer lehet felvenni. Reklámmentes verzióért még fizettem is volna, de az meg nincs...
-
icemad
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Mert nincs igény a rendes játékokra mobilon. Ha őszinte akarok lenni, akkor már nekem sincs. Ha tényleg jó játékokkal akarok játszani, akkor ott a konzol vagy pc. Ha pár percet akarok játszani, akkor nem indítok el egy Witcher 3-at például. Inkább valami Bejewelled vagy Zuma szintű játékot. Azok meg mobilon vannak főleg. Ezért is raktam tavaly kb 20 órát a switchbe is. Ha van időm játszani, akkor nem azt veszem elő, ha meg nincs, akkor a mobilt.
Másik dolog, hogy az egyszer fizetős játékok korszaka kb lejárt, nincs benne pénz. Nem éri meg fejleszteni sem. Live service cuccok hozzák a sok pénzt, ezért erőltetik ezt az üzleti modellt a konzol és pc játékoknál is. Ott viszont gyorsan lehet nagyot bukni, lásd a Kill the Justice League esetét. -
icemad
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Én már csak a régi nagy kedvencekkel játszok.
Pl. :
Polytopia, ami egy nagyon egyszerűsített civ szerű stratégiai játék.
Pocket City : Sim City klón
Magic Rampage: rpg, platformer köntösben
Death Cell : ezt kb mindenki ismeri
Party Hard : aludni szeretnél, de nem hagynak, ezért lemészárolsz mindenkit.
Galaxy on fire 2: legjobb űrhajós játék, kb, mint az Elite, csak egyszerűbb, de baromi jó.
They are coming : oldalnézetes zombi túlélő játék.
Crimsonland: Felülnézetes akció játék, rengeteg fegyverrel és perkekkel.
There is no game: puzzle játék, csavaros feladatokkal.
The Room széria : ugyanaz, mint az előző.
Brotato : egy krumplival kell harcolni szörnyek ellen. Kicsit Crimsonland, kicsit Vampire Survivors.
Dungeon Warfare sorozat : Tower Defense -
icemad
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ezek legalább szólnak...
-
icemad
nagyúr
válasz
Lion81
üzenetére
Play áruházban nézted már a megvett cuccaidat? Nekem pl még az Imperium Galactica is ott van. Nyilván nem kereshető, mert ugye egy kereső óriás saját webboltjában minek is lehetne keresni a már megvett dolgok között.
De végülis ott van.
Szóval play áruházat megnyitod. Utána jobb felső sarokban ott lesz a neved vagy email címed kezdőbetűje. Arra kattintasz, ott alkalmazások és eszközök kezelése. Ott felül kezelés, telepítve gombra nyomsz. Ott kiválasztod, hogy "nincs telepítve", és elméletileg a listában ott lesz a játék. Persze ettől függetlenül, lehet, hogy nem lehet majd telepíteni, más korlátozás miatt, de a listában benne kell, hogy legyen. -
icemad
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nekem abból sokáig egy Temu-s kirakó jött fel. Az még jó is volt, mert 10 mp alatt kiraktam és mehettem tovább. Ezek a 40-50 mp-es elnyomhatatlanok viszont kikészítenek.
-
icemad
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
A régiekkel nekem sem volt gondom. Pontosan nem emlékszem, de saccra 7-8 évvel ezelőtt volt. Azóta már sokat változott a világ.
-
icemad
nagyúr
Május 9.-én jelenik meg az Earn to die rogue. Az alapjáték ingyenes lesz, rengeteg iap lehetőséggel. Kíváncsi leszek mennyire lesz pénzéhes.
-
icemad
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Csak halkan jegyzem meg, hogy lehet fél csillagot is adni. Én és még sokan mások is fél csillagot adtunk itt Hollandiában. Ilyen téren egy elbaszott szart utoljára valami xiaomi telefonon láttam, ahol még a tárcsázóban is reklám ment.
-
icemad
nagyúr
válasz
Dilikutya
üzenetére
Elég sok dolog nem jó, amit írtál.
Series sorozat kontrollere USB c-s. Azon van ilyen kör alakú d-pad is.
One kontrollerek nem ilyenek. Az első one szériás kontroller nem is Bluetoothos.
Konzolhoz és a gyári pc adapterhez meg az xbox saját szabványát használja, mivel egyik xbox konzolban sincs Bluetooth. -
icemad
nagyúr
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Nálam simán fut. Resolution is maxra húzva. Nem tudom nálad mi lehet.
Más kérdés, hogy kijelzőn tapicskolva eléggé nehéz irányítani. 😁 -
icemad
nagyúr
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Az egyik tanítványom játszik valami Yaeger játékot. (vagy valami ilyesmi a neve) . Szerintem grafikailag az is rendben van. Ránézésre valami Monster Hunter utánzat.
-
icemad
nagyúr
válasz
gangstagergo
üzenetére
👍
Köszi! -
icemad
nagyúr
válasz
Narxis
üzenetére
Ahhoz képest a mobilos piac a legnagyobb. Kb pc+konzol együtt.
És ehhez még vannak aránylag konkrét számok is:"Revenue in the Mobile Games market is projected to reach US$173.60bn in 2023.Revenue is expected to show an annual growth rate (CAGR 2023-2027) of 6.42%, resulting in a projected market volume of US$222.70bn by 2027.In the Mobile Games market, the number of users is expected to amount to 2.3bn users by 2027.User penetration will be 25.1% in 2023 and is expected to hit 29.2% by 2027.In global comparison, most revenue will be generated in the United States (US$46,470.00m in 2023).The average revenue per user (ARPU) in the Mobile Games market is projected to amount to US$90.16 in 2023."
Ezek már olyan számok, hogy a nagyobb cégek is lehajolnak érte. Nem véletlen, hogy az MS és Sony is próbálkozik ebbe az irányba terjeszkedni.
A baj ezzel csak annyi, hogy óriási bevételt hoz a mobil gaming, minimális befektetéssel, és emiatt nem törekednek jobb játékokra. Az egyszer fizetős játékok kora már véget ért mobilon. De konzolon is fortnite, Fifa, gta online, stb hozza a nagy bevételt, amik live service játékok. Nincs bennük cél, sosincs vége, amolyan "mészosztkész" cuccok, csak lehet venni benne házisárkányzöld tundrabugyit, mert az menő és az KELL!
-
icemad
nagyúr
Ezt nem tudom, hogy a gyakorlatban hogy működne. Pl nekem van 1500 játékom steamen, holnap meg csak 1499 lesz. Honnan tudom melyik tűnt el? És hogy keresem vissza róla az emailt, ha pl valami bundle cucc volt, akár olyan shopból, ami ma már nem is létezik? Nem olyan egyszerű ez. Én azzal nyugtatom magam, hogy, ha nem veszem észre a hiányát, akkor nem is volt fontos.
Akkor meg már mindegy. -
icemad
nagyúr
válasz
fabokf
üzenetére
Ez minden digitális tartalomnál így van, amivel eddig találkoztam. Teljesen mindegy, hogy PC játék, PC program, konzol vagy telefonos játék. Hivatalosan sosem lesz a tiéd. Lemezes és cartridges játékoknál kicsit másabb a helyzet, de ugye azokon általában day 0 verziós játékok vannak. Azok meg az elmúlt időszakban kb a játszhatatlan kategória. Szinte minden játéknál kell várni 2-3 nagyobb patchet, hogy játszható legyen. De ez már nagyon nem ide tartozik. Androidon a playpass szerintem jó dolog, én azt használom. Mellette meg pár emulátort, így azért elég sok teljes/normális játékkal lehet játszani.
-
icemad
nagyúr
Én is ezt hittem, de a könyvtáramban még letudom tölteni, ha a play áruházban vettem. A vicces az, hogy a saját könyvtáramban a megvett appok között nem lehet keresni.
Csak végiggörgetni a listát. Egy olyan rendszeren, amit lényegében a Google pénzéből csináltak. Érted... A keresőóriás saját alkalmazás boltjában a saját megvett dolgaim között nem tudok keresni.
-
icemad
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Olyat még én sem, hogy a telefonról leszedjenek valamit. De elég sok kifizetett játékom eltűnt már. Főleg még az android indulása utáni években, amikor még voltak külsős áruházak is. Pl volt LG optimus 3d telefonom, arra megvettem az összes támogatott játékot a gameloft-tól. Természetesen valami gagyi gameloft webáruházban nem a Google playen. (akkoriban még annak is más neve volt) Az összeset buktam. Se refund, se másik telefonra átvitel. Meg van még rengeteg olyan játék, amit megvettem a play áruházban, de letölteni már kurvanagy macera. Egyrészt a megvett cuccaim között kell visszakeresni, másrészt, ha kell hozzá extra adat, akkor ahhoz a szerver vagy él még vagy nem. És nem ilyen angry birds szintű játékokról van szó, hanem Gta, Need for speed, Assassin's creed, Spiderman, Aliens vs Predator, Imperium Galactica 2, stb. Szóval elég komoly címek, ahhoz tartozó árcédulával. Soha semmilyen konzolon vagy PC-n nem buktam még annyi pénzt, mint az androidos játékokon. Nem is veszek már itt semmit.
-
icemad
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Mármint letölteni sem lehet később?
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Revolut
- Wise (ex-TransferWise)
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256-500SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Meg megkell néznem, hogy android tv-n megy e. Az lenne az igazi.
Pedig az baromi jó kezdeményezés volt, minden nap valami, ajándékba...
(elfelejtetted mi volt karácsony előtt?
)
Napszakok és évszakok is váltakoznak, ez is jópofa.
Köszi!
Csak végiggörgetni a listát. Egy olyan rendszeren, amit lényegében a Google pénzéből csináltak. Érted... A keresőóriás saját alkalmazás boltjában a saját megvett dolgaim között nem tudok keresni.