-
PROHARDVER!
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
Abban semmi nincs ami IAP ha a hajó festések nem kellenek, 3 napos hosszú hétvégén esténként 1,5-2 óra játékkal a Briggik jutottam majd valami kisebb Cruiserig vagy miig.
Coin, ha csákjázól akkor nem fogsz komolyabban kifogyni, fa, érc stb meg szintén nem kell olyan sok, hogy ne legyen játékkal kigyűjthető. Az a bovli csata mechanika már inkább zavaró szerintem.
Egyedül a Temple Run rész idegesítő, hogy benyomja "Retry for xy coin."
Motorsport manager 2 megvan valakinek? Megéri? Az első részét rommá játszottam anno.
Elme roggyant percekhez ezt mindenképpen, nem lövőm le a poént érdemes megnézni ha valaki nem ismeri.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Nvidia RTX 3080TI Founder Edition
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Apple Watch Series 8 45mm Silver Alu bontatlan szíjjal + kiegészítők
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Lenovo ThinkCentre M710s SFF / i5-7500 / DDR4 / USB 3.1 / NVMe M.2 / WIFI / több db / számla
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest