Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
VD
őstag
Diablo szintű játékot tud valaki ajánlani (Gameloft-os Dungeon Hunter-ek kizárva!!!)
-Hosszú singel player játékmenet
-Normális grafika
-Értelmes fejlődési rendszer
-Lehet IAP-os, ha nem pay to win
-Nem ragaszkodom hozzá, hogy offline legyen -
Saccco
nagyúr
-
nyisziati
veterán
Pedig ott vannak az IAP-ok, 300-tól 26.000-ig. Ez is csak egy a tucatból.

Kipróbáltam, szokásos. Egy ilyen játékot "végigvittem" már, elég is volt.
Bocs' a negatív hangvételért, de az eredményhez képest elég sok időráfordítást igényel, plusz a rengeteg várakozás (vagy fizetés).
Inkább egy teljeset vennék már, ami jó, de egyszerűen nem találok. Ha tud valaki, szóljon. -
VIBO
őstag
válasz
Heisenberg69
üzenetére
xbox live acc kell hozzá
nem tom van-e felhő mentés.eddig nagyon nem tűnik iap-osnak

-
VIBO
őstag
Mostanában erre függtem rá. Nem tudom ismeritek-e.
-
Maxtreme
addikt
Lemengton Master edition
3799helyett 699 -
Zol77
aktív tag
Ez alatt mit értesz? Milyen játékokra gondolsz? Mert a kimondottan Shield játék más eszközön nem fut.
Viszont amit a Play-ből fel tudsz tenni Shieldre,azok mennek minden droidon (mini pc,tablet,telefon),csak gamepad kell hozzá,meg egy gamepad mapper progi a gamepadot nem támogató játékokhoz.
Nekem volt több droidos mini pc-m (4 eltérő chipsettel) a Shield előtt,azokon én sokat játszottam.
- retró dolgok:
ScummVM sokat ment régi point and click kalandjátékokkal, PS1 ,PSP,C64,Amiga ,Dos emulátor
- unaloműző,könnyed gyors menetek:
Real Racing,Asphaltok, Dead Triger,Need for Speedek
- és az elmaradhatatlan platformerek:
Rayman,Leo's Fortune, Sword of Xolan,Paper Monsters,Swordigo,Shadow Blade,és még sok jó cím.
Vannak még nagyon jó droidos,PC-s kalandjátékok ,amit egérrel is lehet játszani droidos mini pécéken/tableten ezek is nagy kedvencek.
Pl Machinarium,Silent Age,Broken Swordok,Yesterday,Gemini Rue,The Last Door,Gabriel Knight,Grisly Manor 1-2 stb.Viszatérve a Shieldre is,ott a Dolphin emulátor,ami már jó néhány Gamecube,WII játékot visz tökéletesen 720p-1080p-ben 30fps-el. Pl a Resident Evil 4. Eddig akadt,de a legutolsó buildal már 1080p-ben megy akadás nélkül. Vagy ott a XIII,vagy Rayman 3, Metal Gear Solid,vagy Resident Evil Code Veronica. Ezeken kívűl van még sok cím ,ami hiba nélkül fut,meg sok olyan , amiben apróbb hibák vannak ,de simán játszhatóak így is.
-
Kasya
nagyúr
Valaki jatszik esetleg Shield jatekokat "nem shield" androidon?
-
Zol77
aktív tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Shieldből nem csak "nyomorukt tab" van, hanem Shield TV is.
Aki rendelkezik ilyennel,annak ez jó hír lehet,hogy kijött rá,és a Shielden is tud játszani a tv előtt. Ennyi értelme van. Csak emiatt meg senki sem fog venni ilyen eszközt,de ha van neki,akkor megveheti erre is a játékot. -
Heisenberg69
senior tag
Non stop chuck norisba nincs felhőmentes. Én már töröltem is.
-
Én még most is tolom, de naponta több agyvérzés játszik.

Van olyan, amikor egymás után 10-15x is kikapok. 10-es szinten vagyok, azt se mondom, hogy annyira béna lennék.
Olyan mintha a játék nem engedné, hogy nyerjek. Paklit váltok, az sem jó.
Úgy adja a lapokat, hogy még véletlen se jó. Mire belépek nagyon sok esetben az ellenfél már a támadást is elindította.
A netemmel nincs gond.
Néha annyira sikerül felbacni magam, hogy majdnem szegény telefont dobom el.
Persze a legendary-kat sem adja. -
felixo
őstag
CATS : Crash Arena Turbo Stars-t próbáltátok már ?
Én nagyon ráfüggtem. Hiába, Zeptolab nem csinál rossz játékokat. -
Amur
addikt
Lehet én is újra felteszem a nonstop knightot(még én ajánlottam itt megjelenéskor), és persze a chuck norris verziót is bepróbálom!

-
Rigormortiis
veterán
válasz
Heisenberg69
üzenetére
A Knightban is van. Mark kaptam is egy sárkányt.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Heisenberg69
üzenetére
Ezt nem tudtam

-
Felinia's World
339 Fthelyett ingyenes
Classic Fairy Tales for Kids999 Fthelyett ingyenes -
Kasya
nagyúr
válasz
Heisenberg69
üzenetére
Vannak benne petek es tsi? A Knight azert "sokat" bovult a megjelenese ota.
-
VD
őstag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Illetve kapsz egy rakat tokent-t amiből lehet növelni a sebzést, pajzsot skill sebzést, érme gyűjtést. Amikor meguntam, már 1000%-kal volt nagyobb a basic sebzés. Ami anyit tett, hogy kb. 70. szintig minden ellenfél 1 ütés, még a Boss-ok is. Később van arra is lehetőség, hogy ascend után ne a 0-ról indulj, hanem 30, 60 vagy 90 szintről kezd újra. De ez jellemzően gyémántba kerül.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Igen , ez a kettő megmarad.
A többi reset. -
Rigormortiis
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ertem. Mi az, ami megmarad? A skillek es az allatok?
Heisenberg: Kiprobalom azt is.
-
Heisenberg69
senior tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Nonstop Chuck Norris jobb, azzal nyomd

-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Én kb 150-ig tudtam jutni , vagyis ott untam meg.
Minden újra kezdés után jobb cuccokat találsz , így előre jutsz , de csak tyuklepesbe. -
icemad
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Ennek ennyi a lényege.
-
Rigormortiis
veterán
Multkor ajánlotta itt valaki a nonstop knightot. Nagyon jó jaték.
Azt szeretném viszont kérdezni, hogy mi értelme van alámerülni a dungeonba. A 30as szint után azt javasolta a játék, hogy inkább menjek vissza, mert kevés vagyok. De utána megint csupasz toku lettem, kezdhettem elolrol. Miert jo ez?
-
Akció:
Survival Online GO2799 Fthelyett ingyenes -
Kasya
nagyúr
válasz
Heisenberg69
üzenetére
Anno jo volt a starter pack a minion miatt is.
Nem emlekszem a felhomentesre, par honapja mar toroltem, mert azert monoton tud lenni par honap utan. -
pocokxx
Közösségépítő
Puzzlerama.
Egy kis "all-in" puzzle játék. Kis hely és erőforrás igényű, egyszerű grafikával. 9 játékot tartalmaz, (flow, tangram, pipes, blocks, unroll, shikaku, unblock, bridges + egy meglepetés 50. szint után.) Van 5 nehézségi szint, illetve az első négy játéknál, egy másik játékmód (flow hidakkal, tangram téglalapokkal, pipes ill. blocks hexa felületen.) Semmi csicsa, extra szint lépés, vagy történetet nincs a játékok mögött. Csak "pure logic"... Nekem tetszik.
IAP nincs, reklám van, de nem zavaróan sok. Bármely vásárlás (a legkisebb is) reklámmentesít. Venni csak segítségeket lehet, egyébként nem kell rá költeni. -
nyisziati
veterán
válasz
S e t h
üzenetére
Remélem mihamarabb meglesz.

Addig is pár kedvenc:
Project XState of the art demo
(érdemes megnézni az oldalsáv ajánlót, van egy "Hogyan készült..." videó is)És egy idei demó: Singularities.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Heisenberg69
üzenetére
Jó sokaig tartott elkészíteni, tekintve, hogy ez egy non stop knight első verzió átirata.
Ezt csak Lucky Patcher mellett fogom tolni, hogy élethű legyen
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
nyisziati
veterán
Egy korrektúrázásra váró cikkem régi Amigás játékokról, amiket újrakiadtak Androidra.
Youtube (mit szenvedtem velük...
) és Google Play linkekkel és árakkal, plusz némi bemutatás (akiknek esetleg szüksége van rá).Enjoy!

-
Heisenberg69
senior tag
Tölthető a non stop chuck norris. Link nincs telefonról vagyok.
-
felixo
őstag

SailCraft
Igényes, 3D-s, online torpedó játék. -
Akció:
Legend Dary129 Fthelyett ingyenes
Vector Invaders (Premium)389 Fthelyett ingyenes -
Bozek
nagyúr
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Ha gépen nézed meg és rányomsz a Telepítés gombra, akkor ki tudod választani az eszközeid közül, hogy melyikre akarod felrakni. Na, itt azt írja, hogy "Ezt az elemet nem lehet telepíteni az eszköz országában." Ez a régiózár.
Egyébként durva, hogy a 2.0-s frissítés után megjelent a listában az LG Watch Urbane is, mint lehetséges eszköz.
Persze tudom, hogy a 2.0-ra már lehet külön is alkalmazásokat rakni, nem a telefonon kell lenniük. -
törölt tag
Nekem annyi benne az élmény,hogy látom a lapokat, lap ütközésxeket és várom jön e a lapom, kb ennyi.

1-1 ellen meg maga a játék,hogy mi lesz, ebbe a játékba amit linkeltem már van heads up , engem pár pecig szórakoztat van mégis valamilyen póker élmény teljesíteni kell a küldiket át kell jutni 1 másik városba és ennyi pár perc kikapcsolódás.
a netes póker már illegális élőre meg nem mindenkinek van pénze és lehetősége marad a playmoney vagy az ilyen programok. Szerintem ez a cég elég jó AI -val rendelkező póker játékokat csinál a vadnyugati városos pókeres játékuk is elég nagy siker még mindig, és kb 5-6 éves játék az is.
-
Ajánló:
Knight Fever
Ez egy retró stílusú fantasy kalandjáték, RPG elemekkel.
Videó -
Freddycom
őstag
Amúgy ezekre az akciós játékokra elég rákattintani h install, gyors megszakítom és akkor már be is zsebeltem?
-
bitmad
aktív tag
Akciók, ingyenesek:
Infinity Loop Premium
Dashy Square
Armpit Hero: VIP -
Akciók:
AceSpeeder3329 Fthelyett ingyenes
Plane Storm299 Fthelyett ingyenes
Laserbreak Escape129 Fthelyett ingyenes
The Mystery of Crimson Manor346,71 Fthelyett ingyenes
Alice Trapped in Wonderland699 Fthelyett ingyenes
Survival Time FULL248 Fthelyett ingyenes
Buff Knight Advanced319 Fthelyett ingyenes
Quell Memento+1290 Fthelyett 129 Ft -
csadi0011
őstag
Semmi
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- LG LCD és LED TV-k
- Fotók, videók mobillal
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

kéne még egy enerdzsi a gépre és akkor pont felférne még egy fegyver.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
) és Google Play linkekkel és árakkal, plusz némi bemutatás (akiknek esetleg szüksége van rá).