Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flyme
senior tag
Sziasztok,
milyen autóversenyzős játéko(ka)t ajánlotok? Az sem gond, ha fizetős. Köszi!
-
saelin
veterán
Megjelent a Dragon Quest 8, de valami iszonyatosan drága... Normálisak ezek?

-
Fitzgerald
veterán
Nem is azt mondom hogy teljesen ignorálni kell. De nagyon sokszor elég beleesni egy beszélgetés közepébe, elolvasni néhány hsz-t, és egyből szúrják a szemedet azok a szavak, amelyekből világossá válik számodra, hogy ez téged nem érdekel. Aztán látod, hogy ezekre a hozzászólásokra mások válaszolgatnak, majd a válaszra megint mások (vagy ugyanazok) válaszolgatnak. Ezeket már élből el sem olvasod, lényegében "átfutod" a sok szöveget. Ez egy félig tudatalatti folyamat. Ha valaki témát szeretne váltani, vagy egy hsz-ben több dologról beszélni, akkor pedig úgyis új bekezdésben kezd ennek neki, vagy kiemeli, jelzi valahogyan, hogy másról lesz szó. Ezeket meg úgyis észreveszed.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Fitzgerald
üzenetére
"Ha nem érdekel, nem kell elolvasni"
Ha nem olvasom el, akkor honnan tudom, hogy miről szól? Értem, hogy mit mondasz, de attól még nem lehet ignorálni 150 hozzászólást, mivel lehet, hogy van közte 1-2 számomra érdekes is. Ezért tartanám én jó ötletnek különválasztani az Amazon-t és ezt. -
air
nagyúr
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Egyetértek.
-
Fitzgerald
veterán
Ez a topic jóval többről szól, mint az Amazon. Éppen ezért simán elfér itt minden, ami az Amazon App Store-al, és ehhez kapcsolódóan Androidos játékokról szól.
Engem pl. rohadtul nem érdekelt (meg még sokunkat szerintem) az Injustice c. játék, pár hónapja pedig másról sem szólt a topic mint arról, hogy ki milyen packot meg boostert hogyan szerzett meg, és hogy milyen csapatot rakott össze, stb. Nem egyszer kellett 150 vagy még több hsz-t skipelnem, mire olyan hozzászólást találtam, ami számomra is hasznos információval bírt. De ettől függetlenül csupa olyan dologról volt szó, ami idevaló, ebbe a topicba. Ennyi. Ha nem érdekel, nem kell elolvasni. -
FZsolt15
aktív tag
Van Amazon topic.
-
aizen92
addikt
-
saelin
veterán
Félig meddig igazat adok... a topic egy ideje nem arról szól, amiről kellene. De ennek főként az az oka, hogy nem jelenik meg semmi érdemleges, csak a szokásos egy tucat mobil játék. Ideje felrázni a topicot:
GodFire Egy God of War-ra hajazó akció kaland játék, ami androidra és ios-ra fog megjelenni. A grafikája odavág. Kitudja min fog futni.
A This War is Mine PC-re készül ugyan, de a stúdió szeretne elkészíteni a mobil változatát a későbbiekben. Majd meglátjuk.
Lynn and the spirits of inao. Gyönyörű kétdimenziós platformjáték, ami japánban fog játszódni. Mondtam már, hogy gyönyörű?
Új mmo is jön androidra, viszont a videó alapján nem tűnik túl jónak. [link]
Final Fantasy Agito, jelenleg csak japánul és csak japánban. Talán felénk is elérhető lesz valamikor, egyébként nagyon jónak tűnik.
Ami közös ezekben, az az, hogy nem mostanában fognak megjelenni. Van ami nyáron, van ami "egyszer". Ezen el lehet csemegézni egy kicsit a mostani gyér megjelenések közepette.

-
Bozek
nagyúr
Valaki nem akar létrehozni egy Amazon topic-ot? Már lassan értelme sincs ide bejárni, mert csak azt olvasgatom, hogy mi ingyenes ott, mi ad coin-t és azt hogyan lehet elkölteni...
Attól, mert valamire ez igaz, még nem biztos, hogy meg is éri letölteni. Na, ezt a felét már nem látom, hogy kinek melyik játék tetszik, pedig erről kellene szólnia a topic-nak, játékot ajánlani a többieknek... -
pigster
senior tag
Amazonon:
Castle Doombad
$0,99 és még visszaad 30 coin-t playen ugyanez 666 (
) Ft.Más:
Vki lkérdezte, van-e lista coin-t adó alkalmazásokról:
http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=node%3D6185968011
(Amazon Appstore alsó részén (böngészőben egészen biztosan) is meg lehet találni: Earn Amazon Coins) -
saelin
veterán
Mai ingyenes játék amazonon: MechCom. Sci-fi rts a jobb fajtából.
-
-
castiels
addikt
Sziasztok!
GTA SA-ban van lehetőség valahogy saját zenét betenni?

-
Zol77
aktív tag
válasz
saelin
üzenetére
igen,ezt is olvastam,de nekem csak "Buy now with 1-click" van, semmi több.
Ha arra rányomok,akkor meg csak hitelkártyás fizetés jön be,semmi más.
A coinos appokat megvettem még 21.-én mind a négyet, meg már régebben is kaptam coint,de sehol nem találom.
Mindegy,már kezdek beletörődni,hogy nincs. -
Zol77
aktív tag
-
-
Zol77
aktív tag
Amazon coinban tud valaki segíteni?
Lassan feladom,nem jön össze a fentebb leírtak alapján.Amit eddig csináltam:
- ITT generáltam egy címet
- a címet beírtam IDE a Country Settings -be,majd update,és ki is írja ,hogy Current country : United States , valamint jobb fönt a kosár mellett is megváltozik a név.Ezek után mit kellene még állítanom? ,mert a coint változatlanul nem látom.
Próbáltam másik böngészőt, Opera turbót (most már rally mód) is,de semmi.
Mit kellene még átírni változtatni,hogy jó legyen?
Írtam be másik címet is,olyat is amit itt a fórumban találtam,de ugyanúgy semmi eredmény. -
saelin
veterán
válasz
adrian94
üzenetére
Akkor összegzem:
- Ugyanazzal az accounttal játszhatsz PCn és tableten, a mentéseid megmaradnak, folytathatod a félbehagyott játékod.
- A játékokat meg kell venni teljes áron, de idővel olcsóbbak lesznek vagy akciósak. Elvileg kölcsönözni is lehet x időre.
- Nincs havidíj, de van egy úgynevezett Cloudlift szolgáltatásuk, amit ha igénybe veszel, akkor bizonyos Steam játékok mentése szinkronizál az Onlive profiloddal, és akár a buszon folytathatod a félbeszakadt játékod egy telefonról. (Ez a szolgáltatás havidíjas, de csak extra, nem kötelező.)
- Már hazánkban is elérhető a szolgáltatás, de usd árazásúak a játékok, erre nem tudom rámegy e még valami áfa.
- A késleltetés nem annyira vészes, szvsz játszható, megszokás kérdése. Mivel azt mondtad nincs gamer PCd, így igen megérheti, de végül neked kell dönteni. -
Viktor77
titán
válasz
gergom91
üzenetére
Gameloft játék létére elég jól el lehet lenni IAP nélkül. Bár az end-game-et nem ismerem.
Egy Huawei Y300-on tökéletesen futott, ennél a te géped erősebb.
Jól lehet boldogulni, bár a véleményem nem mérvadó, mert sokáig WoW-oztam, és ez gyakorlatilag koppintás.
Amúgy a wowhead mintájára van oac-head, amely oldalon sok mindent meg lehet tudni. -
gergom91
tag
Az Order & Chaos Online most 1$ a playen, ha jól emlékszem akkor drágább volt régen. Ennyiért simán megéri szerintem, de lenne pár kérdésem:
- mennyire függ a játékos az IAP-tól, remélem nem kényszerít rá annyira mint az Eternity Warriors3.
- Egy MemoPadHD7 vajon jól bírja-e majd?
- Egy kezdő játékos mennyire tud érvényesülni a játékban, mennyire nehéz megismerni magát a játékot, és kitanulni a fontosabb dolgokat?Előre is köszi a választ.

-
saelin
veterán
Ja, hogy te a CloudLiftről beszélsz! Az más, mint amire gondolsz. [link]
A steamről letöltött játékod mentése szinkronizál az onlive profiloddal, így akár mobilon és tableten is folytathatod a játékod onnan, ahol befejezted. De ez még csak nyílt béta, és csak pár játékkal működik.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor77
üzenetére
Ha veszel egy PC-t és a játékot Steam-en vagy adathordozón veszed meg, akkor játszhatsz vele bármikor. Ugyanez a TV és a DVD esetében is így van.
Amúgy annyiban tévedtem, hogy azt állítottam, nem lehet játszani vele havidíj nélkül, mert le is lehet tölteni, csak ezt eddig nem vettem észre.
(#10453) saelin: Itt van az OnLive CloudLift leírása:
Subscription: $7.95/MO
(Does not include the cost of games)
Start with a 7-day free trial!Ezek szerint nem valósult meg. Bár az OnLive PlayPack esetében meg 250 játékkal lehet játszani és azokat elvileg nem kell megvenni. Annak 10 dollár a havidíja.
-
pocokxx
Közösségépítő
A saját topikja (?) nem nagyon pörög, úgyhogy inkább itt tenném fel a kérdést:
A GT Racing 2-vel játszogatok mostanában, viszont van egy dühítő bug: Időnként (általában akkor amikor megnyitnám valamelyik versenyszériát) olvashatatlannáv álnak a karakterek. A játék játszható marad, de gyakorlatilag minden betű helyett téglalapok látszanak.
Mi lehet ennek az oka, és orvosolható vajon valahogy?
-
adrian94
őstag
válasz
counterbill
üzenetére
Kényelem nem lenne probléma mert rákötnék Xbox360 kontrollert a tabra.. de nekem lehet megérné mert nincs egy erős pc-m... csak attól függ milyen árak vannak !? Meg, hogy minden játék elérhető-e...
-
counterbill
senior tag
válasz
adrian94
üzenetére
Pcn fut a játék igy multi is megy stb. Csak telefonon tableten van a kép. De nem az igazi. Kényelmetlen plussz van egy apró késés nettől függetlenül. Autós játéknál még talán elmegy de fps stbnél halál. Próbáltam párszor több készüléken is. De van sok program ami erre képes. Csak ott szimplán a monitor képét kapod meg és nem szükséges hozzá az onliven megvásárolt játék. Akár steames játékkal is játszhatsz telefonon.
-
saelin
veterán
válasz
adrian94
üzenetére
Anno próbáltam egy alkalommal, de rendszeresen nem használtam. Maga az onlive arra jó, hogy PCs játékokat játszhatsz a tableteden/telefonodon, az irányító gombok pedig a kijelzőre kerülnek. A játékok egy távoli szerveren futnak nem a mobil eszköz, így nem árt egy gyorsabb internet különben laggolni, vagyis akadni és szaggatni fog. Viszont a játékokat meg kell venni hogy játszhass velük, elvileg van demó játék is, hogy lásd mit tud a rendszer vagy tényleg megéri e neked. Őszintén, az új felület óta nem találok kipróbálható verziós játékokat, így csak a régi tapasztalataim vannak vele kapcsolatban.
Ui: Véleményem szerint nem éri meg beruházni rá, ha van otthon egy játékos pc, ha nincs talán akkor, és csak is akkor. Ami mondjuk jól hangzik, hogy PCn és mobil eszközökön is elérhető a szolgáltatásuk. http://www.onlive.com/
Delerium:
Már elérhető nálunk is. Tölthető a playről. -
Delerium
senior tag
válasz
adrian94
üzenetére
PC-n játszottam vele, a lényege az, hogy ha veszel náluk egy játékot akkor az a virtuálisan fog megjelenni a Te gépeden, miközben egy távoli "szerveren" fut. Nincs gépigény, csak combos net kell hozzá. Nagyon jó találmány, tetszett. Netbookon játszottam Dirt3-mal, Red Factionnel stb. Ingyen lehet játszani fél órát. Androidon a lokelizáció miatt nincs a helyzet magaslatán. Legalábbis eddig nem működött kihazánkban.
-
adrian94
őstag
Valaki használja az Onlive-ot? Eltudja valaki mondani, hogy pontosan mi ez, hogy müködik stb..?
-
Jakuu
őstag
Tud valaki offline jatszhato horgasz illetve CCG/TCG jatekokrol ?
Illetve johet mas jatek is ami offline jatszhato es nem gagyi kategoria. -
törölt tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Nem tudjátok,hogy hány percen pelül írja jóvá az amazon coint-?
-
Delerium
senior tag
Out There-ről kinek mi a véleménye? Hasonló mint a Star Command csak harc nélkül?
-
Fitzgerald
veterán
Ez érdekes...megvettem Amazonon an OTTTD-t, mert jókat olvastam róla.
1350 coinom volt vásárlás előtt. Adóval együt 329 coinba került, és 90 coin jár érte, ha megveszed.
Most mégis 1376 (nemtom hogy jött ki ez a szám) coinom van...a Devla tartsa meg ezt a jó szokását az App Store-nak!
-
-
pigster
senior tag
válasz
adrian94
üzenetére
Kipróbáltam, mi történik:
a) Van olyan alkalmazás, amelyik indulás után sír, hogy nem vagyok belépve az amazonba, majd kilép.
b) Van olyan alkalmazás, ami simán elindult és futott (lehet, hogy később, meg elkezd nyavajogni)
Egyébként maga az Amazon Appstoreból való kilépés sem olyan egyszerű, mert nincs Logout gomb, és olyan lehetőség sincs, mint a Google Playen, hogy több fiók között tudsz váltani. Kilépni úgy sikerúlt, hogy Beállítások->Alkalmazások->[megkeresed az Appstore-t]->[Adatok törlése]
Legközelebbi indításnál kéri az emailt/jelszót.
Más - coin:
Nem átruházható, és nem kell belépni a menübe, ahogy korábban írtam, az alkalmazás jobb felső sarkában alapból kiírja, mennyid van. -
assemble
addikt
"according to the iOS game listing, the $1 in-app purchases are for level skip tokens and cosmetic elements. While there is a currency and card system in place, there's no way to artificially boost your score by spending more money,"
Ez igy sztem nem veszes. Az alapjatek meg inkabb legyen draga, minthogy folyamatosan IAP kelljen az alapveto dolgohhoz, vagy reklamot nyomjon a kepedbe...
-
assemble
addikt
-
válasz
adrian94
üzenetére
Szerintem igen, de csak egy amazon app lehet a gépeden, és értelemszerűen egy accountba lehet csak bejelentkezve. És csak azok az appok fognak elindulni, mely ahhoz az accounthoz tartoznak, mellyel épp be vagy jelentkezve. Vagyis állandóan ki/be kell majd jelentkezni különböző appok indításához, ez meg nem hiszem, hogy kényelmes.
-
pigster
senior tag
Little Big Adventure - Relentless: Twinsen's Adventure amazonon 4,99 helyett 2,99 és ad 90 coint!
-
Dilikutya
félisten
válasz
Delerium
üzenetére
Azért nem tartom valószínűnek, mert ha gazdát cserél a telefon, akkor az új tulaj szabhatja az Appstore-t?
De valami más megoldásuk biztos van rá, hogy boldog-boldogtalan ne zsebeljen be így többezer potya amazonos fizetőeszközt. Örüljön mindenki a 2000 coin-nak, és ne vergődjön kiskapuk után. Filléres tételekről van szó. -
G4bi89
senior tag
Valaki tud hasonló stratégiai játékot mint mondjuk a Friendly fire ?

-
adrian94
őstag
Minecraftet megvettem coinért 350et vissza adott így 349be került

-
adrian94
őstag
Olyat lehet, hogy csinálok egy másik amazon profilt és azzal is bezsebelem a 2000 coint és letöltök vele több appot de úgy, hogy egyszerre menjen az egyik profillal letöltött appok is és a másikkal is?
-
adrian94
őstag
Ami NEM Kindle. Bicsi csak kicsúsztam a szerkesztési időből..
-
james001
veterán
Ez egy nagyon király puzzle játék,mindenképp ajánlom annak aki szereti a hasonlókat
Van belőle egy lite kiadás is kipróbálni
CLARC -
Delerium
senior tag
-
adrian94
őstag
Köszi a segítséget

Van több ilyen app / játék ami ad coint? Amazon appstore appen látom a coinjaimat h mennyi van? Ki mit vett meg coinért ? Mit lenne érdemes?

Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Robotporszívók
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Három kattintás, ha már ez a szívügyed.

a skacoknak?
Ilyet ne írj ide, mert szólni fognak.
Mindent megveszek coinon