Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PC4200
tag
illetve. nem fog jobban szólni ha hátra is raksz.
Előre kell neked egy DLS hangszóró szett és csomiba vagy ülés alá egy mély, tökéletes lesz! -
PC4200
tag
Ha tutit akarsz akkor 150ezer ft!
-
PC4200
tag
A windows-os volt nekem is.
az volt a baj hogy az rca kimenetnek volt egy alap zaja ami software-os probléma.. nem tudták javitani nem volt frissités semmi ilyesmi..
A rendszer sem megy gördülékenyen, kevésbé testreszabható, főleg az EQ az nagyon gáz.
A bluetooth kapcsolattal is van gond, hatótáv illetve ha beülsz rácsatlakozik majd egy perc mulva eldobja, majd 1 percig csend, és csak utána tudsz visszacsatlakozni.
nem tudod kikapcsolni a szerviz menüben sem azt, hogy ha tolatsz akkor ne némitson. stb..
nem ajánlom! -
PC4200
tag
válasz
gabor9991 #5785 üzenetére
Én is szereltem be junsunt- egy B6 passatba.
Ez egyedi hiba szerintetek? :
Van a kocsiban egy uj junsun fejegység, nem androidos hanem windows-alapú valami.
Van a kocsiban 2 erősitő, elől hátul DLS szett, nagy mélyláda stb...
Ha bármilyen audio kimenetre csatlakoztatom az erősitőt akkor mindig van egy alap zaj amit nem birok megszüntetni. zajszürő nem segit, RCA kábelt elvezettem ugye a küszöbbe, de próbáltam már levegőben simán hátradobni, de akkor is megvan a gerjedés.
Más fejegységgel semmi gerjedés nincs csak ezzel a junsunnal.
Ekkor jött az ötlethogy a fejegység végfok kimenetét egy Nagyjel-kisjel remote-val alakitsam RCA kimenetté.
És ekkor is megvan a gerjedés..
nem generátor zaj, mert álló motornál is megvan, addig amig a fejegységet nullára nem tekerem, amint adok rá hangot akár a legminimálisabbat akkor már gerjed....
Valaki javit ilyeneket esetleg? -
PC4200
tag
Ha van külső képernyő kimenet, azt próbáld meg.
-
PC4200
tag
Üdv!
Valakinek volt már dolga Junsun fejegységgel?
Sikerült olyat vennem ami nem androidos, hanem WIN CE rendszerű.
Frissités van hozzá esetleg?
Van pár bug-ja sajnos..
[ilyen]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- HP(Játékra is)15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,16-32GB RAM/nVme SSD,Újszerű állapot
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest