- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- SSD kibeszélő
- Egérpad topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DzsoZee34 #4761 üzenetére
Nagyon szívesen
Jó döntés a minimum 4/64
Az MTCx (x az bármilyen betű lehet, jelenleg D meg E az elterjedtebb) pontosabban az MCU típusa amely a híd a SOM-mal (processzorkártya) való kommunikáció során, vagyis az eszközöket (pl. DVD olvasó...) kapcsolja össze vele. Maga az Android rendszer és a partíciók is a SOM-on találhatók, abból pedig amit Petymek is írt a Rockchip (rk és 4 számjegy általában a jelölés, de a fotón látni fogod) a legnépszerűbb és azt is a legkönnyebb visszahozni "téglásított" állapotból is, illetve ezekre lehet egyedi szoftveres megoldást is alkalmazni, másrészt pedig a támogatottsága nagyon elterjedt, pl. XDA-n nagyon jó fórumtémák is vannak. Egyedi szoftver, vagyis a "romolás" valójában annyiból áll itt, hogy felmásolsz egy update fájlt az USB-re, majd csatlakoztatod a fejegységhez és amikor rákérdez, akkor ráböksz, hogy hajtsa végre a rendszer frissítést. Ezt is lehet fokozni még, mert vannak fizetős verziók ahol Paypalon elutalod az összeged és megadod a sorozatszámod amely alapján majd jön egy OTA frissítés amit letöltesz, szóval nem egy rocketscience a dologKérdezted, hogy hol tudod ellenőrizni az MCU típusát. Korábban a sajátomról dobtam be több fotót is ebben a posztban és ami számodra releváns az a középső, mert ott van felsorolva az MCU típusa, illetve a build alapján azt is láthatod, hogy egy Rockchip eszköz amelyre az rk3399 utal.
Ha valamit el, vagy félre írtam, akkor Petymek kijavít, mert igazából ő a nagy mágus, nekem is annak idején ő segített, aztán én is segítettem pl. iko1972 autója esetében a rendelés folyamatától a végleges beszerelésig ami remekre sikeredett végül
Új hozzászólás Aktív témák
- Politikai mémek
- Politika
- Hyundai, Kia topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gumi és felni topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest