Hirdetés
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-book olvasók
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
super dríve
csendes tag
Sziasztok! 2007-es swiftbe keresnék kínai, univerzális 7collos fejegységet. Olyan kellene mint ami a képen van, de "felturbózott Valós" műszaki paraméterekkel. Vagyis 6-8gb ram 64-128gb belsó tárhely. 8 magos proci LEGALÁBB 2gh feletti órajellel magonként. A magasabb órajel miatt a proci több hőt termel ezért jó lenne ha volna benne "működő ventillátor" vagy elég nagy hűtőborda. 10-13 android rendszer ami a későbbiekben normális és megbízható módon frissíthető! 4 G slim slott ami működik is. Gyárilag legyen rajta Android autó, Carplay. feltelepítve. Külső mikrofont lehessen csatlakoztatni. Nagy felbontású (éjszaka is jó képet adó!) és szélessávú hátsó tolató kamera. 2 usb port, valamint RDS és rádiótexes belső FM rádió erős vételi képességgel(ne kelljen hozzá még külön jelerőssítő a normális vételhez). A Bt telefon tiszta és jó hangzást adjon járó motornál is! Valamint ALAPVETŐ a telefon esetében hogy a hívó fél nevét is kiírja a fejegység ne csak a számot. A kábelkötegben legyen key1 - key2 vezeték a multikormány gombok analóg bekötéséhez (tanítható opciók) . Legyen hozzá mellékelve az összes vezeték és csatlakozó (canbus pincsatlakozó stb.... - valamint egy user manual is. Jó lenne ha magyarul tudna, de angolul mindenképp! Legyen jó hangzása és természetesen legyen benne működő dsp is!
1 éves garancia, és ténylegesen elérhető szervíz.
Csak azért írtam így le mert a jelenlegi fejegységet is kb. ezekkel a paraméterekkel rendeltem, és az "ügyes kínaiak" bele is írták szépen a menüjébe. 4gb ram +64gb tárhely 13.android stb.... Aztán letöltöttem rá 2 tesztprogit és kiderült hogy csak 1gb a ram+24 GB a tárhely, 4 magos 1,3 órajelű proci stb.... Az android csak 8.1 stb. Szóval átbaxtak rendesen. Az eladót persze nem tudtam felhajtani többet. Nem válaszolt az emailekre, fenyegetőztem angolul is hiába. Éppen elfut nagyon lassan, de a YouTube már megakasztja. Szóval ezért szeretném lecserélni! Beépítő keret stb van hozzá, ezért kellene csak 7 collos. Vettem hozzá egy speciális canbus adaptert is a multikormány gombok miatt, de mivel cseréltem a gombokat plusz funkciót adó és világító gombokra ezért azt csak analóg módon tudtam bekötni (key1 - key2 vezeték) így canbus adapter feleslegessé is vált. Szóval ha létezik ez a fejegység az általam leírt és 100%—ig ellenőrizhető (tesztprogi!) sőt ráadásul van is valakinek ilyen akkor kérem keressen meg privátban. Kíváncsi lennék hogy honnan és mennyiért rendelte, na és persze a tapasztalataira is. Esetleg elérhetőség, link, telefonszám is érdekelne!
Előre is köszönöm a hozzászólásokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Vicces képek
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -40% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- UH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest