Új hozzászólás Aktív témák
-
gduck
addikt
válasz
super dríve #7535 üzenetére
Szerintem usb csatlakozásnál az AndroidAuto az "úr", nem fog menni a fájl elérés!
-
eshe
tag
válasz
super dríve #7536 üzenetére
Legegyszerűbb megoldás hogy kimásolod ami kell egy pendrivere.Azt látja oda-vissza.Amit a total commander nem lát,azt más sem fogja.
-
berek21
őstag
válasz
super dríve #7296 üzenetére
Akkor próbáld meg ott is megkérdezni. Mivel abban a csoportban csak olyanok vannak akik Hizpo/Ossuret kütyüket használnak. Nekem is segítettek már.
-
Baloo27
aktív tag
válasz
super dríve #6757 üzenetére
Èn 3 különböző fejegysèget küldtem vissza ez miatt. Mondjuk ennyire nem volt gyenge proci benne, de se a tárhely, se memória, se proci nem az volt,amit rendeltem.
Vègül egy Hizpo(Ossuret) S5 lett 6/64 verzió, 7862S procival. Teszt programok szerint valós, szèpen szól, kb minden van, amit keresel. Android verzió mindegyiknèl hamis,nem fogsz találni olyat, ami valós 13.
Keress rá, hátha megfelel Neked. -
gduck
addikt
válasz
super dríve #6757 üzenetére
Hát sajnos Android 11-nél nagyobb verziót eddig nem láttam, de hátha valaki igen.
Rengeteg fajta létezik, de a legújab kínaiak is általában Android 10-el vannak telepítve, csak 12, 13-at hazudnak magukról.
-
KAMI911
aktív tag
válasz
super dríve #6655 üzenetére
A factory menüben nincsen erre veállítás nálad?
-
gduck
addikt
válasz
Szia.
Sárga fix 12V, piros kapcsolt 12V. És igen, így állandó 12V van neki, de ez az alap bekötés. Azt, hogy teljesen kikapcsoljon vagy se, a fejegységben tudod beállítani. Mi a pontos típus?
-
roti86
őstag
válasz
Szia!
Tudom miről beszélsz
Az én androidos fejegységemnél létezik egy beállítás, ahol lehet állítani hány másodperc után kapcsoljon ki. Ha minden igaz ez nálam 2 másodpercre van állítva, így az indítózás sem zavarja be. Ma megyek az autóval, ha eszembe lesz ránézek hol van. Azt hiszem a factory settings menüben kell keresni.
Nekem ugyan S-CROSS van nyomógombos inditással, de ugyanígy indít, mint a Swift, hogy elveszi az áramot egy pillanatra.
User settings --Delay Power Off When ACC Off (After ACC of the delay time to put unit in sleep or off: OFF / 3 sec / 10 sec / 3 min). Nálam így néz ki
-
Baloo27
aktív tag
válasz
super dríve #6622 üzenetére
Amikor párosítottad a telefonod a bt-vel, akkor engedèlyezted a nèvjegyekhez való hozzáfèrèst a telefonodon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Házimozi haladó szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Politika
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Oukitel OT5 tablet 12" 2K Display 12 GB memória, 256 GB háttértár, 4G LTE Dual SIM, 11000mAh Akku
- Új Thinkpad P16 Gen2, 16" QHD+ IPS 165Hz, i7-14700HX, RTX 3500 Ada, 32GB, 1TB NVMe, gar
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB White
- AirPods Max 2024 A3184 Lila/Hibátlan/2026.12.13.Gar./p4261/
- Elado Corsair MP600 LPX GEN4 SSD 1TB hűtőbordás
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest