- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vodrosjozsi
addikt
Ebben a p30 pro topicban elég sok agyas ember van, lehetne válogatni a Degeci topicba, de ez az imrus nem jöhetne, elvenné a helyem
-
Quqesz
nagyúr
-
mentic18
aktív tag
Azért írtam hogy kék hajú mert mégse írnám azt hogy aigner "kékhaj" szilárd. Ez teljesen beteg.
Ez az imádat meg beszéd már nagyon ciki. -
w333
félisten
Tyáááá ... nekem nagyon bejön az új Mi 9 Pro !
-
w333
félisten
válasz
vodrosjozsi #68587 üzenetére
Van baj !
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Aryon87 #68583 üzenetére
Mondjuk úgy könnyű, hogy nem is lézengenek a huawei-honor topicban max te
Az hogy a saját tapasztalatod szerint téged lehurrogtak (teljesen igazságosan) az még nem azt jelenti, hogy minden embert lehurrognak. Sőt.
Embere válogatja
Rendesen túlzol azzal, hogy megölnek, max elhajtanak a pcsba. Elmondod h ez így meg úgy szar, a másik két márkánál ilyen nincs.. de minek írod le? XD vágysz rá vagy mi? -
vodrosjozsi
addikt
-
w333
félisten
Azért a szifon kamerában most mindenkinek odavágott ... [link]
-
w333
félisten
válasz
vodrosjozsi #68582 üzenetére
Én szeretem a Samut ezt nem vitatom de soha nem voltam márkahű !
Azt veszem ami tetszik és megfelel
Bevallom őszintén S8 után már elmúlt a "must have" érzés
Szerencsére én nem vagyok benne ilyen Samu vagy Apple topikokban így nem tudom most mi van ott, egyedül az iPhone OFF topiban de ott is csak az ismerős arcok miatt ...
-
Aryon87
félisten
Valamit valamiért. De a Huawei közösség még így is kúltúráltabb a másik 2 táborhoz képest. Egyébként meg a legtöbb Huawei és Honor topikot követem, normális a társaság, a földönjár mindegyik, nincs elszállva magától egyiksem. Imre az kivétel..
Másik 2 táborban egy rossz szót is ejtesz, megölnek. -
w333
félisten
válasz
nrg_52 #68578 üzenetére
Csak Huawei -nél kb. egy olyan fanatizmust jött létre mintha az 5 évvel ezelőtti Apple és Samu felhasználókat összegyurták volna, és ma már a Samu és Apple felhasználók sem höbörögnek ... bezzeg a Huaweiesek odacsapnak
És igen ezzel egyeterték a hülyeseg tényleg nem márka függő !
-
mentic18
aktív tag
válasz
vodrosjozsi #68576 üzenetére
Imre vagy nem imre. This is the huawei question.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #68572 üzenetére
-
akooos
veterán
válasz
vodrosjozsi #68572 üzenetére
"edzett üvegszemek"
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
akooos #68570 üzenetére
Ezt annyiban módosítanám h:
Egyértelmű. Guminő. Nekem is az van, és az összes többi kis nő elbújhat mellette. Szégyenében.
Ha guminőd van nincs szükséged másra. PC-re, csajra, telefonra, semmire.
Ki se kell mozdulnod otthonról hogy szórakozz mert a világot a tenyeredben tartod. Még akár sim-kártya nélkül is hiszen a kecses vonalvezetés, az ergonomikus dizájn, a lekerekített edzett üvegszemek, a ragyogó háta és a quad ujjak örök szerelem.
A minap kezembe fogtam a sarki krvt és felhólyagosodott a tenyerem attól a retektől. Nem mérhető az sem ezen égi tüneményhez, melynek eljövetelét már a sumér agyagtáblákban megjövendölték évezredekkel ezelőtt.
Úgy vagyon írva, mielőtt az istenek visszatérnek, küldenek egy eszközt hogy megbizonyosodjanak felőle méltóak vagyunk e rá.
Elnevezték hát Évának, Ádám párja után. A kislány verzió még csak próbálkozás, de nem mérhető ezen kiforrott idegen technológiához.
Használd hát bölcsen, és terjeszd az igét. -
akooos
veterán
Gyerekek, ezen beszartok
És nem, nem a Samsung ellenes megnyilvánulása a durva, nem érdekel. De hogy lehet valaki ilyen? Ez csak viccel vagy tényleg?
-
akooos
veterán
Láttátok az új Mi Mixet? Úgy gondolom jelenleg, hogy ilyenem se lesz...
Ez official a bemutatóról
-
-
mentic18
aktív tag
válasz
vodrosjozsi #68551 üzenetére
Kivéve kacsát, ő még mindig az.
Te ne pofázzál a káromkodásról. Ugye penguin? -
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #68548 üzenetére
Én meg geci vagyok, de vállalom....
-
Aryon87
félisten
válasz
vodrosjozsi #68548 üzenetére
-
Aryon87
félisten
válasz
vodrosjozsi #68546 üzenetére
Ja hogy ilyenek vagyunk. Végülis...
-
akooos
veterán
Ez mit szívott?
-
Aryon87
félisten
Pedig simán bevállalhatod, a P30pro-t nem fogja érinteni annak a marhának az agymenése. Én ezért se vittem vissza, pedig másnap tört ki a botrány.
És bizony jó vétel is. Szerintem a P30pro forgalmazása most tovább fog tartani, míg az M30Pro ilyen bizonytalan helyzetben van, de a google cuccok teepíthetőek rá, így az se para, de ez később kiderül úgyis a teszterek által meg a bevállalósabb userek által, akik megrendelik. Ha a Huaweinek végleg annyi lesz itthon, és szolgáltatóknál se lesz, akkor Xiaomi a következő telefonom "sajnos". iPhonet biztos nem veszek, Samut meg.. Az attól függ mit hoz a 12-es széia (a semmin kívül)..
És gyakorlatilag ki is fújt a választási lehetőség... -
w333
félisten
válasz
Quqesz #68538 üzenetére
Hát ez az ... pontosan
Bár mostanában nem meséltem de egyre durvább minden, olyan vagyok mint Maya a méhecske ... vigrágról virágra szállok ha értitek hogy mire gondolok !
Péntek este egyik csajnak a szülipnapja volt és úgy szét csaptuk magunkat hogy hajnali 2 -kor már KO volt mindenki, majd 3 -kor arra ébredek hogy a spanom csaja üvölt "te normális vagy" spanom nem találta a kijáratott majd úgy döntött hogy akkor ő most be áll a szoba egyik sarkába a szekrény mellé és pisál egyett ... áááá szakadtunk a röhögéstől hangosan üvöltöm neki hogy b*zdmeg nem a Balatonon vagyunk hanem a csajnak a lakásában !
Majd délelőtt 10 kor ébredtünk és úgy voltam vele hogy felhívom magamhoz a csajt akivel voltam gondoltam igyunk meg egy kávét majd egész nap feküdjünk és vergődjünk a másnaposság miatt, aha csak azt nem tudtam hogy itthon van mindenki, anyám és a lányom, majd észerevettem hogy volt csajom is itt van aki fél éve hagyott el (vele azóta nem is találkoztam és nem is beszéltem vele), nem tudom hogy került ide de valami papirokat hozott vissza amit véletlenül vitt el, na de az arckifejezése mindent elárult hogy egy másik csajjal látott főleg hogy a csaj úgy rám volt gerjedve hogy folymatosan csókolgatott ... na de sebaj kicsit örültem is neki hogy így látott (mert megérdemelte) aztán mi szépen bementünk a szobámba és ki sem jöttünk amig el nem ment, na de ilyen ez a popszakma
Szuper jó a Mi 8 nagyon szeretem de már lassan 1 éve megvan csak ezért, ez amolyan telefon mánia hogy kell valami új !
-
A Telekomnál drága a P30 Pro, olcsóbban veszek hivatalos hazai viszonteladónál (MM, ED...stb.) egy 256/8 GB-os példányt, mint a szolgáltatónál 24 hónap hűségre a kicsi és közepes csomagokkal.
Ami már kiadott Huawei, azt nem érheti szankció a későbbiekben, meg én nem is évekre tervezek, bár most rekorder az utóbbi éveket nézve a Note9, egy éve használom, még ha közben a másodikat is, de akkor is Note9-ről váltottam Note9-re. -
w333
félisten
Ugyan ezt érzem én is ... nem is nagyon van mire most váltani !
Note 10+ annyira nem jön be, a kisebbik Note 10 szerintem jobban néz ki !
Telekom oldalát nézve ár/érték arányban szerintem is a P30 Pro a nyerő ...
Murphy nem alszik ... az első Huawei amit bevállalnék, de így bizonytalan előélettel komolyan mondom nem merném bevállani !
De mondjuk az is érdekes hogy az S10+ olcsóbb !
-
Néztem az új iPhone-okat, mert cserélném már a Note9-et, de bakker, az Apple-nek van pofája még mindig 64GB-tal nyitni 440.000 Ft-ért, ha egy Pro Max kell, hát annyiért kenjék a hajukra...
Note 10+ lesz ebből, ott 256 GB a minimum, csak közbe még kell valami más, hogy ne Note-ról íNote-ra váltsak, hanem legyen változatosság is.
Lehet, hogy veszek addig egy 256/8 GB-os P30 Pro-t, ha csak egy rövid időre is. -
w333
félisten
válasz
Aryon87 #68525 üzenetére
Szerintem árban ilyen 150k lesz ... annyit bőven megér majd !
Ha minden igaz akkor Snapi 855+ és 4000mAh akkuval jön, kedden bemutatják !
+1 a Xiaomi lesz az új Huawei, lassan a szolgáltatókhoz is be fog kerülni szvsz.
Tetszik is meg nem is de gondolom nem rossz telefon, de még várok valami telóra !
Lassan itt van az S11 is
-
akooos
veterán
válasz
vodrosjozsi #68527 üzenetére
Csak az akksi és a wide camera miatt igen. Összességében a note jobb telefon volt.
-
Aryon87
félisten
Gyorsban utánanéztem, mert elvesztem a sok infóban amik mnostanság van a Xiaominál főleg a 9-es szériát illetően. Tényleg húbmeg lesz ez. Csak kár a szolgáltatók nem veszik be.. Bár ha a Huawei nem lesz, valami "olcsóbb" sikeres szériával helyettesíteni kell az űrt. És erre a Xiaomi a legalkalmasabb.
-
nrg_52
addikt
válasz
vodrosjozsi #68518 üzenetére
Te nem, te egy kib@sz0tt harci kokas vagy.
-
w333
félisten
Elvetettem ezt az i11 Pro -t ... hát ez egy nagyon ocsmány telefon lett !
Megvárom a Mi 9 Pro (kedden mutatják be) ultra wide + nagy akkuval jó lesz !
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Norbi. #68515 üzenetére
Én szerencsére ritkán, de nála kezd látszani a gyógyszer hatása.
Múltkor inkább lezártam pár alkalmazást, mert folyton ugyanazokat a hibákat követi el vele.
2-3x letölti ugyanazt, aztán csodálkozik hogy elfogy a tárhely, youtube keresőjébe néha olyanokat ír be hogy, azt még a Google sem értelmezi.
Sorolhatnám....egy ideig segít az ember, de van egy határ. -
Norbi.
őstag
válasz
aprokaroka87 #68514 üzenetére
Sajnos rivotril nélkül is szoktam ilyesmi kérdéseket kapni.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #68513 üzenetére
haver anyukája.
tegyük hozzá hogy rivotril-t szed, sajnos látszik hogy nagyon kezdi szellemileg leépiteni.+ sokszor olyan kába, hogy megtagadom a segitséget.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
aprokaroka87 #68512 üzenetére
Honnan van ez az ismerosi kor?
-
aprokaroka87
nagyúr
Jónapot!
Tegnap megint olyan zseniális kérdést kaptam."Azt magyarázd meg nekem hogy lett a telefonomon 2 kamera"
Nézek az illetőre....
mondok neki végülis eddig is kettő volt rajta, egy elől, egy hátúl....Erre mint kiderült 2 kamera app lett a telefonján
-
mentic18
aktív tag
válasz
vodrosjozsi #68506 üzenetére
Van egy ifónos sárkány nénink, egy kacsa rákocska helyett, illetve a doki helyett a szmájlis Kürtössy. Ha jól írom persze. Itt vagy nekünk te is vödrösjózsi plusz a kék hajú dzsángó is.
-
akooos
veterán
válasz
vodrosjozsi #68502 üzenetére
Senkit nem igazolnék vissza soha a fórumból. Szerintem tudod jól miért. Így is gyanúba lettem keverve, mi lett volna ha van ph-s ismerősöm.
-
nrg_52
addikt
válasz
vodrosjozsi #68502 üzenetére
Oszt honnan veszed, hogy ot ez erdekli jofijju?
-
válasz
Intruder2k5 #68496 üzenetére
A KEF-es érintettek maradjanak a Telekomnál, a többit viheti tőlen a Telenor, vagy legyen majd akármi is a nevük a későbbiekben.
fjudors: A nem annyira megérősöket/támogatottakat lepasszolhatta a Telekom, más szolgáltató meg kapott az alkalmon, ha számára jól jött éppen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged