Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Balathruin #2687 üzenetére
Szép animációja van a spoilernek, és WP-n is működik.
-
sqpp
őstag
Mit akartok, mini pro is teljesen használható készülék 4.4.4.-es oprendszerrel. És nem is lassú..
Más kérdés, hogy mellé vettem egy Nexus 7-et, de játszani meg filmezni
De ezektől a non-pro kommentelőktől a Google Play-en én is a falra mászok... Elvárja, hogy egy 3D-s alkalmazás, elfusson mondjuk egy Galaxy Ace-n, vagy ilyenen, vagy konkrétan fullra nem is tudja mire van, de azért lepontozza... Szánalmas.. -
CJ4567
nagyúr
válasz
MLG Play Services
-
Penguin95
senior tag
válasz
tomika9988 #2691 üzenetére
Ha Pesti, ingyen elviszem.
-
tomika9988
tag
válasz
Just_Reboot #2689 üzenetére
régebben próbáltam neki azt felnyomni de nem ment viszont akkor odinal a gyárit simán vissza pakoltam
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Ő is szereti.
tomika9988 próbálkozz az ace topikban, ott talán hamarabb tudnak segíteni.
Amúgy CM7 tűnik a legjobb megoldásnak szerintem is. -
Just_Reboot
addikt
válasz
tomika9988 #2686 üzenetére
Dobj rá egy CM7-et azzal talán használható.
-
w333
félisten
válasz
tomika9988 #2686 üzenetére
LOL ...
Akkor ő az a fajta felhasználó aki 1 csillagot ad a Facebooknak, majd leírja hogy ilyen-olyan sz*r az alkalmazás ? naponta olvasok ilyeneket
Mond azt neki hogy az ACE telefon pont olyan mint egy Traban, gyenge, lassú, ráadásul még fogyaszt is, és nem lehet vele menni 200km/h, max dombról lefele ... na az ACE telefon pont ilyen, jól meg kell hajítani (kacsázni vele egyet a patakban) aztán örülni hogy egy ilyen hulladéktól megszabadult ... eladni nem szabad, mert a vevő annyit fogja emlegetni hogy a csuklást nem fogja bírni abbahagyni, vagy beletörődik hogy ilyen ... vagy irány a patak, aztán nézni egy normális telefont !
Bocsi de ez most így hirtelen kijött belőlem
CM 7 és társait esetleg fel lehet erőszakolni, de ne várjatok tőle csodát 1 mag 800MHz és 512 RAM gyengus !
-
w333
félisten
válasz
tomika9988 #2683 üzenetére
Neeee ...
2014 nyarán ki olyan őrült hogy ACE 1 -t vásárol ?
(#2685) CJ4567
Az a telefon egyvalamire jó ... falhoz csapni ahogy a kollégám is tette vele !
-
tomika9988
tag
Hali Haveromnak Samsung Galaxy Ace-ja van fél éves lehet a telefon de már annyira lassú hogy ma elkezdtük romolni találtam egy galaxy s3-romot (persze ace-ra való) 2.3.6-os android.
Következő történt
-rootoltam
-feltettem a cwm-et
-csináltam backupot meg full wipe-t
-felraktam a romot majd újraindult a telefon be is kapcsolt de nagyon sz@r volt tehát odinal vissza raktam a gyári romot eddig szép is volt.
-leszedtem a cyanogenmod 11-et majd előröl elkezdtem csinálni mindent úgy ahogy az előbb.
-mikor telepítettem volna a romot akkor elkezdte tölteni majd gyorsan befejez valamilyen hibával.
-úgy voltam vele hogy ez sz@r rom volt tehát rebotoltam majd nem kapcsolt be a telefon akkor odinal megint vissza raktam a gyári romot viszont akkor a Samsung logóig elment majd ott töltöt fél órán keresztül hiába raktam újra odinal ugyan ez ( maga a rom 1 db fájlt tartalmazott amit a pda-ba másoltam be )
-mi lehet a hiba ?
odin előtt a recoverybe mount error/system-et írt de miután rátettem a romot az eltűnt -
no more
veterán
válasz
Balathruin #2680 üzenetére
msot mrét tsinláod etz?
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Balathruin #2677 üzenetére
Szoftver hiba? Biztos csak user error!
Viccet félretéve, a Mi3-ban is van most két szoftverhiba. Egyik, hogy két hete elrontották a multitaszkingot, amit múlt héten félig javítottak, de még most sem az igazi. A másik, hogy egy hete elrontottak valamit a színkalibráción, ami főleg alacsony fényerőn jön elő.
Védelmére legyen, hogy ez a fejlesztői verziós MIUI, a stabil szoftverrel nincsenek ilyen bajok. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Balathruin #2674 üzenetére
A Mi3 kijelzője akkor is szebb.
-
Penguin95
senior tag
válasz
Balathruin #2674 üzenetére
Nem csoda. Ma került tok a Z-re, és így pont akkora, mint a Z1 tok nélkül. Ugyan nem kényelmetlen, de kissé már sok.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Balathruin #2668 üzenetére
Annyiért tényleg megérte, ha igazi. Nézte CPU-Z-vel, milyen processzor van benne? Lehet, hogy csak klón.
Az utóbbi időben két Mi3 klónnal is találkoztunk, tulajdonképpen sima Hongmik voltak Mi3 házba csomagolvabatai15 márpedig azt mondják, hogy olyan lesz. Nekem is nagyon tetszik.
no more a botrányos kijelző volt az egyik ok, ami miatt nem Z1-em lett. Z2 még túl drága volt, és eszembe jutott a Mi3. Utánanéztem, és rövid idő alatt az lett.
-
no more
veterán
válasz
Balathruin #2668 üzenetére
S-AMOLED-ről TN panelre váltasz?
-
Penguin95
senior tag
válasz
Balathruin #2665 üzenetére
A Z-ből kiindulva annyit tudok mondani, hogy egykezes használathoz kényelmetlenül szögletes. Pedig ez még kisebb mint a Z1.
-
batai15
félisten
[link]
Ó ha ilyen lesz.. virtuális orgazmusom lesz. -
Balathruin
veterán
válasz
Tomi_Ohl #2667 üzenetére
Osztálytársam annyiért vette, asszem Szingapúrból hozták.
Övé lett az utolsó feketék egyike, de gőzöm sincs hol volt annyiért. Viszont nem tartanám kizártnak, hogy nem tökéletes darabok, elég hamar meghalt rajta a microUSB takaró (nem lehet becsukni), de biztos user error...
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Balathruin #2665 üzenetére
40000?
Amúgy majdnem azt vettem, de aztán Mi3 lett belőle, ami hasonló szinten van hardverileg. Ugyanolyan nagy, és a sarkai szögletesek, azok nem zavarnak. Mondjuk a Z1 oldalról is szögletes, az már lehet, hogy kényelmetlenebb.Justreboot
jaj rá ne kattints a nevemre, mert akkor meglátod, és végem (halálfélelem) -
no more
veterán
válasz
Just_Reboot #2648 üzenetére
Egyetértek. Én nem vagyok elfogult a telefonommal szemben, de szerintem a HTC-n kívül minden sz*r.
-
sqpp
őstag
válasz
Just_Reboot #2655 üzenetére
Semmi baj nem lenne a Sonyval, ha nem pakolná tele a rendszert felesleges alkalmazásokkal alapból.. meg nem 128mb-os memóriát pakolnának egy jobb fajta procihoz.
-
Balathruin
veterán
válasz
Just_Reboot #2648 üzenetére
Szerintem pedig szar, de ez van.
-
w333
félisten
válasz
Just_Reboot #2644 üzenetére
Na ez az ami nagyon nem igaz ... komolyan pont lesz*rom hogy milyen márka van a kezembe ha "ár/érték" arányban jó telefonról van szó, nagyon sok telefonom volt már és vásárlás előtt mindig személyesen megnézem az adott lészüléket + fórumokon utánaolvasok, és soha nem veszek friss telefont, legalább 2-3 hónapot várok vele 1. az ára miatt, 2. a tapasztalatok miatt ... szóval tényleg sz*rok én rá hogy LG, Samu, HTC, Sony van a kezemben, a lényeg hogy stabil és jó legyen !
G2 csak azért lett mert kellett a szép kijelző + kompakt méret + nagy akku + főzött romok + OIS kamera !
Az is lehet hogy a köv. telefonom S6, Note 4, G4, M9, de akár i6 lesz !
-
w333
félisten
LOL ... a 3 linkből 2 tényleg "user error"
1. Link : benne van a pakliban, amúgy a Z3 is sárgásodik ha forrósodik !
2. Link : aki minden sz@rt telepít az ne csodálkozzon Link !
3. Link : igazi user error Link !!!
Szóval ezek nem gyakori hibák, balf@szság ellen pedig nincs gyógyszer !
(#2642) Justreboot
Nekem is van S4 (i9506) és nem vagyok elfogult őszintén a G2 kb. mindenben szarrá veri, különben egyáltalán nem rossz, de a G2 -től kicsit messze áll ...
Köv. telefonomra leszek majd kíváncsi, lehet megnézem majd az M9 -t
-
Flind
senior tag
válasz
Just_Reboot #2638 üzenetére
Nyugi már, ott volt a szmájli, nem kell komolyan venni.
(#2640) Tomi_Ohl: Az meglehet, én csak innen, PH-ról indulok ki.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Balathruin #2635 üzenetére
Milyen márkájú lesz?
-
Balathruin
veterán
Majd megtudjátok ha nálam lesz.
-
no more
veterán
válasz
Just_Reboot #2629 üzenetére
Szegény orosz nevű barátunkat végre lenyugtattuk tegnap, erre most tessék!
(#2630) Balathruin: "Advancing" to a new mobile manufacturer!
DDDDD
-
Balathruin
veterán
Veszek egy másik telót.
-
Flind
senior tag
Ha már mindent utálunk, akkor az LG G2 is egy nagy szar, felnéztem a topicjába, "csak hibákról olvasok": [link] [link] [link]
Tulajdonosok társadalmáról: Ahogy én tapasztalom, a Sonysok (és a Samsungosok, Huaweiesek, Xiaomisok) valahogy pont nem szoktak elfogultak lenni, persze olyan is akad. Szerintem is a szifonosok, és főleg a HTC-sek a legrosszabbak.
-
Penguin95
senior tag
válasz
Just_Reboot #2621 üzenetére
Reggel? Lassan én már útra kelek a város másik felébe 2 nyomorult tok miatt.
-
Penguin95
senior tag
válasz
Just_Reboot #2616 üzenetére
Ez már nem user error mentes így.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Just_Reboot #2616 üzenetére
Rosszul írtad az user errort, user error
-
Just_Reboot
addikt
Usser error mentes Sony hater-es szép jó reggelt minden okostojásnak!
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Balathruin #2613 üzenetére
Este volt. 4.4-nek néz ki a beállítások
Such prémium dark color, much more multitasking, wow such rom
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Balathruin #2611 üzenetére
4.4 vagy 4.2? Megszoktam már a feketét GravityBox nélkül. Mi ez a Sami OS? Sávos a kép.
-
Balathruin
veterán
Szisza: Van benne átlátszó status bar.
Szabadon állítható a színe és az átlátszósága.
-
no more
veterán
válasz
Penguin95 #2606 üzenetére
Jah, az SP is Exmor RS... én imádtam a k800i-met!
Csak voltam olyan balf*sz, hogy beleejtettem egy tócsába. A telefont nem halt meg, csak valami tönkremehetett egy alaplapján, mert attól fogva hiába töltöttem 100%-ra,15-20 percen belül már írta, hogy alacsony a töltöttség és kikapcsolt.
-
Penguin95
senior tag
válasz
no more #2605 üzenetére
Az SP nem volt nagy eresztés, az fix. Mondjuk a C6603 sem egy tökély... Ha van elég fény, akkor nagyon szép képeket készít, de ha félhomály felé közeledünk, ott annyi volt. Brutálisan sok zaj lesz a képen. Pedig aztán mennyire odavolt érte mindenki, hogy Exmor RS szenzor. A K800i-t meg ne szidd nekem, gyönyörű képeket csinált.
És azóta is hiányzik a Xenon.
-
no more
veterán
válasz
Penguin95 #2604 üzenetére
Már leírtam a topic elején a véleményem, mert volt #szarazultrapixel is!
Nekem megfelelő, mert sosem fotózok
de a konkurenciához képest lóf*sz... Samsungok, LG-k, Sony-k, szifonok fényévekkel jobb fotókat lőnek. Én néha lövök 1-2 képet, ahhoz nekem bőven jó ez is. Ez előtt egy 8MP-es SP-m volt, te az... húú... olyan képeket lőtt, mint anno a k800i-m. Zajos, mosott, undormány, minden beégett... ezen legalább jó a dinamikatartomány és bulin lehet vele fotózni a #szarazultrapixel miatt. Az SP-hez képest álom és a One csak egy húszassal volt drágább nekem!
-
-
Penguin95
senior tag
válasz
no more #2600 üzenetére
Komolyan írtam.
Nem akarom már hallgatni naponta azt, hogy ilyen sz*r a Sony, meg olyan bunkó vagyok biztos, mert minden Sony-s az, meg nem akarom hogy bármi közöm legyen a vakvilágba user errorozó, orrvérzésig csak Sony fanboyokhoz. Hiába nem nálam van a hiba azzal, hogy nem istenítem, meg egyebek, mégis egyszerűbb nekem lépni.
A hallucinálásról meg annyit, hogy biztos a csavarhúzó hatása.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Pro 13" Retina M1 / 8GB RAM / 256GB SSD / Astro / Garancia / Magyar
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Új, Gamer félgép - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest