- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tknof1871 #177 üzenetére
Nem vagyok szakértő sajnos, de én például mindig Play áruház és alkalmazások nélkül használom az Androidot, és törlök mindent, amit csak lehet, és nekem nem kell. De így is szinte minden alkalmazás egy halom jogosultságot akar magának. Szóval kompromisszumot kell kötni, ahogy bármely másik rendszernél is.
-
válasz
klarkzone #175 üzenetére
Nem kell általánosítani, maradhatunk abban is, hogy kinek mi az Android, illetve bárminek is tekinti valaki, simán tudatában lehet annak is, hogy egy réteg igényeit elégít ki, ahogy egy másik oprendszer is. Működhet sok egymás mellett úgy, hogy minősíteni sem szükséges. Más tészta, hogy én is kíváncsi vagyok szinte mindig minden újra. Anno a BADA is megfogott, kipróbáltam a FireOS-t is, WP-t is... Tegnap meg feltettem a Manjaro linuxot, és a Pale Moon böngészőtől lettem odáig: Firefox minimal, és mert minimal, kib@szott gyors.
Az Android azért bosszantó valahol, mert ahogy ebben a topikban is írta már valaki, szinte egy önkéntesen feltelepített kémprogram. Talán még a Windows-nál is jobban. Ezért jó próbálkozni mindig, keresni az új és jó oprendszereket, csak amiről gyorsan kiderül, milyen jó, és elkezdik sokan használni, átalakul, és közben sokat veszít is a kezdeti előnyeiből. Most a Tizen-re vagyok nagyon kíváncsi, remélem, lesz majd vele telóm!
-
4.4-r3-on vagyok, nem vagyok valami el;gedett, de legal'bb megy. Chrome, Firefox, Opera fagy, alap browser is, de kezdem kitapasztalni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest