- OLED monitor topik
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
klarkzone #175 üzenetére
Nem kell általánosítani, maradhatunk abban is, hogy kinek mi az Android, illetve bárminek is tekinti valaki, simán tudatában lehet annak is, hogy egy réteg igényeit elégít ki, ahogy egy másik oprendszer is. Működhet sok egymás mellett úgy, hogy minősíteni sem szükséges. Más tészta, hogy én is kíváncsi vagyok szinte mindig minden újra. Anno a BADA is megfogott, kipróbáltam a FireOS-t is, WP-t is... Tegnap meg feltettem a Manjaro linuxot, és a Pale Moon böngészőtől lettem odáig: Firefox minimal, és mert minimal, kib@szott gyors.
Az Android azért bosszantó valahol, mert ahogy ebben a topikban is írta már valaki, szinte egy önkéntesen feltelepített kémprogram. Talán még a Windows-nál is jobban. Ezért jó próbálkozni mindig, keresni az új és jó oprendszereket, csak amiről gyorsan kiderül, milyen jó, és elkezdik sokan használni, átalakul, és közben sokat veszít is a kezdeti előnyeiből. Most a Tizen-re vagyok nagyon kíváncsi, remélem, lesz majd vele telóm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED monitor topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Bittorrent topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest