Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FET-MEN
veterán
válasz
hackeeeee #1660 üzenetére
jah, hát igazad van, csakugye linux először gépekre volt. úgy értettem az egészet hogy gépen amennyire ,,nem igazán jó" a telefonon a linuxra épült android nagyon jó. kíváncsi vagyok még a chrome OS-re hogy milyen lesz.
pl ami most van gagyi gépem, azt csak netezése használom és nyomtatásra. arra pedig lehet hogy a chrome OS megfelelne
-
sith7
félisten
válasz
hackeeeee #1638 üzenetére
Atyaisten ...
...
Köszönöm, ez az első ilyen oktondi telefonom, egyelőre csak tapogatok vele
mod.:
Most lehet hülyeséget mondok, de ezek nem csak statisztikákat mutatnak ?
Nekem konkrétan olyan kellene , ami kiírja, hogy pl. ebben a hónapban 750 Ft - ot telefonáltam ... ilyen van ?Vagy ezek ilyenek ?
-
sith7
félisten
válasz
hackeeeee #1626 üzenetére
Köszönöm a válaszokat
Ami megvan:
- Angry Birds
- astro
- winamp
- Mx video player
- Aldiko premium
- live háttérképek /karácsonyos - gyerekek imádják - , halas /2.3 egyelőre "hegesztés alatt" , úgy olvastam a fórumban, valaki rá is kérdezett hivatalosan, és neki mondták
0.1 az nagyon jól hangzik
Igen, azt gondoltam, hogy eltérő lehet mindenkinél, csak mondom hátha van pár alap dolog, ami mindenképpen jó, ha megvan
-
aggleány
addikt
válasz
hackeeeee #1570 üzenetére
Szóval én voltam a hülye, hogy azt mondtam, hogy a két kocsi azért nem ugyanaz!!!
Nem baj, a Suzit meghagytam neked, én a Nissant választottam.
A linkre:
Heimdallr75
Te sem vagy túl válogatós járműügyileg.
Ha most még az sem lesz nektek vicces, hogy a mopsz hivatalosan a dogfélék családjába tartozik, akkor sikítófrászt kapok!
-
Heimdallr75
őstag
-
Heimdallr75
őstag
válasz
hackeeeee #1523 üzenetére
ja a poén mindezt kiadja colspace (ilyen egyetemi megosztó, hogy a diák letölthetök legyenek)
na bax nyomtass ki diákat kék háttér sárga betűvel. ugye még monochromban is olvashatatlan.
még jó hogy open officeban van makró egybe cseréltem Áginakgondolhatot a tintasugaras mi festéket enne meg e nélkül
biztos MS office is tudja, de nem használomnincs licencem hozzá
uuu bax megint nagyon offolunk, sorry többiek :S:S
-
-
fatal`
titán
válasz
hackeeeee #1512 üzenetére
Hol? Mert itt még a tegnapiakat mutatja. De legalább azok is megmaradtak, swift keyt és a soundhoundot megveszem. Swift Key azok közül amit próbáltam eddig messze a legjobb, mert jól érzékeli a nyomást.
Nem mindig van kedvem nyitogatni a qwertyt pl. egy webcímhez ezért jól jön, egy zsömle árát röhögve megéri.
Eddig 6-7 appot írtak a másik topicban, mint mai akció, de még összeszedve nem láttam sehol.
-
fatal`
titán
válasz
hackeeeee #1494 üzenetére
grr, lejárt a szerkesztés:
Naponta fog változni / bővülni a lista?
Szerk.: Változni fog:
"Starting today, and continuing for the next 10 days, we’ll have a new set of awesome apps available for only 10 cents each. Today’s apps are:"
"Check in tomorrow to see what new apps our developer partners are making available on Android Market - for only a dime." -
Heimdallr75
őstag
válasz
hackeeeee #1492 üzenetére
nem tudom de gondolhatod hogy eldurrant az agyam, ráadásul Ágit simán le akarták rázni, ott a sarki otp fiók, tudod, nem a passageos automata hanem lent ahol az otp fiok is van.
A biztonsági őr jöttt már oda hogy ne kiabáljak, mondom: miért, mit csinálsz kifizeted Te? mert már vagy a 3. ember tárja szét a kezét hogy nem tehetnek róla.
Mondom akkor legalább egy szar fecnit ragasszon ki rá hogy nem jó... -
BRIKLY
veterán
válasz
hackeeeee #1419 üzenetére
nekem akkor se kéne ha hozzám vágnák...
X8-on gt540-en meg ilyeneken nekem is volt gondom az optimalizáltsággal, de mióta megvan a mini.... ég és föld..FET-MEN: az a live cucc nekem se tetszik... activ-on gondolkodtam, meg a mini pro-n, de egyik sem tud annyival többet, amennyivel többe kerül mint a mini.
-
Heimdallr75
őstag
válasz
hackeeeee #1380 üzenetére
én azt nem tudom min akadtok fent. a mobilszolgáltató is naplóz mindent, városokban 30-50 méter pontosan megmondják hol vagy mit csinál a teló.
Windows és társairól ne is beszéljünk, google, és egyéb tracking dolgokról.Most őszintén ki a faxt érdekel naplózzon... átlag embernek totál mindegy.
Értem a cikk nem pont ez tárgyalja, de a fél világ naplóz rólad, köztéri kamera, rendszámfelismerő, a pontgyűjtő kártyákról ne is beszéljünk, stb.
XXI. század nincs magánélet vagy titok. Ez van. -
apaszka
veterán
válasz
hackeeeee #1378 üzenetére
Na de ez csak a gyári Romokban van,a CM,és főzött társaiban nincsen! A Fiam nagyon követte a témát az egyetemen a haverjaival,és azt mondja itt az eddig használt ROMokban nem volt ez! A gyári romok tartalmazhatják,és az Amcsiknál ez ajándék volt ! Marha nagy belőle a galiba kinn!
-
BRIKLY
veterán
-
nggabi
félisten
válasz
hackeeeee #1317 üzenetére
én köztudottan utálom a sonit ellenben a kis x10 mini pro frissítésének egyszerűsége megmelengette a szívemet. attól még egy rakat sz@r persze de akkor is
azt a 3D-s lg-t meg ne szíggyad. én próbáltam, azért érdekes cucc az... persze attól még lg... 0 support ahogy hallom... szomorú...
zsóti: próbálunk nem megbántani, de kb bennem is az fogalmazódott ma meg h ha a gördeszkát olcsóbban adnák ütős lenne de 40ért sztem is sok.
-
Heimdallr75
őstag
válasz
hackeeeee #1299 üzenetére
De bax Te nem a párom vagy
melleid sem olyan jók
nemrég kapott egy dell inspiron minit, aztmondja azon elintézi amit a minin nem tud, és az istennek nem tudom meggyőzni hogy defyn is el tudná.
De hát karácsony elött defy csere lesz nálam is htc sensationra(vagy az uj motorolára) lehet akkkor megkapja
csak el kell cserélnem fehér szinüre a defyt...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest