Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 3D nyomtatás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nggabi
félisten
válasz
Heimdallr75 #1490 üzenetére
jah ami aztán ott van a warezos telómon... neeem
még a titanium backupot hajlandó lenneék megvenni 23 ftért
de soundhound miatt nem regelem be a kártyám...
jajah forró vizet a fetmenre
warezhuszár
-
nggabi
félisten
válasz
Heimdallr75 #1485 üzenetére
még 23ft-ot adnék a soundhoundért mert bár nem használom de fent van, csak nem akarom boldog boldogtalannak megadni a bankkártyámat... elég a paypal...
a hackee által vázolt webkártya meg nincs...
-
nggabi
félisten
válasz
Heimdallr75 #1473 üzenetére
sajna aki (mint pl te) appot ír androidra tisztában kell h legyen ezzel h könnyű lopni... de minden más készülékre is az (némi hozzáértéssel)... ez van...
én sem adom meg a bankkártyám számát, ezért nem is veszek semmit... max a soundhound kéne nekem is, de jó az ami van... nekem a havi 5 limit elég egy évre kb
-
nggabi
félisten
válasz
Heimdallr75 #1427 üzenetére
-
nggabi
félisten
válasz
#40993792 #1321 üzenetére
én is kb max 20at adnék érte.
az a gond ezzel a gördeszkával h felső kategóriának tényleg gagyi a lakkműanyag meg a kijelző se egy gorilla
alsó kategóriának meg drága, viszont annál tényleg jobb. ezért mondtam h kicsit olcsóbban tényleg ütős lenne... de így is viszik mint a cukrot
-
nggabi
félisten
válasz
hackeeeee #1317 üzenetére
én köztudottan utálom a sonit ellenben a kis x10 mini pro frissítésének egyszerűsége megmelengette a szívemet. attól még egy rakat sz@r persze de akkor is
azt a 3D-s lg-t meg ne szíggyad. én próbáltam, azért érdekes cucc az... persze attól még lg... 0 support ahogy hallom... szomorú...
zsóti: próbálunk nem megbántani, de kb bennem is az fogalmazódott ma meg h ha a gördeszkát olcsóbban adnák ütős lenne de 40ért sztem is sok.
-
nggabi
félisten
válasz
#40993792 #1308 üzenetére
zsótikám h legyek őszinte én is örülök h fater eladta... így nem kell megtanulnom semmi gennyesítést meg tpt-zést... még mondogatta h odaadja hétvégére szedjem rendbe neki. dehogyadod
regisztrálsz öreg a hungariandegenerationra oszt megtanulod
heimdall: "bóvli" mintha magamat hallanám
-
nggabi
félisten
válasz
Heimdallr75 #1298 üzenetére
sgs után is fura a mini, de nem gáz sztem. volt neki pink champ-je. ha éltél még sz@rt
am én tudom h miért szereti:
lemaradtál fater plédjéről. 12k volt repedt kijelzővel...
-
nggabi
félisten
válasz
Heimdallr75 #1296 üzenetére
én ajánlgattam már az asszonynak mindent. sgs-t, w-t, ace-t, plédet. a gio-ba hajlandó lenne belemenni de az meg ugye nem túl nagy előrelépés
-
nggabi
félisten
razi & zsótikám:
semmi csere... ez eredeti maláj cucc, nem ilyen kínai szotyi mint amit ti használtok
-
nggabi
félisten
válasz
Heimdallr75 #1146 üzenetére
ez de gonosz
de valahol jogos...
-
nggabi
félisten
válasz
FET-MEN #1134 üzenetére
én ráérek... egy másik "tag" vágja ezt a wifi témát de nem jön át ide... én annyit tudok h máshogy értelmezik a szöveget és emiatt nem marad online a teló wifin. de ez gyártótól függ, pl a samsungokban bekapcsolva marad a wifi ha úgy állítod. van vmi app is talán ami nem engedi kikapcsolni, cserébe viszont nem tud aludni a teló...
a galaxy w meg szép így képen
vaku tetszik, proci nem tudom... látni kéne, nyomkodni...
-
nggabi
félisten
válasz
enginev3.0 #1130 üzenetére
ez egy meleg süti
gyártónként eltérően értelmezik a wifi lekapcsolás fogalmát...
mindjá hozok egy szakértőt
-
nggabi
félisten
válasz
Heimdallr75 #1095 üzenetére
am nem azt írják h nem lesz többé flash hanem h nem fejlesztik... tehát a mostani verzió használható lesz még sokáig, ha van benne hiba azt meg kijavítják.
vagy rosszul értelmezem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest