Hirdetés
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amazon Fire TV stick/box
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
Keeperv85 #5370 üzenetére
Bizony többre. Múlt héten néztem én is, szintén másé, de nem a 660-as hanem a 630-as cpushoz (8010). Annyira nem ástam bele mert inkább nem vállaltam be. De számok és betűk is vannak a verzióban és nem tudom mit jelentenek. Találtam olyant hogy átnevezett romot felrakták és totál fekete kép hulla lett, valamit mintha magyaráztak volna hogy melyik betűre melyiket ne, meg nem mindegy milyen verzió a crossflash-nél. De azt nem tudom, hogy azért lett tégla mert 8010-re akart 8016-os romot (remekül egyforma verziószámokkal is futnak), vagy mert a 8010-en belül is nagy a különbség. Általában a TW romot akarják felrakni, mert abban van play áruház és talán kevesebb a bloatware benne ha jól vettem ki. De ha beleugrasz akkor úgyis átnézed.
Ja, bootloader lockolt, de hogy unlock kódot hogy lehet keríteni azt nem tudom, mindenki csak keresi azt is. De ennek már tényleg nem mentem utána, csak a keresések közben jött elő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- XPEnology
- Napelem
- Poco F7
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Akik a Fehéret szeretik! Itt a WHITE Setup! Akár kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest